Новости за 11.08.2023

Компанія Hyundai презентувала стильний крос-мінівен Stargazer XКомпанія Hyundai презентувала стильний крос-мінівен Stargazer X
На автошоу в Джакарті (Індонезія) компанія Hyundai показала бюджетну сімейну модель Stargazer X.
Розкрито подробиці нової Skoda Octavia 2026Розкрито подробиці нової Skoda Octavia 2026
Нова Skoda Octavia вперше стане електромобілем. Модель зміниться зовні, а її салон і багажник стануть просторішими.
Cadillac готує свій найдешевший електромобільCadillac готує свій найдешевший електромобіль
Кросовер під назвою Optiq дебютує до кінця 2023 разом із ще однією моделлю в рамках стратегії повного переходу на електромобілі до 2030 року.
Яку малу комерційну техніку купували українці в липні?Яку малу комерційну техніку купували українці в липні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у липні та визначили найпопулярніші моделі малої комерційної техніки в трьох сегментах
Ferrari представила унікальний суперкар на честь 75-річчя брендуFerrari представила унікальний суперкар на честь 75-річчя бренду
Унікальний суперкар виготовлено на замовлення одного з клієнтів. Ferrari 812 Competizione оснащений 830-сильним двигуном V12 і здатний розвивати швидкість до 340 км/год.
У Донецькій області завершено ремонт аварійного мосту на дорозі М-30У Донецькій області завершено ремонт аварійного мосту на дорозі М-30
Також на державних дорогах області, що знаходяться на підконтрольній Україні території, виконуються роботи з аварійного ремонту.
Виробник одномісного дорожнього суперкару Mono обіцяє нову модельВиробник одномісного дорожнього суперкару Mono обіцяє нову модель
Британська компанія Briggs Automotive Company (BAC), яка створила одномісний суперкар Mono з допуском до доріг загального користування, анонсувала нову модель.
У США представили розкішний будинок на колесах з дизайнерським «ремонтом»У США представили розкішний будинок на колесах з дизайнерським «ремонтом»
Автобудинок сягає в довжину до 13 метрів залежно від модифікації. Усередині розташовані ванна кімната, вітальня та кухня.
Дніпро отримав спецавтомобіль для порятунку тваринДніпро отримав спецавтомобіль для порятунку тварин
У підрозділи ДСНС Дніпропетровської з-за кордону прибула спецтехніка різного призначення, в тому числі для пошуку та рятування тварин.
Змінилася вартість державної реєстрації транспортних засобівЗмінилася вартість державної реєстрації транспортних засобів
Головний сервісний центр МВС повідомляє, що змінюється вартість державної реєстрації транспортних засобів.
Незвичайний болід «Формули-1» Міхаеля Шумахера виставили на продажНезвичайний болід «Формули-1» Міхаеля Шумахера виставили на продаж
Цей Ferrari F2001b має цікаву історію, хоча і не здобув широкої популярності. Болід у 2003 році був переданий у приватну колекцію швейцарського мільйонера, а пізніше змінив власника.
За тиждень пальне на українських АЗС здорожчало на 2 грн/лЗа тиждень пальне на українських АЗС здорожчало на 2 грн/л
За тиждень (4 - 11 серпня) середня ціна по країні бензину марки А-95 зросла на 1,96 грн/л і склала 51,94 грн/л, бензин А-95+ здорожчав на 1,98 грн/л - до 53,92 грн/л, а дизельне пальне - на 2,04 грн/л, до 51,29 грн/л.
У Туреччині побудували недорогий електроскутер з оригінальним ретро-дизайномУ Туреччині побудували недорогий електроскутер з оригінальним ретро-дизайном
Незвичайний турецький електромобіль Lampago Electric Trike, розрахований на двох людей, показали на фото. Здається, це маленький спортивний родстер. Але насправді - електроскутер.
Старий Chrysler PT Cruiser перетворили на потужний спорткарСтарий Chrysler PT Cruiser перетворили на потужний спорткар
Хетчбек отримав задньопривідну трансмісію та 325-сильний двигун. Власники автомобіля планують їздити на ньому щодня.
У Сан-Франциско дозволили роботу двох служб безпілотного таксіУ Сан-Франциско дозволили роботу двох служб безпілотного таксі
Каліфорнійський регулятор дозволив двом конкуруючим службам роботаксі, Cruise і Waymo, працювати в Сан-Франциско в будь-який час доби, незважаючи на побоювання з приводу безпеки подібних авто.
Audi припиняє виробництво R8Audi припиняє виробництво R8
2023 модельний рік стане останнім для цієї моделі, тож компанія вирішила оригінально вшанувати автомобіль та його спадок.
Представлено унікальний гіперкар Bugatti ChironПредставлено унікальний гіперкар Bugatti Chiron
Bugatti Chiron Super Sport «Golden Era» створено на замовлення неназваного клієнта. Гіперкар оснащений 1600-сильним двигуном і може розвивати швидкість до 440 км/год.
У Данії за рік подвоїлася кількість зарядних станцій для електромобілівУ Данії за рік подвоїлася кількість зарядних станцій для електромобілів
Асоціація De Danske Bilimportore, що представляє інтереси автобізнесу, оголосила, що на липень 2023 року в країні діяли 13 641 публічна зарядна станція для електромобілів, тоді як рівно рік тому їх ще було 6779.
Ціни на вживані авто у Європі знижуютьсяЦіни на вживані авто у Європі знижуються
Ціновий індекс AUTO1 Group показує щомісячну зміну цін на вживані авто в Європі. Показник розроблений на основі бази даних компанії, що містить записи про близько 3,6 мільйона угод купівлі-продажу авто.
Ford показав новий пікап, зроблений для військовихFord показав новий пікап, зроблений для військових
Пікап Ford Ranger FG-P здатний приховано пересуватися на електромоторі. Спеціальний режим Black Out дає змогу натисканням кнопки вимкнути всі освітлювальні прилади та підсвічування салону.
За півроку з незаконного обігу вилучили пального на 1,6 млрд грнЗа півроку з незаконного обігу вилучили пального на 1,6 млрд грн
За січень-червень 2023 року Бюро економічної безпеки (БЕБ) вилучило з тіньового ринку 35 800 тонн пального на 1,6 млрд грн.
ОККО разом із клієнтами продовжують збирати та передавати одяг переселенцям та малозабезпеченимОККО разом із клієнтами продовжують збирати та передавати одяг переселенцям та малозабезпеченим
За другий квартал 2023 року мережа ОККО разом із клієнтами зібрала майже 65 тонн вживаних речей, а загалом за першу половину року зібрано понад 109 тонн.
Презентовано найдешевший кросовер MitsubishiПрезентовано найдешевший кросовер Mitsubishi
Mitsubishi Xforce - компактний 4,4-метровий кросовер для молоді. У нього виразний ателтичний дизайн і високий кліренс.
Chery розсекретила новий кросовер Exploration 06Chery розсекретила новий кросовер Exploration 06
Chery Automobile представила новий кросовер Exploration 06. На ринку новинку запропонують у паливній та плагін-гібридній модифікаціях з опціональним повним приводом.
Лімітована версія PEUGEOT Landtrek скоро в УкраїніЛімітована версія PEUGEOT Landtrek скоро в Україні
Додатково до вже відомих варіантів з дизельним двигуном та МКПП пропонується версія з потужним бензиновим двигуном та 6-ступеневою автоматичною КПП.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015