Новости за 10.06.2023

Porsche показала прототип надпотужного електричного суперкараPorsche показала прототип надпотужного електричного суперкара
Porsche готують свій перший електричний суперкар і показали його прототип Mission X. Це буде найпотужніша і найшвидша модель в історії марки.
Стандарт зарядки Tesla для електрокарів стане основним у СШАСтандарт зарядки Tesla для електрокарів стане основним у США
Три найбільших виробники електрокарів у США - General Motors, Ford і Tesla - вирішили взяти за стандарт зарядку Tesla Supercharger.
Lexus презентував новий сімейний кросовер TXLexus презентував новий сімейний кросовер TX
Lexus TX оснащений системою повного приводу та доступний у версіях на сім або вісім посадкових місць. Найбільш потужна та економна модифікація кросовера видає 406 к.с. потужності та витрачає всього 7,1 літра палива на 100 км.
Культовий родстер Jaguar E-Type перевели на електротягуКультовий родстер Jaguar E-Type перевели на електротягу
Британська компанія Electrogenic, відома у всьому світі своїми конверсіями класичних автомобілів, встановила електричну силову установку на культовий Jaguar E-Type.
Недорогий електричний конкурент Suzuki Jimny від творців «Мівіни»Недорогий електричний конкурент Suzuki Jimny від творців «Мівіни»
Новий електрокар VinFast VF3 сягає всього 3,1 м завдовжки і коштуватиме менше 20 000 доларів. У автомобіля високий кліренс і позашляхова гума.
Опт нафтопродуктів: дизель - вгору, бензин - внизОпт нафтопродуктів: дизель - вгору, бензин - вниз
Цього тижня (з 2 по 9 червня) вартість дизельного пального зросла на 0,5 грн/л, до 33,25 грн/л, а ціна на бензин А-95 за цей же період, навпаки, знизилася на 0,25 грн/л, до 34 грн/л.
Презентовано найшвидший суперкар ToyotaПрезентовано найшвидший суперкар Toyota
Toyota GR H2 Racing візьме участь у перегонах «24 години Ле-Мана» у 2026 році. Це буде найшвидший і найекологічніший болід в історії японського бренду.
Результати першого тижня пілотного проєкту із прозорих іспитів у 4 регіонахРезультати першого тижня пілотного проєкту із прозорих іспитів у 4 регіонах
У Львівській, Київській, Вінницькій та Одеській областях триває пілотний проєкт із забезпечення прозорих умов складання іспитів у сервісних центрах МВС.
Ford запатентував резервну батарею на даху для електромобілівFord запатентував резервну батарею на даху для електромобілів
Резервну батарею можна буде встановити перед поїздкою, і вона стане в пригоді у місцевості, де немає зарядних станцій. Блок із акумулятором буде захищений від вологи та перегріву.
Уряд планує втричі наростити вантажопотік на кордоні з РумунієюУряд планує втричі наростити вантажопотік на кордоні з Румунією
Для цього потрібно модернізувати наявні пункти пропуску та створити нові.
Land Rover Defender отримав екстремальну версію із захистом від слонівLand Rover Defender отримав екстремальну версію із захистом від слонів
Land Rover Defender з екзоскелетом зміг урятувати знімальну групу від нападу слона. Також позашляховик чудово впорався з роллю автомобіля для зйомок.
Зафіксовано перше займання пікапа Rivian R1TЗафіксовано перше займання пікапа Rivian R1T
У Каліфорнії зафіксовано перший випадок займання електричного пікапа Rivian R1T, виробництво якого розпочалося у вересні 2021 року.
Haval готує доступного конкурента Toyota Land CruiserHaval готує доступного конкурента Toyota Land Cruiser
Haval B26 стане найбільшим позашляховиком у лінійці марки. 5-метрове авто запропонують у гібридних модифікаціях.
Підрозділ BMW M працює над серією електромобілівПідрозділ BMW M працює над серією електромобілів
Високопродуктивні повністю електричні моделі BMW M повинні надійти у продаж до 2027 року.
Рідкісний Plymouth Barracuda виставили на аукціон майже за 3 мільйони доларівРідкісний Plymouth Barracuda виставили на аукціон майже за 3 мільйони доларів
Початкова ставка за маслкар складає 2,75 млн доларів. Спорткар оснащений величезним 7,0-літровим двигуном V8 потужністю 425 к.с.
Презентовано відроджений Mitsubishi ColtПрезентовано відроджений Mitsubishi Colt
Mitsubishi Colt повертається з новою зовнішністю та гібридною установкою.
Новий Hyundai Santa Fe показали на неофіційних рендерахНовий Hyundai Santa Fe показали на неофіційних рендерах
Пока Hyundai активно обкатує на дорогах загального користування прототипи нового покоління кроссовера Santa Fe. Незалежні дизайнери всього світу намагаються уявити, як він буде виглядати.
Пальне вроздріб продовжує дешевшатиПальне вроздріб продовжує дешевшати
Протягом тижня (2-9 червня) середні роздрібні ціни на дизпальне зменшилися на 16 коп./л, на бензин марки А-95 - на 13 коп./л.
Оновлений KIA EV6 вперше показали на фотоОновлений KIA EV6 вперше показали на фото
Фотошпигуни вперше помітили під час дорожніх тестів оновлений кросовер Kia EV6. Компанія Kia планує його випустити на ринок у 2024 році.
Nissan показав новий позашляховик PaladinNissan показав новий позашляховик Paladin
Nissan створив бюджетний аналог Land Cruiser Prado. Офіційне зображення хардкорної новинки розтиражували китайські ЗМІ.
Компанія Xpeng розпочала продажі електричного кросовера G6Компанія Xpeng розпочала продажі електричного кросовера G6
Передпродаж повністю електричного кросовера Xpeng G6 в кузові фастбек почався в Китаї за стартовою ціною 31 600 доларів, що на 2 100 доларів менше, ніж повідомлялося раніше.
Більше 6 000 електромобілів Jaguar I-Pace відправлять на сервісБільше 6 000 електромобілів Jaguar I-Pace відправлять на сервіс
Jaguar відкликає 6 367 електричних кросоверів I-Pace в США після восьми зареєстрованих випадків займання через перегрівання акумулятора.
Alfa Romeo готує яскравого конкурента Tesla Model YAlfa Romeo готує яскравого конкурента Tesla Model Y
Перший електрокросовер Alfa Romeo розрахований на залучення нових покупців до бренду. Новинка стане найдешевшим авто в модельному ряду та вийде у 2024 році.
BMW експериментує зі штучним інтелектом для проектування автомобілівBMW експериментує зі штучним інтелектом для проектування автомобілів
Останнім часом BMW дуже багато говорить про свою філософію дизайну. Баварський бренд не розуміє компаній, які використовують специфічну для електромобілів мову дизайну.
Ferrari будує завод з виробництва електромобілівFerrari будує завод з виробництва електромобілів
Ferrari повільніше конкурентів, але все ж таки виходить на ринок електромобілів. Зі слів генерального директора компанії Бенедетто Віньї, новий завод із виробництва електромобілів буде готовий до запуску у червні 2024 року.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015