Новости за 10.09.2023

Компактний Mercedes-Benz G-Class показали на рендеріКомпактний Mercedes-Benz G-Class показали на рендері
Компактний позашляховик у стилі Mercedes-Benz G-Class буде значно доступнішим і меншим. Новинка може надійти в продаж у Європі вже у 2026 році.
У Ford натякнули на новий повнорозмірний електричний пікапУ Ford натякнули на новий повнорозмірний електричний пікап
У заявці, датованій 28 серпня 2023 року, новий товарний знак віднесено до категорії «Автомобілі, а саме бензинові та електричні автомобілі, пікапи, позашляховики та їх конструктивні частини».
Кросовер SsangYong Torres перетворили на недорогий «фургон»Кросовер SsangYong Torres перетворили на недорогий «фургон»
Кросовер SsangYong Torres отримав вантажну версію з просторим багажником. Модель доступна з переднім або повним приводом.
Volkswagen показав електричний концепт ID.X PerformanceVolkswagen показав електричний концепт ID.X Performance
Німецький виробник представив концепт Volkswagen ID.X, який є високопродуктивною версією нового ID.7. Модель стане унікальною пропозицією на ринку.
Культовий Land Rover Defender отримав особливу версіюКультовий Land Rover Defender отримав особливу версію
Кожен Land Rover Defender Defender Oshe Adventure збиратимуть вручну, а початкова ціна становить 280 000 доларів. Позашляховик сильно відрізняється від оригінальної моделі.
Volkswagen планує суттєво скоротити час розробки нових електромобілівVolkswagen планує суттєво скоротити час розробки нових електромобілів
У Volkswagen добре усвідомлюють загрозу, яку становлять для компанії нові китайські виробники електромобілів, і оголосив, що скоротить час розробки нових автомобілів з 54 до 36 місяців.
Stellantis не збирається відмовлятися від автомобілів з ДВЗ до 2030 рокуStellantis не збирається відмовлятися від автомобілів з ДВЗ до 2030 року
Stellantis не збирається повністю переходити на виробництво виключно електромобілів. Керівництво концерну вважає, що їхні авто з ДВЗ експлуатуватимуться щонайменше до 2050 року.
Porsche привезла у Мюнхен гігантську скульптуру 911Porsche привезла у Мюнхен гігантську скульптуру 911
В рамках авто-шоу компанія проведе презентацію «911 Love Stories», присвячену 60-річчю моделі. Цілком імовірно, цим і пояснюється вибір форми павільйону.
Експерти перевірили запас ходу популярних електромобілів у реальних умовахЕксперти перевірили запас ходу популярних електромобілів у реальних умовах
Експерти випробували популярні у Великій Британії електромобілі у спекотну погоду. Вони підрахували, наскільки сильно відрізняється їхній запас ходу від заявлених показників.
Компанія Volvo відзвітувала про рекордне збільшення продажівКомпанія Volvo відзвітувала про рекордне збільшення продажів
Серпень 2023 року став рекордним для Volvo, причому одразу в декількох сегментах ринку. В останній місяць літа шведська марка продала на світовому ринку 51 636 автомобілів, на 18% більше, ніж у серпні 2022 року.
Недорогий індійський електромотоцикл здивував рекордним запасом ходуНедорогий індійський електромотоцикл здивував рекордним запасом ходу
Електромотоцикл Ultraviolette F77 вартістю менше 5000 доларів здатний подолати понад 300 км без підзарядки. Свої можливості байк продемонстрував у мотопробігу.
LPG на польських терміналах дорожчає щодняLPG на польських терміналах дорожчає щодня
Темпи здорожчання скрапленого газу на початку вересня прискорилися. Ціни вгору підштовхує зростання котирувань і відсутність товару на деяких польських терміналах.
Блогер знищив Lamborghini заради переглядів на YoutubeБлогер знищив Lamborghini заради переглядів на Youtube
Lamborghini Gallardo роздробили на дрібні частини і зняли процес знищення авто на відео. Ролик зібрав понад 80 мільйонів переглядів на Youtube.
США поставить Україні велику партію бронемашин MRAPСША поставить Україні велику партію бронемашин MRAP
Машини MRAP (Mine Resistant Ambush Protected) здатні захистити екіпаж від підриву мін, саморобних пристроїв та обстрілу з різної стрілецької зброї.
Водій евакуатора викрав раритетний спорткар Ford Mustang 60-хВодій евакуатора викрав раритетний спорткар Ford Mustang 60-х
Водій евакуатора також вимагав у власника спорткара гроші ще до перевезення авто. Ford Mustang отримав безліч зовнішніх модифікацій, що може допомогти в пошуках автомобіля.
Німеччина готує революційний закон про зарядні станції для електромобілівНімеччина готує революційний закон про зарядні станції для електромобілів
Німеччина стане першою країною в Європі, яка ухвалить закон, що змусить операторів АЗС на 80% своїх заправних станцій надавати можливості швидкої зарядки потужністю не менше 150 кВт для електромобілів».
BMW розробила навігатор для власних мотоциклівBMW розробила навігатор для власних мотоциклів
Новий навігатор триматиме у полі зору прокладений маршрут, зберігатиме попередні поїздки з оновленням даних дорожньої карти і синхронізується за обліковим записом з гаджетами власника.
У США пікап застряг у горах на висоті 4 кмУ США пікап застряг у горах на висоті 4 км
Водій пікапа думав, що їде дорогою, яка виявилася пішохідною стежкою. Цей автомобіль намагалися витягнути, але безрезультатно.
Lamborghini Huracan Sterrato підтвердив свій статус позашляхової версіїLamborghini Huracan Sterrato підтвердив свій статус позашляхової версії
Lamborghini позиціонує Huracan Sterrato як позашляхову версію суперкара. Наскільки це відповідає дійсності, вирішив перевірити власник одного з таких автомобілів.
У Британії відкрили найбільшу зарядну станцію для електромобілівУ Британії відкрили найбільшу зарядну станцію для електромобілів
Компанія BP відкрила, як вона стверджує, найбільшу у Британії зарядну станцію для електромобілів, яка може заряджати до 180 автомобілів одночасно.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015