Новости за 11.02.2024

Тюнери зробили Opel Corsa крутішою та потужнішоюТюнери зробили Opel Corsa крутішою та потужнішою
Компактний хетчбек Opel Corsa є найдешевшою моделлю німецького бренду на глобальному ринку. Він виглядає стильно та сучасно. Але в ательє Irmscher цю машину зробили ще крутішою за допомогою нового дизайну.
Які автозапчастини і деталі для суперкарів виробляють в УкраїніЯкі автозапчастини і деталі для суперкарів виробляють в Україні
Для BMW, Porsche, Ferrari, Lamborghini та інших відомих марок в Україні виготовляють усе - від проводки і джгутів до складної електроніки і кузовних частин.
Електромобілі KIA відкликають через можливу поломку одного з карданних валівЕлектромобілі KIA відкликають через можливу поломку одного з карданних валів
Компанія KIA зіткнулася з необхідністю відкликання понад тисячі електричних моделей EV6 та Niro EV через те, що трансмісії цих автомобілів не витримують потужності електродвигунів.
Попит на напівпричепи для «фур» у січні відновивсяПопит на напівпричепи для «фур» у січні відновився
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у січні й визначили Топ марок у трьох сегментах напівпричепів: імпорті вживаних, внутрішніх перепродажах та купівлі нових.
Електричний Saab Rover представлено у вигляді концептуЕлектричний Saab Rover представлено у вигляді концепту
Хоча бренд Saab можна вважати неіснуючим і малоймовірним до відродження, це не завадило старшому дизайнеру з Lucid Motors, Грімо Гервексу, уявити розкішний позашляховик майбутнього під шведським брендом.
Новий Dodge Charger 2025 виявився ліфтбекомНовий Dodge Charger 2025 виявився ліфтбеком
Виявилось, що виробник підготував досить практичний спорткар. На фото видно, що багажник відкривається разом із заднім склом, у стилі Skoda Octavia. Це ліфтбек, який виглядає як купе.
Lexus очолив рейтинг надійності автомобілів J.D. Power 2024Lexus очолив рейтинг надійності автомобілів J.D. Power 2024
Згідно з дослідженням американської компанії J.D. Power від 2024 року, яка опитала понад 30 тисяч власників автомобілів 2021 модельного року, найбільш надійні машини зараз випускає Lexus.
KIA представила недорогу спецверсію седана K3KIA представила недорогу спецверсію седана K3
У Китаї представили нові версії седана KIA K3 - Special Edition. «Спеціальний» KIA K3 не змінився зовні, але він отримав покращене оснащення.
«Повернись живим» і «Укрнафта» відновили 10 одиниць бронетехніки для Тероборони«Повернись живим» і «Укрнафта» відновили 10 одиниць бронетехніки для Тероборони
Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» спільно з компанією «Укрнафта» відновили 10 одиниць бронетехніки для Сил територіальної оборони ЗСУ.
Де високий запит - там часто і шахрайство: як не натрапити на зловмисників при купівлі авто для ЗСУДе високий запит - там часто і шахрайство: як не натрапити на зловмисників при купівлі авто для ЗСУ
Про схеми зловмисників при купівлі авто та як від них уберегтися - розповідає керівник контент експертів OLX Олег Зінченко.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015