Новости за 10.05.2024

Сотні активістів штурмують завод Tesla в НімеччиніСотні активістів штурмують завод Tesla в Німеччині
Працівників заводу відправили по домівках. А виробничу лінію зупинили.
Футуристичний Tesla Cybertruck зламався не проїхавши й 100 кмФутуристичний Tesla Cybertruck зламався не проїхавши й 100 км
Вамериканському штаті Флорида стався черговий неприємний інцидент за участю Tesla Cybertruck. Електричний пікап зламався під час першої зарядки.
Уряд США може заборонити продаж китайських «розумних» автомобілівУряд США може заборонити продаж китайських «розумних» автомобілів
Міністр торгівлі США Джина Раймондо розповіла, наскільки серйозно адміністрація президента Джо Байдена ставиться до розслідування загрози, яку представляють китайські «розумні» транспортні засоби.
Презентовано екстремальний спорткар Alpine Alpenglow Hy4Презентовано екстремальний спорткар Alpine Alpenglow Hy4
Спортпрототип Alpine Alpenglow Hy4 створили для перегонів на витривалість. Обтічне авто оснащене 340-сильним турбомотором, який здатен розкручуватися до 7000 об/хв.
Український дизайнер показав приголомшливий концепт-кар LelekaУкраїнський дизайнер показав приголомшливий концепт-кар Leleka
Графічний дизайнер Роман Прядко запропонував абсолютно новий бренд шикарного автомобіля під назвою Leleka.
Унікальний Lamborghini Jalpa у кузові тарга продадуть з молоткаУнікальний Lamborghini Jalpa у кузові тарга продадуть з молотка
У середині травня в Індіані відбудеться аукціон, на якому продадуть унікальний Lamborghini Jalpa у кузові тарга. Загалом із 1981 по 1988 рік виготовили 410 таких автомобілів.
Американську вантажівку перетворили на розкішний будинок на колесахАмериканську вантажівку перетворили на розкішний будинок на колесах
Сідельний тягач Peterbilt 389 Day Cab оснастили величезним жилим модулем. У ньому знайшлося місце для дворівневого ліжка, невеликої кухні та санвузла.
Китайські електричні суперкари від BYD їдуть підкорювати фестиваль у ГудвудіКитайські електричні суперкари від BYD їдуть підкорювати фестиваль у Гудвуді
Молодий суббренд потужних електромобілів BYD під назвою Yangwang хоче привернути увагу до своїх машин в Європі, представивши суперкар U9 на Фестивалі швидкості в Гудвуді.
Для українських шкіл закуплять 500 автобусівДля українських шкіл закуплять 500 автобусів
Цього року планують придбати 540 шкільних автобусів для усіх регіонів.
Пікап BYD Shark показали на офіційних зображенняхПікап BYD Shark показали на офіційних зображеннях
До офіційного дебюту першого пікапа BYD моделі Shark залишається чотири дні, але компанія вже опублікувала офіційні зображення новинки. Судячи з картинок, BYD Shark орієнтований на молодіжну аудиторію.
У Одесі розбили потужний кросовер Lamborghini UrusУ Одесі розбили потужний кросовер Lamborghini Urus
Lamborghini Urus коштує приблизно 300 000 доларів і є одним із найшвидших кросоверів у світі. 650-сильне авто здатне розігнатися до 305 км/год.
Клієнту Hertz, який орендував Tesla Model 3, довелося заплатити за бензинКлієнту Hertz, який орендував Tesla Model 3, довелося заплатити за бензин
Компанія Hertz, що надає послуги прокату автомобілів більш ніж у 150 країнах світу, опинилася у центрі скандалу через 277,39 доларів, включених у рахунок за оренду електромобіля Tesla Model 3.
Lucid готує новий електричний позашляховикLucid готує новий електричний позашляховик
Генеральний директор Lucid Пітер Роулінсон заявив, що компанія, починаючи з кінця 2026 року, компанія почне виробництво нового електричного позашляховика на своєму заводі. Відомо, що новинка коштуватиме менше 50 000 доларів.
У китайських Chery Omoda 5 на ходу відпадає задня вісьУ китайських Chery Omoda 5 на ходу відпадає задня вісь
Китайський автовиробник виявив дефект вузлів задньої осі на кросовері Omoda 5 в Малайзії. Тепер компанія змушена відкликати близько 600 автомобілів.
Honda презентувала економічну сімейну модель FreedHonda презентувала економічну сімейну модель Freed
Honda Freed - компактний сімейний мінівен, який пропонують у версіях на 5 і 6 місць. Модель випускатимуть у бензиновій і гібридній модифікаціях.
Mercedes-Benz покаже всюдихід зі змінними кузовамиMercedes-Benz покаже всюдихід зі змінними кузовами
На виставці аварійно-рятувальної техніки RETTmobil, яка пройде 15 - 17 травня у німецькому місті Фульда (земля Гессен), будуть представлені цікаві пожежні автомобілі Mercedes-Benz Special Trucks.
Які автобуси купували українці у квітні?Які автобуси купували українці у квітні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у квітні й визначили найпопулярніші моделі у трьох сегментах автобусів.
SEAT готує електромобіль вартістю 20 тисяч євроSEAT готує електромобіль вартістю 20 тисяч євро
Очільник компанії Уейн Гріффітс оголосив про намір бренду SEAT створити доступний електромобіль, який позиціонуватиметься нижче Cupra. Таким чином, він поклав край спекуляціям, щодо майбутнього SEAT, як автовиробника.
Електромобіль Avatr 07 показали на перших фотоЕлектромобіль Avatr 07 показали на перших фото
Електромобіль Avatr 07 - 4,8-метровий кросовер із обтічним дизайном. У його салоні встановили кілька дисплеїв, а дзеркала заднього виду замінили камерами.
Латвія передає Україні ще 24 автомобілі, конфісковані у нетверезих водіївЛатвія передає Україні ще 24 автомобілі, конфісковані у нетверезих водіїв
Однією з країн, які активно підтримують Україну у її протистоянні окупантам, є Латвія. Вона не тільки постачає озброєння та техніку, а й передає автомобілі, яких дуже потребує ЗСУ та регіони, що постраждали від російської агресії.
Компанія Rivian збільшила дохід майже вдвічі, але не уникла збитківКомпанія Rivian збільшила дохід майже вдвічі, але не уникла збитків
Автовиробник Rivian відзвітував про зростання доходів на 80% у першому кварталі. Утім операційний збиток компанії майже сягнув 1,5 мільярда доларів.
Наступник Mazda CX-5 стане гібридомНаступник Mazda CX-5 стане гібридом
Відомо, що середньорозмірний кросовер, що прийде на заміну поточному поколінню CX-5, матиме гібридну силову установку. Голова відділу маркетингу Mazda в Австралії, Аластер Доак, повідомив, що робота над наступником вже ведеться.
У Франції створили оригінальний гібрид електромобіля та велосипедаУ Франції створили оригінальний гібрид електромобіля та велосипеда
Karbikes - чотириколесний електричний веломобіль із дахом та лобовим склом. Запропонують версії моделі із запасом ходу 75 та 160 км.
«Українська» машина для розмінування пройшла сертифікацію«Українська» машина для розмінування пройшла сертифікацію
Українська компанія A3tech, яка збирає хорватські машини DOK-ING, отримала український сертифікат відповідності на машину для розмінування DOK-ING MV-4. Наступним кроком стане локалізація виробництва в Україні.
Mitsubishi та Nissan будуть спільно створювати нові електромобіліMitsubishi та Nissan будуть спільно створювати нові електромобілі
Виконавчий директор Mitsubishi Такао Като сказав, що цей проект все ще знаходиться у розробці, тому він не зміг надати більше деталей про новий електромобіль
Німецький автопром не потребує захисту від китайських автомобілівНімецький автопром не потребує захисту від китайських автомобілів
Два німецькі автогіганти BMW і Mercedes-Benz виступили проти мита, яке Євросоюз запроваджує на китайські електромобілі. Вони впевнені, що це не на часі, не для добробуту людей і «може призвести до негативних наслідків».
Культовий американський спорткар 60-х простояв 36 років покинутимКультовий американський спорткар 60-х простояв 36 років покинутим
Chevrolet Corvette L36 - рідкісна заряджена версія моделі з 7,0-літровим 390-сильним V8 під капотом. Спорткар здатен розігнатися до сотні за 6 с і розвинути понад 200 км/год.
Lamborghini приготувала грандіозний подарунок для меломанівLamborghini приготувала грандіозний подарунок для меломанів
Співпраця Lamborghini та Technics принесла фанатам обох брендів приємний сюрприз. Партнери випустили новий програвач SL-1200M7B, оформлений у стилі Lamborghini.
Ринок напівпричепів для «фур»: Які типи та марки купували у квітні?Ринок напівпричепів для «фур»: Які типи та марки купували у квітні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у квітні й визначили ТОП типів та марок у трьох сегментах напівпричепів.
Страх уповільнює впровадження безпілотних автомобілівСтрах уповільнює впровадження безпілотних автомобілів
Все йде до того, що безпілотні автомобілі невдовзі змінять усю логістику пересування людей: технологія автономних транспортних засобів швидко вдосконалюється та впроваджується. Однак є один нюанс...
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015