Новости за 10.04.2024

Acura презентувала кросовер MDX 2025-го модельного рокуAcura презентувала кросовер MDX 2025-го модельного року
Кросоверу Acura MDX оновили дизайн, покращили салон та запропонували нові опції. Модель дебютувала в електричних версіях, проте пізніше вийде електричний варіант.
Презентовано оновлений кросовер Skoda KodiaqПрезентовано оновлений кросовер Skoda Kodiaq
Skoda Kodiaq отримав нові елементи зовнішнього дизайну, сучасні технологічні рішення, більше простору у салоні та розширений діапазон силових агрегатів. Також є плагін-гібридна версія.
Електромобіль Tesla Cybertruck отримає більш швидку зарядкуЕлектромобіль Tesla Cybertruck отримає більш швидку зарядку
Електричний пікап Tesla Cybertruck незабаром отримає 20-ти відсоткове збільшення швидкості зарядки завдяки бездротовому оновленню програмного забезпечення.
Ринок мотоциклів. Що купували українці у березні?Ринок мотоциклів. Що купували українці у березні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій мототранспорту у березні та визначили найпопулярніші моделі у трьох сегментах: імпорті вживаних, внутрішніх перепродажах та купівлі нових мотоциклів.
Mansory анонсувало спеціальний кабріолет на базі Porsche 911 Turbo SMansory анонсувало спеціальний кабріолет на базі Porsche 911 Turbo S
Німецьке тюнінг-ательє Mansory представило свій новий проєкт P9LM EVO 900 Cabrio, кабріолет на основі Porsche 911 Turbo S. Тираж тюнінгованої спортивної «дводверки» з відкритим верхом обмежений сімома одиницями.
Toyota презентувала новий рамний позашляховик 4Runner 2025Toyota презентувала новий рамний позашляховик 4Runner 2025
Позашляховик Toyota 4Runner 2025 став більшим та брутальнішим на вигляд, а платформу для нього запозичили в Land Cruiser. Модель пропонують у бензиновій та гібридній версіях.
Nissan оновив позашляховик PatrolNissan оновив позашляховик Patrol
В оновленні автомобіль отримав декілька нових додаткових опцій та зміни в салоні. Відтепер Patrol стане доступним на ринку Австралії.
BMW Group отримав нового постачальника тягових батарей для електромобілівBMW Group отримав нового постачальника тягових батарей для електромобілів
Німецький автовиробник оголосив про партнерство з Rimac Technology для розробки та виробництва технологій високовольтних акумуляторів.
У Росії можуть різко знизити вимоги до якості бензину через загрозу дефіцитуУ Росії можуть різко знизити вимоги до якості бензину через загрозу дефіциту
Російська влада готується різко знизити вимоги до якості бензину, щоб уникнути дефіциту після масової зупинки великих нафтопереробних заводів (НПЗ) через удари українських дронів і планові ремонти.
Hyundai IONIQ 9 готується до дебютуHyundai IONIQ 9 готується до дебюту
Це буде перший трирядний електричний позашляховик Hyundai. Він вже був помічений під час тестування в США на вулицях Каліфорнії з новими гладкими фарами.
Новий Volkswagen Tiguan 2024 отримав простору сімейну версіюНовий Volkswagen Tiguan 2024 отримав простору сімейну версію
Volkswagen Tiguan L Pro на 20 см довший за стандартну модель та просторіший всередині. Кросовер дебютує у бензинових версіях потужністю 186 і 220 сил.
Chery представила оновлені Ice Cream та Little AntChery представила оновлені Ice Cream та Little Ant
Chery оновила свої малолітражки Ice Cream та Little Ant. Перша попереднього разу оновлювалася 2022 року, друга - 2023 року.
Електрична Panda Kart від Geely коштуватиме від 7000 доларівЕлектрична Panda Kart від Geely коштуватиме від 7000 доларів
Китайська Geely опублікувала зображення та деякі характеристики мініелектромобіля Panda Kart. Вона коштуватиме у Китаї в межах 7 000 доларів.
Таллінн планує відправити Україні ще 5-ть машин швидкої допомогиТаллінн планує відправити Україні ще 5-ть машин швидкої допомоги
Мерія Таллінна в понеділок направила в міські збори проєкт рішення, в якому пропонується як гуманітарну допомогу передати Україні 5-ть машин швидкої допомоги та медичне обладнання.
24 перевізників, водії яких не повернулися до України, відключили від системи «Шлях»24 перевізників, водії яких не повернулися до України, відключили від системи «Шлях»
Комісія з припинення доступу ліцензіатів до Єдиного комплексу інформаційних систем Укртрансбезпеки відключила на три місяці від системи «Шлях» 24 перевізників.
Найпопулярніший суперкар Lamborghini отримав фінальну версіюНайпопулярніший суперкар Lamborghini отримав фінальну версію
Усього випустять лише 10 Lamborghini Huracan STJ, і всі вони вже розпродані. Суперкар оснащений 5,2-літровим 640-сильним V10 та отримав новий аеродинамічний пакет.
Hyundai IONIQ 5 N візьме участь у підйомі на Пайкс-ПікHyundai IONIQ 5 N візьме участь у підйомі на Пайкс-Пік
Hyundai відправить «заряджений» електричний кросовер IONIQ 5 N на Пайкс-Пік. 102-й підйом на пагорб відбудеться 23 червня. У ньому візьмуть участь два серійні та два модифіковані кросовери.
Найдешевший варіант GMC Hummer EV «зняли з виробництва» ще до старту продажівНайдешевший варіант GMC Hummer EV «зняли з виробництва» ще до старту продажів
Згідно з останніми повідомленнями, американський автовиробник «зняв з виробництва» базову комплектацію електромобіля GMC Hummer EV ще до його запуску.
Acura розкрила назву свого майбутнього компактного кросовераAcura розкрила назву свого майбутнього компактного кросовера
Acura назве нову модель ADX. Вихід авто намічений на 2025 рік. Цей компактний позашляховик зможе конкурувати з Volkswagen Taos і Buick Envista, сподіваються в компанії.
Супутникові автосигналізації Benish: в чому різниця та як зробити правильний вибір?Супутникові автосигналізації Benish: в чому різниця та як зробити правильний вибір?
Чим надійніша сигналізація, тим більше часу вона виграє автовласнику. Найнадійнішими являються супутникові системи автобезпеки з цілодобовою підтримкою Диспетчерського центру.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015