Новости за 11.01.2024

Електромобілі Honda прикрасять новий ретро-логотипЕлектромобілі Honda прикрасять новий ретро-логотип
Honda представила новий логотип, який прикрасить моделі майбутньої електричної лінійки серії «0». Це електромобілі нового покоління із чистим дизайном, ринковий дебют яких очікується у 2026 році.
Яким буде світовий ринок електромобілів у 2024-му році?Яким буде світовий ринок електромобілів у 2024-му році?
В останні роки електромобілі демонструють один глобальний тренд - зростання виробництва та прибутків. Очікується, що за результатами 2023 року ринок електромобілів принесе приголомшливий дохід у розмірі 561,3 мільярда доларів.
Segway презентував електричні автомобіль і мотоциклSegway презентував електричні автомобіль і мотоцикл
Segway презентував кросовий електробайк і оригінальний електричний карт. Обидві моделі мають стати серійними у 2024 році.
У США випустили повністю автономну вантажівкуУ США випустили повністю автономну вантажівку
Kodiak показав перший в галузі вантажних перевезень магістральний тягач Robotics, розроблений для масштабного розгортання парку автономних автомобілів.
В чому був феномен зростання преміального сегменту на авторинку у 2023 роціВ чому був феномен зростання преміального сегменту на авторинку у 2023 році
Нагадаємо, що в 2023 році українці придбали 65 089 нових автомобілів, що значно більше за минулий рік (40 076), але 2022-й став найгіршим, бо сама незалежність України була під загрозою.
Tesla оголосила ціни на свою найдешевшу модель у Північній АмериціTesla оголосила ціни на свою найдешевшу модель у Північній Америці
Прайс оголосили на ринку Північної Америки. Тобто, стали відомі найбільш репрезентативні цифри, на які можуть орієнтуватися покупці в інших країнах.
Почалися продажі найдешевшого Volkswagen Passat нового поколінняПочалися продажі найдешевшого Volkswagen Passat нового покоління
Компанія Volkswagen почала продавати у Німеччині універсал Volkswagen Passat Variant нового покоління у новій базовій комплектації. Це найдешевший варіант нового Passat.
На CES 2024 представили електровелосипед з ChatGPT і виходом в інтернетНа CES 2024 представили електровелосипед з ChatGPT і виходом в інтернет
На виставці CES 2024 компанія Urtopia представила свою нову флагманську модель електровелосипеда під назвою Fusion.
Розсекречено 1000-сильний електромобіль BYD Yangwang U7Розсекречено 1000-сильний електромобіль BYD Yangwang U7
Новий BYD Yangwang U7 - обтічний електричний седан довжиною 5,2 метра. Потужність його силової установки перевищить 1000 сил, а запас ходу досягне 700 км.
Представлено Hyundai Mobion, який може рухатися бокомПредставлено Hyundai Mobion, який може рухатися боком
Компанія Hyundai Mobis представила на виставці CES автомобіль Mobion, який по суті є допрацьованим IONIQ 5.
Новий MINI JCW помітили в камуфляжі під час тестуваньНовий MINI JCW помітили в камуфляжі під час тестувань
Шпигуни помітили заряджений хетчбек MINI John Cooper Works під час тестувань в Німеччині. На шпигунських фото видно, що хетчбек зберіг бензиновий агрегат під капотом.
Android Auto отримує серйозне оновлення для електромобілівAndroid Auto отримує серйозне оновлення для електромобілів
Завдяки суттєвому оновленню Android Auto, електромобілі незабаром зможуть ділитися інформацією про батарею в реальному часі з Google Maps.
Новітній Haval H9 показали на нових фотоНовітній Haval H9 показали на нових фото
Позашляховик Haval H9 нового покоління зняли у його природному середовищі - на бездоріжжі. Новинку також сфотографували десь у пустелі.
Geely вивела на ринок оновлений Xingyue LGeely вивела на ринок оновлений Xingyue L
Geely Automobile представила оновлений кросовер Xingyue L (він же Monjaro L), виробництво якого розпочалося у 2021 році. Зовнішній стиль моделі повністю збережений, тоді як у салоні покупців чекає низка змін.
Nissan представив оновлений варіант моделі RogueNissan представив оновлений варіант моделі Rogue
Представлено Nissan Rogue 2024-го модельного року, який отримав перероблену передню частину зі зміненою фірмовою решіткою V-Motion, а також значні технологічні покращення всередині.
Найменший та найдешевший електричний Volkswagen матиме назву ID.1Найменший та найдешевший електричний Volkswagen матиме назву ID.1
В інтернеті ширяться чутки про те, що новий майбутній електричний міський автомобіль початкового рівня від Volkswagen, відомий як ID.1, матиме характерні риси моделі Up, і навіть може отримати його назву.
Blackberry розробляє віртуальний кокпіт SmartCockpit для автомобілів StellantisBlackberry розробляє віртуальний кокпіт SmartCockpit для автомобілів Stellantis
Blackberry повертається! Начебто. Компанія більше не виробляє культових кнопочних смартфонів, але її програмний підрозділ сприятиме розробці майбутніх технологій для Stellantis.
Goodyear представив нову шину для електромобілівGoodyear представив нову шину для електромобілів
Компанія Goodyear представила нову всесезонну шину для електромобілів другого покоління під назвою ElectricDrive 2.
Електричний «Гелендваген» представили на CES 2024Електричний «Гелендваген» представили на CES 2024
Mercedes-Benz привезла на виставку електричний G-клас. Автомобіль у камуфляжі - і все тому, що компанія ніяк не представить його офіційно.
Bugatti випустила ще один «останній» ChironBugatti випустила ще один «останній» Chiron
Базове купе з двигуном потужністю 1500 кінських сил пройшло через відділення персоналізації Sur Mesure і обійшлося покупцеві в три мільйони доларів.
У 2023 році світовий ринок електромобілів виріс на третинуУ 2023 році світовий ринок електромобілів виріс на третину
Аналітична компанія Rho Motion опублікувала новий звіт про ситуацію на глобальному ринку електромобілів.
Податкова почала перевірку таксистівПодаткова почала перевірку таксистів
На сьогодні у перевезеннях пасажирів в режимі таксі, за даними Української таксомоторної асоціації (УТМА), бере участь близько 220 тис. осіб.
Suzuki Jimny і Nissan NV200 тюнінгували в стилістиці 70-х роківSuzuki Jimny і Nissan NV200 тюнінгували в стилістиці 70-х років
Японське ательє Alpine Style виконало оригінальний тюнінг Suzuki Jimny і Nissan NV200. Позашляховик і мінівен «зістарили» - їхній дизайн витриманий у ретро-стилі.
Dacia Spring EV у Європі подешевшав майже вдвічіDacia Spring EV у Європі подешевшав майже вдвічі
Масовому поширенню електромобілів заважає вартість. Компанія Dacia зробила свій внесок у зниження цін на електромобілі в Європі, пропонуючи покупцям величезну знижку у розмірі 10 000 євро (близько 11 000 доларів США) на модель Spring EV.
У Європі відновляться продажі кросовера Mitsubishi Outlander PHEVУ Європі відновляться продажі кросовера Mitsubishi Outlander PHEV
Продаж гібридного Outlander PHEV в Європі припинився кілька років тому. Компанія Mitsubishi пішла на це через суворі стандарти викидів шкідливих речовин на європейському ринку.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015