Новости за 12.01.2024

Mitsubishi Pajero повернеться на ринок із гібридною силовою установкоюMitsubishi Pajero повернеться на ринок із гібридною силовою установкою
Mitsubishi Pajero 4WD з гібридною силовою повернеться у 2027 році: у звіті японського автовиробника термін вказано приблизно, без календарної конкретизації до дати чи хоча б пори року.
Nissan представив спортивний електрокросовер Ariya NismoNissan представив спортивний електрокросовер Ariya Nismo
Фахівці Nismo виконали тюнінг Nissan Ariya. Електрокросоверу змінили дизайн, допрацювали ходову і збільшили потужність силової установки.
Право купити новий Subaru WRX S4 STI Sport розіграють у лотереюПраво купити новий Subaru WRX S4 STI Sport розіграють у лотерею
Subaru анонсувала нову спеціальну версію WRX для японського ринку. Новинка під назвою WRX S4 STI Sport вийде лише в 500 одиницях й буде доступна через лотерею.
ШІ-робот боротиметься з ямами на трасах у Великій БританіїШІ-робот боротиметься з ямами на трасах у Великій Британії
В англійському місті Гартфордшир протестують робота зі штучним інтелектом від Robotiz3d. Це перший у світі робот, який може самостійно ремонтувати дороги.
Сервіс прокату автомобілів Hertz продасть частину своїх TeslaСервіс прокату автомобілів Hertz продасть частину своїх Tesla
Американський сервіс прокату Hertz продасть 20 тисяч машин свого парку електромобілів. На отримані гроші компанія придбає транспорт на бензині.
За рік водії замовили 16 тисяч індивідуальних номерівЗа рік водії замовили 16 тисяч індивідуальних номерів
Упродовж 2023 року сервісними центрами МВС було розроблено та виготовлено 15 921 комплектів індивідуальних номерних знаків.
Представлено розкішний автодім-трансформер від PininfarinaПредставлено розкішний автодім-трансформер від Pininfarina
Автодім AC Future eTH трансформується в розкішні апартаменти площею 37 квадратних метрів. Всередині облаштовано кухню, спальню, вітальню та санвузол.
Volkswagen вивів на тести електричний TransporterVolkswagen вивів на тести електричний Transporter
Фотошпигуни помітили на тестах замаскований макет Volkswagen Transporter T7. Судячи з фото, це електромобіль з подвійною кабіною та бортовим кузовом.
Представлено BMW XM з обвісом із «кованого» карбонуПредставлено BMW XM з обвісом із «кованого» карбону
Відоме своїми екстравагантними проєктами ательє Mansory представило перший тюнінг-кит для BMW XM, який раніше привернув увагу своєю неоднозначною зовнішністю та викликав критику.
Румунія - основний постачальник бензину 2023 рокуРумунія - основний постачальник бензину 2023 року
2023 року в Україну було імпортовано 1,249 млн т автобензинів, що фактично дорівнює показникам 2022 року і на 4 відсотка менше, ніж 2021-го.
На дорогах України працює понад 7 тисяч камер, які можуть розпізнавати авто та водіяНа дорогах України працює понад 7 тисяч камер, які можуть розпізнавати авто та водія
Понад 7 тисяч відеокамер в Україні можуть розпізнавати обличчя, номерні знаки та авто за маркою і кольором.
Презентовано найекстремальніший Toyota YarisПрезентовано найекстремальніший Toyota Yaris
Хетчбеку Toyota GR Yaris оновили дизайн і повністю переробили салон. Спортивна модель стала потужнішою і вперше доступна з автоматичною КПП.
Volkswagen підбив підсумки поставок комерційних автомобілівVolkswagen підбив підсумки поставок комерційних автомобілів
Підрозділ Volkswagen Commercial Vehicles у 2023 році поставил клієнтам 409,4 тис. автомобілів, що на 24,6% більше за показник 2022-го.
Стали відомі найбільш популярні електромобілі 2023 року в СШАСтали відомі найбільш популярні електромобілі 2023 року в США
Минулого року клієнтам у США було передано рекордні 1,2 мільйона електромобілів, що перевершило більшість очікувань. У 2023 році на частку електромобілів припадало 7,6 відсотка від загального обсягу продажів у США.
Унікальну передсерійну Ferrari F50 виставили на продажУнікальну передсерійну Ferrari F50 виставили на продаж
Всього було випущено 349 серійних автомобілів, однак мало хто знає, що також було розроблено 19 передсерійних прототипів. Одне з таких авто виставили на продаж у Великій Британії.
Пальне на АЗС за тиждень здешевшалоПальне на АЗС за тиждень здешевшало
За тиждень (із 5 по 12 січня) середня ціна в країні на бензин А-95 знизилася на 19 коп./л і становить 51,22 грн/л, бензин А-95 преміум здешевшав на 12 коп./л - до 54,42 грн/л, а дизельне пальне - на 19 коп./л, до 51,22 грн/л.
Українці переоформили вже понад 5000 авто через «Дію»Українці переоформили вже понад 5000 авто через «Дію»
Громадяни України онлайн перереєстрували через застосунок «Дія» уже понад 5000 транспортних засобів.
Україні передадуть командно-штабні машини М577Україні передадуть командно-штабні машини М577
Президент Литви Гітанас Науседа розповів, що країна схвалила пакет довгострокової військової допомоги Україні на 200 мільйонів євро. Зокрема, у лютому до України з Литви надійдуть командно-штабні машини М577.
Названі міста світу з найбільшими заторамиНазвані міста світу з найбільшими заторами
Нідерландська компанія TomTom провела щорічне дослідження завантаженості доріг, вивчивши трафік 387 міст у 55 країнах на шести континентах.
В Україні різко зріс попит на авто з КитаюВ Україні різко зріс попит на авто з Китаю
Понад 80 відсотків авто з Китаю, проданих в Україні за 2023 рік, є електрокарами. Найбільшим попитом користуються моделі Volkswagen і Honda, зібрані в Піднебесній.
Нову Skoda Octavia показали на новому рендеріНову Skoda Octavia показали на новому рендері
Автомобіль став агресивнішим зовні, отримавши крім оптики новий передній бампер з більшим повітрозабірником та підкориговану решітку радіатора.
Які автобуси українці купували у грудні?Які автобуси українці купували у грудні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у грудні й визначили найпопулярніші моделі у трьох сегментах автобусів.
Ціна на LPG в Україні продовжує знижуватисьЦіна на LPG в Україні продовжує знижуватись
За тиждень з 5-го по 12 січня середня ціна на автогаз в Україні зменшилася на 0,93 грн/л, до 28,58 грн/л.
«Повернись живим» і Нова пошта передали повітряним силам України КАЗи«Повернись живим» і Нова пошта передали повітряним силам України КАЗи
Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» спільно з Новою поштою передали Повітряному командуванню «Центр» третю партію обладнання у рамках проєкту «Запакуй небо - прокачай ППО»
Іспанський драйв. Офіційний імпортер SEAT розповів про майбутнє бренду в УкраїніІспанський драйв. Офіційний імпортер SEAT розповів про майбутнє бренду в Україні
Про те, що зараз пропонує SEAT в Україні та які плани у бренду, розповів офіційний імпортер, ТОВ «Порше Україна».
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015