Новости за 10.12.2023

BMW M залишить у гаммі потужні двигуни V8 та рядні «шістки»BMW M залишить у гаммі потужні двигуни V8 та рядні «шістки»
Підрозділ BMW не буде слідувати стратегії Mercedes-AMG, пропонуючи зменшені двигуни для своїх моделей. Замість цього BMW M збереже свої поточні рядні 6-циліндрові двигуни і V8, поки не перейде на електричні силові агрегати.
Експорт автомобілів Hyundai та KIA вперше за сім років може перевищити два мільйони одиницьЕкспорт автомобілів Hyundai та KIA вперше за сім років може перевищити два мільйони одиниць
Спільний експорт авто провідного автовиробника Південної Кореї Hyundai Motor Co. і його дочірньої компанії KIA Corp. цьогоріч вперше з 2016 року може перевищити понад два мільйони одиниць.
«Формула-1» впроваджує водневі технологій в автоспорт«Формула-1» впроваджує водневі технологій в автоспорт
Технічні керівники Формули-1 та представники Міжнародної автомобільної федерації (FIA) формують нову робочу групу для створення нового виду перегонів Extreme H.
Євродепутати звернулися із заявою до президента Польщі, щодо блокування кордонуЄвродепутати звернулися із заявою до президента Польщі, щодо блокування кордону
Депутати Європейського парламенту звернулися до президента Республіки Польща Анджея Дуди та лідерів інституцій Європейського Союзу із закликом вжити заходів, щодо блокування українсько-польського кордону.
Найсильніша людина світу придбала найменше серійне автоНайсильніша людина світу придбала найменше серійне авто
Ютубер та паверліфтер Едді Холл, який має звання колишньої найсильнішої людини світу, зробив чудернацьку витівку.
У Китаї сертифікували нову Toyota CamryУ Китаї сертифікували нову Toyota Camry
У базі міністерства промисловості та інформаційних технологій Китаю опублікована інформація про Toyota Camry нового покоління.
Естонія обіцяє допомогти з розблокуванням польсько-українського кордонуЕстонія обіцяє допомогти з розблокуванням польсько-українського кордону
Естонія готова сприяти якнайшвидшому вирішенню проблеми блокування польсько-українського кордону польськими перевізниками.
Представлено перший мотоцикл від BentleyПредставлено перший мотоцикл від Bentley
Новий мотоцикл Ducati виконаний у стилістиці розкішного Bentley Batur. Байк випустять обмеженою серією, а його ціна стартує з 70000 доларів.
Компанії Toshiba і Rohm спільно вироблятимуть чіпи для електрокарівКомпанії Toshiba і Rohm спільно вироблятимуть чіпи для електрокарів
Гігант електроніки компанія Toshiba і провідний виробник мікросхем Rohm заявляють, що будуть спільно виробляти так звані «силові напівпровідники», які використовуються в електромобілях.
Екстраординарний родстер Lamborghini Diablo SV підготували до продажуЕкстраординарний родстер Lamborghini Diablo SV підготували до продажу
Рідкісна за всі часи модель Lamborghini Diablo SV Roadster із заднім приводом, стилем SV і знімним дахом зійшла з конвеєра у 1998 році без будь-якого передбачення на світове визнання. Воно не тільки прийшло, але й з роками зростає.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015