Новости за 12.12.2023

Новий Volkswagen Transporter 2024 розсекретили до презентаціїНовий Volkswagen Transporter 2024 розсекретили до презентації
Volkswagen Transporter 2024 запропонують у вантажних і пасажирських версіях різної довжини та висоти. У лінійці очікуються дизельні, гібридні й електричні модифікації.
На відео показали занедбаний завод PininfarinaНа відео показали занедбаний завод Pininfarina
Відео занедбаних колекцій автомобілів чи старих сараїв із рідкісними екземплярами машин буквально заполонили мережу. А ось ролик-екскурсія по занедбаному заводу, де колись вироблялися кузови для Testarossa та Allante, показали вперше.
Hyundai Kona Electric отримав офіційний цінник у СШАHyundai Kona Electric отримав офіційний цінник у США
Раніше цього року Hyundai представив нове покоління електричного кросовера Kona Electric, і тепер компанія оголосила, що ціни на новину в США стартуватимуть з позначки у 32 675 доларів.
Фургон Ford Transit отримав вражаючий тюнінгФургон Ford Transit отримав вражаючий тюнінг
Ford Transit отримав аеродинамічний обвіс, карбоновий декор і 20-дюймові диски. Салон фургона оздоблений дорогою шкірою Nappa і алькантарою.
Новий BMW Z4 отримає механічну коробку від Toyota GR SupraНовий BMW Z4 отримає механічну коробку від Toyota GR Supra
BMW Z4 2024 буде доступний з механічною коробкою передач. Як повідомляється, німецькому родстеру дістанеться 6-ступінчаста коробка від Toyota GR Supra 2023 року, але з іншими налаштуваннями тяги та втулками.
Tesla представила святкове оновлення для своїх електромобілівTesla представила святкове оновлення для своїх електромобілів
Американський автовиробник презентував святкове оновлення програмного забезпечення для своїх авто. Воно включає в себе поєднання цікавих і практичних функцій.
Знаменитий корейський позашляховик повертається на ринокЗнаменитий корейський позашляховик повертається на ринок
Наступник SsangYong Actyon збереже купеподібний силует і рамну конструкцію. У салоні позашляховика встановлено великий дисплей.
Розвідники отримали роботизовану платформу AGEMAРозвідники отримали роботизовану платформу AGEMA
Компанія «Українська бронетехніка» передала спецпідрозділу Kraken Головного управління розвідки Міноборони на безоплатній основі унікальну роботизовану платформу AGEMA.
Великі мережі скинули ціни на бензин ще на 1 грн/лВеликі мережі скинули ціни на бензин ще на 1 грн/л
Із 11 по 12 грудня середня ціна в країні на бензин А-95 знизилася на 53 коп./л і становить 52,96 грн/л, бензин А-95 преміум здешевшав на 0,63 грн/л - до 55,90 грн/л, а дизельне пальне - на 42 коп./л, до 52,88 грн/л.
Новий Porsche Macan 2024 показали на офіційних фотоНовий Porsche Macan 2024 показали на офіційних фото
Електромобіль Porsche Macan отримає три дисплеї в салоні та проєкцію на лобове скло з доповненою реальністю. Мультимедійна система створена на базі Android.
Land Rover представив унікальну модифікацію позашляховика Range Rover Sport SVLand Rover представив унікальну модифікацію позашляховика Range Rover Sport SV
Компанія Land Rover представила у США унікальну модифікацію позашляховика Range Rover Sport SV під назвою Edition One Miami.
BYD готує компактний кросовер під назвою Yuan UPBYD готує компактний кросовер під назвою Yuan UP
Китайський автовиробник BYD анонсував новий доступний електричний кросовер під назвою BYD Yuan UP.
Розкрито подробиці надпотужного китайського суперкараРозкрито подробиці надпотужного китайського суперкара
BYD YangWang U9 - швидкісний електричний суперкар потужністю 1305 сил. Він здатний розігнатися до сотні за 2 с і розвинути 300 км/год.
Uklon отримав нову функцію, яка дозволяє водіям та пасажирам краще знаходити один одного в темрявіUklon отримав нову функцію, яка дозволяє водіям та пасажирам краще знаходити один одного в темряві
Українська продуктова IT-компанія Uklon представила нову функцію у застосунку, яка випромінює світло та дозволяє користувачам сервісу, а саме водіям та пасажирам, бути більш помітними та легше знаходити один одного.
Новий CITROEN Berlingo: сучасний дизайн та покращений комфорт для великої родини або компанії друзівНовий CITROEN Berlingo: сучасний дизайн та покращений комфорт для великої родини або компанії друзів
Бренд CITROEN пропонує оновлену культову модель CITROEN Berlingo та виводить її на абсолютно новий рівень. Завдяки сучасному та виразному стилю нової передньої частини кузова, відтепер CITROEN Berlingo демонструє ще більш рішучий характер.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015