Новости за 10.08.2023

Електромобіль Fiat E-Scudo побив рекорд дальності ходуЕлектромобіль Fiat E-Scudo побив рекорд дальності ходу
Електромобіль Fiat E-Scudo - порівняно недорога пропозиція у сегменті комерційних фургонів, які не оснащені двигунами внутрішнього згоряння. Нещодавно модель побила рекорд дальності ходу у своєму секторі.
Компанія Cadillac представила флагманський електричний позашляховик Escalade IQКомпанія Cadillac представила флагманський електричний позашляховик Escalade IQ
Електромобіль Cadillac Escalade IQ дуже багато оснащений, а його салон оздоблений дорогою шкірою. 760-сильна установка дає змогу розганятися до 100 км/год менш, ніж за 5 секунд.
У США анонсували KIA Sportage 2024 модельного рокуУ США анонсували KIA Sportage 2024 модельного року
KIA анонсувала на ринку США кросовер Sportage зразка 2024-го модельного року. Автомобіль сам по собі не змінився, але є зміни щодо оснащення і цін.
BMW тестує гібрид M5 Touring на трасі НюрбургрингBMW тестує гібрид M5 Touring на трасі Нюрбургринг
Судячи з нових фотографій, які було зроблено на Нюрбургрингу, при дуже уважному огляді видно, що цей екземпляр BMW значно ближче до серійного виробництва ніж попередні дослідні зразки.
Компанія Zeekr показала спортивний електромобіль із запасом ходу понад 600 кмКомпанія Zeekr показала спортивний електромобіль із запасом ходу понад 600 км
Zeekr 001 FR зможе розганятися до сотні приблизно за 3,5 секунди. Також електромобіль отримає поліпшену підвіску, що дасть йому змогу проходити повороти на вищій швидкості.
Спорткупе Honda Prelude 1967 року продали за 79 тисяч доларівСпорткупе Honda Prelude 1967 року продали за 79 тисяч доларів
За свої гроші невідомий покупець отримав дводверне купе червоного кольору (Phoenix Red) із чорними декоративними смугами на кузові та чорним салоном.
У США поліція дістала з озера 32 автомобіліУ США поліція дістала з озера 32 автомобілі
Криміналітет використовував озеро поблизу Маямі для того, щоб позбуватися авто, використаних під час скоєння злочинів. Усі підняті з дна машини вважаються викраденими.
Паливо на АЗС продовжило здорожчанняПаливо на АЗС продовжило здорожчання
У період із 9 по 10 серпня середня ціна по країні бензину марки А-95 зросла на 0,37 грн/л і склала 51,40 грн/л, бензин А-95+ здорожчав на 0,39 грн/л - до 53,44 грн/л, а дизельне пальне - на 0,38 грн/л, до 50,72 грн/л.
На заводі Volkswagen у Вжесні випущено 500-тисячний автомобільНа заводі Volkswagen у Вжесні випущено 500-тисячний автомобіль
Завод Volkswagen у польському місті Вжесня нещодавно залишив ювілейний, півмільйонний автомобіль.
Bugatti Chiron отримав екстравагантний тюнінгBugatti Chiron отримав екстравагантний тюнінг
Bugatti Chiron від Mansory став виглядати ще екстравагантніше. Гіперкар оснащений 1500-сильним двигуном і може розвивати швидкість до 420 км/год.
Компанія Chery анонсувала новий компакт eQ1Компанія Chery анонсувала новий компакт eQ1
Компанія Chery представила нове покоління компактного електромобіля Chery eQ1, також відомого під назвою Chery Little Ant.
Новітній гібридний BMW XM після ДТП виставили на аукціонНовітній гібридний BMW XM після ДТП виставили на аукціон
Автомобіль зазнав серйозних пошкоджень в аварії. У нього розбита передня частина, відсутні бампери, крило з боку водія, фари та задні ліхтарі, накладки на колісні арки, а також заднє колесо.
Показано унікальний седан Bugatti 90-х, який не запустили у виробництвоПоказано унікальний седан Bugatti 90-х, який не запустили у виробництво
Bugatti EB112 був представлений на Автосалоні в Женеві в березні 1993 року. Седан оснащений 460-сильним двигуном і здатний розганятися до сотні за 4,3 секунди.
На українських дорогах встановили ще 50 камер фіксації порушеньНа українських дорогах встановили ще 50 камер фіксації порушень
З 11 серпня на дорогах України розпочнуть роботу ще 50 відеокомплексів фіксації правопорушень. 19 з них працюватимуть вперше, а решта відновлюють свою роботу після початку повномасштабної війни.
Продажі Volkswagen ID.3 ніколи ще не були такими високимиПродажі Volkswagen ID.3 ніколи ще не були такими високими
Продажі електромобілів Volkswagen ID.3 у Китаї значно зросли, збільшившись більш ніж утричі порівняно з попереднім місяцем.
У старому сараї виявлено покинуту колекцію рідкісних ретроавтоУ старому сараї виявлено покинуту колекцію рідкісних ретроавто
У старому сараї зібрані знамениті британські моделі авто 50-70-х років. Особливо цінними є спорткари марок Jaguar і AC.
BYD представила доступний «чемпіонський» седан Destroyer 05BYD представила доступний «чемпіонський» седан Destroyer 05
Компанія BYD вивела на ринок шосту модель серії Champion Edition - компактний седан Destroyer 05 Champion Edition.
ТОП-10 моделей, які українці замовляють із КитаюТОП-10 моделей, які українці замовляють із Китаю
У липні 2023 року українці ввезли до країни 924 легкові автомобілі. З них 83% виявились електромобілями.
Підроблений Ferrari F40 продають за 30 тисяч доларівПідроблений Ferrari F40 продають за 30 тисяч доларів
Копія Ferrari F40 відтворена до найменших деталей і розрахована на двох дітей або одного дорослого. Маленький суперкар оснащений мотоциклетним двигуном.
Рідкісний 30-річний Porsche 911 «схрестили» з TeslaРідкісний 30-річний Porsche 911 «схрестили» з Tesla
Цікаво, що у електромобіль перетворили не звичайний родстер, а рідкісну лімітовану версію America з тиражем всього у 250 екземплярів.
На Чернігівщині дорожники відновлюють 300-метровий міст через річку ДеснаНа Чернігівщині дорожники відновлюють 300-метровий міст через річку Десна
Міст був зруйнований у березні 2022 року, а після деокупації області його обстежили фахівці та демонтували залишки конструкцій.
Hyundai Motor радикально змінює новий позашляховик SANTA FEHyundai Motor радикально змінює новий позашляховик SANTA FE
Кросовер Hyundai Santa Fe змінився зовні і став просторішим всередині. Модель запропонують у бензинових і гібридних версіях потужністю до 281 к.с.
Концепт-кар Opel Experimental демонструє нове втілення майбутнього німецького БрендуКонцепт-кар Opel Experimental демонструє нове втілення майбутнього німецького Бренду
Німецька енергетика: концепт-кар Opel Experimental втілює три основи, на яких побудовано Бренд.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015