Новости за 10.04.2023

Оптові ціни на пальне пішли вгоруОптові ціни на пальне пішли вгору
Оптові ціни почали зростати і за тиждень (з 31 березня по 7 квітня) вартість автомобільних партій бензину А-95 підвищилася на 1 грн/л, а дизельного пального - на 0,75 грн/л.
Toyota Camry отримає спортивну версіюToyota Camry отримає спортивну версію
Toyota Camry отримає версію у стилі гоночного автомобіля NASCAR. Седан стилізують під гоночний сток-кар.
Названо найліквідніші авто сучасностіНазвано найліквідніші авто сучасності
Підвищений попит на окремі моделі авто призвів до того, що з пробігом вони стали дорожчими за нові. Найбільше додали в ціні Ford і Toyota.
Tesla Model X підняли з дна Дунаю і продали за 24 000 доларівTesla Model X підняли з дна Дунаю і продали за 24 000 доларів
Автомобілі-потопельники можуть бути доволі затребуваними. Особливо якщо йдеться про Tesla.
Американка на Hyundai Elantra за 5 років проїхала 1,6 млн кілометрівАмериканка на Hyundai Elantra за 5 років проїхала 1,6 млн кілометрів
У США мешканка штату Канзас Фарра Хейнс на своєму Hyundai Elantra за 5 років без жодних серйозних поломок проїхала понад 1,6 млн кілометрів. За це компанія Hyundai подарувала їй нову Elantra.
Компанія Chery показала великий електричний седан Sterra ESКомпанія Chery показала великий електричний седан Sterra ES
Поки що в Китаї відбувся дебютний показ, тож усіх характеристик немає.
У Китаї представили недорогий електричний клон Ford EcoSportУ Китаї представили недорогий електричний клон Ford EcoSport
BYD Yuan Pro - невеликий 4,3-метровий електрокросовер для міста, оснащений 136-сильним мотором. Дизайн автомобіля виконаний у стилістиці Ford EcoSport.
Раритетний Dodge Charger Barn вдалося завести після 16-річного простоюРаритетний Dodge Charger Barn вдалося завести після 16-річного простою
У США ентузіасти знайшли Dodge Charger Barn 1968 року випуску. Він майже 16 років простояв у гаражі без руху та належного догляду.
Німеччина оснащує армію України вантажівками ZetrosНімеччина оснащує армію України вантажівками Zetros
У постачаннях Україні акцент часто роблять на зброю, але українські підрозділи теж дуже потребують вантажівок. Під час війни логістика не менш важлива, ніж зброя.
Кросовер Opel Grandland перетворили на псевдоспорткарКросовер Opel Grandland перетворили на псевдоспорткар
Німецьке ательє Irmscher випустило набір «покращень» для кросовера Opel Grandland GSe.
В Україні почали частіше купувати нові автомобіліВ Україні почали частіше купувати нові автомобілі
У десятці найпопулярніших автомобільних брендів в Україні відбулися зміни. Також за I квартал 2023 року вперше змінився лідер з продажів.
Що буде з АЗС за повної електрифікації авторинку?Що буде з АЗС за повної електрифікації авторинку?
Американські експерти вивчили це питання.
Finnair замінить літаки на автобуси на найкоротших внутрішніх рейсахFinnair замінить літаки на автобуси на найкоротших внутрішніх рейсах
Finnair з 1 травня 2023 року припинить польоти на двох своїх найкоротших внутрішніх маршрутах, замінивши авіасполучення між своїм хабом у Гельсінкі та аеропортами Тампре і Турку автобусним сполученням.
Фургон SEAT перетворили на практичний будинок на колесахФургон SEAT перетворили на практичний будинок на колесах
Всього у Великій Британії зареєстровані лише три автобудинки SEAT Terra. Два з них належать одному власнику.
Унікальна знижка в 150 тис гривень на преміальний седан DS 9 зі складу в УкраїніУнікальна знижка в 150 тис гривень на преміальний седан DS 9 зі складу в Україні
Пропозиція діє на автомобілі 2022 року виробництва, що вже знаходяться на складах імпортера та дилерів DS Automobiles в Україні.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015