Новости за 12.04.2024

Електричний кросовер Alfa Romeo Milano викликав політичний скандалЕлектричний кросовер Alfa Romeo Milano викликав політичний скандал
Міністр промисловості Італії розкритикував Stellantis через те, що концерн анонсував виробництво першого електричного кросовера Alfa Romeo за кордоном, заявивши, що рішення автовиробника порушило італійське законодавство.
Розпочалося виробництво оновленого Volkswagen GolfРозпочалося виробництво оновленого Volkswagen Golf
Компанія Volkswagen відзвітувала про початок виробництва рестайлінгової версії Volkswagen Golf восьмого покоління.
Армія США розпочала тести електричної версії легендарного «Хамві»Армія США розпочала тести електричної версії легендарного «Хамві»
Гібридна версія з електричною силовою установкою має зробити всюдихід тихим та екологічно чистішим.
Німецькі тюнери показали 700-сильний Mercedes-AMG GT 63Німецькі тюнери показали 700-сильний Mercedes-AMG GT 63
Тюнінг-ательє Opus одним із перших допрацювало Mercedes-AMG GT 63 другого покоління. Вони зробили і без того потужний автомобіль ще більш функціональним.
Нові спортивні сидіння на Tesla Model S Plaid покращать відчуття шаленої динамікиНові спортивні сидіння на Tesla Model S Plaid покращать відчуття шаленої динаміки
Розробники Tesla Model S ви рішили поставити зручніші сидіння, оскільки стандартні крісла не призначені для супержвавого водіння.
Кросовер Skoda Kodiaq RS показали на патентних фотоКросовер Skoda Kodiaq RS показали на патентних фото
Кросовер Skoda Kodiaq RS отримає 2,0-літровий турбомотор потужністю 265 сил. Він зможе розганятися до сотні за 6-6,5 с і розвивати 250 км/год.
Aston Martin відкладає випуск своїх серійних електромобілівAston Martin відкладає випуск своїх серійних електромобілів
Минулого літа Aston Martin уклав угоду з Lucid і оголосив про плани щодо модульної платформи для електромобілів, яка ляже в основу чотирьох нових моделей.
Subaru неочікувано оновив «старий» ForesterSubaru неочікувано оновив «старий» Forester
Пройшло лише кілька днів, як Subaru показав нове покоління Forester. Але новинка буде доступна не на всіх ринках, тому компанія трохи оновила старий кросовер, доповнивши його версією STI.
KIA готує три нові електричні моделі для ринку ІндіїKIA готує три нові електричні моделі для ринку Індії
Продажі електромобілів в Індії стрімко зростають, а тому автовиробники прагнуть отримати свою частку ринку, представивши нові моделі.
Презентовано електричний аналог Suzuki Jimny від General MotorsПрезентовано електричний аналог Suzuki Jimny від General Motors
Baojun Yep Plus - компактний чотириметровий електрокросовер із класичним двообємним силуетом. Він оснащений 102-сильним мотором і здатен проїхати 400 км без підзарядки.
Рада ЄС схвалила оновлені правила роботи водіїв туристичних автобусівРада ЄС схвалила оновлені правила роботи водіїв туристичних автобусів
Рада ЄС схвалила переглянуті правила щодо роботи водіїв нерегулярних автобусних перевезень, щоб врахувати особливості цієї галузі.
Електромобіль Ford Mustang Mach-E потрапив під розслідування NTSBЕлектромобіль Ford Mustang Mach-E потрапив під розслідування NTSB
Електромобіль Ford Mustang Mach-E знову опинився в центрі розслідування Національної ради з безпеки на транспорті (NTSB) після смертельного зіткнення, яке сталося у Філадельфії 3 березня 2024 року.
В яких регіонах українці купили найбільше автомобілівВ яких регіонах українці купили найбільше автомобілів
Нові автомобілі найбільше купували у столиці, а найбільше перших реєстрацій вживаної техніки сталось у Львівській області.
Mercedes-AMG готує нові флагманські електричні моделіMercedes-AMG готує нові флагманські електричні моделі
Електромобілі Mercedes-AMG сягатимуть понад 5 метрів у довжину, а їх ціна перевищить 150 000 євро. Топові версії оснастять 1000-сильною установкою.
Відкрито найсучасніший автобусний завод у ЄвропіВідкрито найсучасніший автобусний завод у Європі
У бельгійському місті Руселарі (Фландрія) 10 квітня було урочисто відкрито новий автобусний завод компанії VDL.
Електромобілі дозволяють знижувати вартість електроенергії та заощаджують мільярди доларівЕлектромобілі дозволяють знижувати вартість електроенергії та заощаджують мільярди доларів
Нове дослідження показує, що водії електромобілів у США економлять мільярди доларів для усього населення країни завдяки своїм щомісячним рахункам за електроенергію.
Виявлено раритетний Porsche 911 GT2 у стані «нового авто»Виявлено раритетний Porsche 911 GT2 у стані «нового авто»
Випущено лише 57 купе Porsche 911 GT2. Спорткар оснащений 450-сильною турбошісткою і здатен розігнатися до 100 км/год за 3,6 с.
В Україні знизилась середня вартість проданих нових автомобілівВ Україні знизилась середня вартість проданих нових автомобілів
За підсумками продажів нових легкових автомобілів за перші три місяці 2024 року середня вартість проданого авто знизилась на 10% у порівнянні з першим кварталом минулого року.
Водневий суперкар Alpine візьме участь у гонці «6 годин Спа»Водневий суперкар Alpine візьме участь у гонці «6 годин Спа»
Основна мета «показу» - демонстрація амбіцій Alpine в «області дизайну та стійких інновацій щодо ультраспортивних дорожніх та трекових автомобілів».
Новий семимісний кросовер «Москвич» виявився точною копією JACНовий семимісний кросовер «Москвич» виявився точною копією JAC
«Москвич 8» є точною копією JAC Sehol X8 Plus і відрізняється від нього лише логотипами. Китайський кросовер випускають зі 174-сильним турбомотором у версіях на 5 і 7 місць.
Електричний кросовер Nio EL6 розбили у краш-тесті Euro NCAPЕлектричний кросовер Nio EL6 розбили у краш-тесті Euro NCAP
Менш ніж через рік після оголошення про вихід на європейський ринок Nio EL6 пройшов випробування Euro NCAP і отримав 5-зірковий рейтинг безпеки.
В ЄС обговорюють додатковий контроль для українських перевізниківВ ЄС обговорюють додатковий контроль для українських перевізників
У Єврокомісії нібито обговорюють запровадження додаткових заходів контролю для українських перевізників, які заъзжають на територію Польщі, у рамках можливих змін до угоди про «транспортний безвіз».
Секретний суперкар Audi вперше показали на публіціСекретний суперкар Audi вперше показали на публіці
Audi Skorpion мав стати серійною версією спортпрототипа R18, який чотири рази вигравав перегони «24 години Ле-Мана». Суперкару готували 700-сильну дизель-гібридну установку.
У BMW розкрили плани на майбутнєУ BMW розкрили плани на майбутнє
У рамках дилерської конференції, що пройшла в Лас-Вегасі (США), компанія BMW розповіла про нову стратегію розвитку та плани на найближчі 5-ть років.
Formula E знову відклала запровадження 600-кіловатної зарядки під час перегонівFormula E знову відклала запровадження 600-кіловатної зарядки під час перегонів
Керівництво чемпіонату має намір запровадити зупинки під час перегонів, для швидкого заряджання батареї болідів. Ця система має стати аналогом піт-стопів, однак її запровадження знову відклали.
Відомий південнокорейський бренд авто припиняє своє існуванняВідомий південнокорейський бренд авто припиняє своє існування
Південнокорейський бренд Samsung стане історією. Відтепер підприємство випускатиме автомобілі виключно під маркою Renault.
Chery має намір випускати машини в ІспаніїChery має намір випускати машини в Іспанії
Китайський автовиробник Chery прагне розширити свою присутність на європейському ринку.
Показано всюдихід Tatra «для руху боком»Показано всюдихід Tatra «для руху боком»
Шведська компанія Linda Tradfalling AB, яка займається плановою вирубкою дерев, має унікальний у своєму роді автомобіль. Це чотиривісний всюдиxід Tatra Phoenix (8x8), всі колеса якого зроблені не тільки ведучими, а й керованими.
Ательє Manhart випустило екстремальний спорткар BMW M2Ательє Manhart випустило екстремальний спорткар BMW M2
Тюнінг BMW M2 від Manhart збільшив потужність його турбошістки до 715 к.с. Спорткар отримав нову підвіску, а також карбонові обвіс і антикрило.
Електромобіль Tesla Model Y отримав нову «дальнобійну» версію у ЄвропіЕлектромобіль Tesla Model Y отримав нову «дальнобійну» версію у Європі
Компанія Tesla представила нову комплектацію Model Y у деяких європейських країнах. Новинка має задній привід та збільшений запас ходу.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015