Новости за 10.01.2023

GM та MG спільно створили великий бюджетний сімейний кросоверGM та MG спільно створили великий бюджетний сімейний кросовер
MG Hector створено на базі кросовера Chevrolet Captiva другого покоління. Кросовер запропонований у версіях на 5, 6 та 7 місць і доступний у бензиновій та дизельній модифікаціях.
Автогаз продовжує дешевшати на АЗСАвтогаз продовжує дешевшати на АЗС
Середня ціна на скраплений газ із 9 по 10 січня у мережах АЗС зменшилась на 0,28 грн/л - до 28,88 грн/л.
Стартували продажі оновленго Toyota PriusСтартували продажі оновленго Toyota Prius
Японська компанія Toyota оголосила про старт продажів у Японії моделі Prius нового покоління, силова установка якої працює за принципом «паралельного» гібрида (HEV).
Hyundai IONIQ 5 навчили їздити боком та розвертатися на місціHyundai IONIQ 5 навчили їздити боком та розвертатися на місці
За допомогою модуля e-Corner Hyundai Ioniq 5 продемонстрував неймовірні можливості керування. Електромобіль навчився повертати свої колеса на 90 градусів, розвертатись на місці та їздити по діагоналі.
Автомобіль зіткнувся з літаком на трасі біля Лас ВегасаАвтомобіль зіткнувся з літаком на трасі біля Лас Вегаса
На міжштатній автомагістралі US95 (Невада, США) сталася досить неординарна ДТП за участю кросовера Nissan та двомісного літака DA20.
Українські трейдери нафтопродуктів готуються до лютогоУкраїнські трейдери нафтопродуктів готуються до лютого
Українські компанії продовжують активно закуповувати продукт, через це обсяги премій залишаються стабільно високими.
У Китаї розробили незвичайний автомобіль для молодих мамУ Китаї розробили незвичайний автомобіль для молодих мам
У Arcfox Kaola просторий салон зі зручними задніми кріслами та спеціальним дитячим сидінням. Мінівен оснастили численними сенсорами, камерою стеження за дитиною та розкладним пеленальним столиком.
Електрифікація автотранспорту змусить чекати у чергах на станціях зарядкиЕлектрифікація автотранспорту змусить чекати у чергах на станціях зарядки
У США не вистачає розеток, щоб упоратися з майбутнім напливом електромобілів.
Продажі автомобілів у США у 2022 скоротилися на 8%Продажі автомобілів у США у 2022 скоротилися на 8%
Продажі автомобілів у США за підсумками 2022 року скоротилися на 8% і склали 13,7 млн, свідчать дані дослідницької компанії Wards Intelligence.
Авторинок РФ продемонстрував найгірший результат за останні 22 рокиАвторинок РФ продемонстрував найгірший результат за останні 22 роки
Авторинок Росії продемонстрував рекордний обвал за всю свою історію. В умовах дефіциту іномарок найпопулярнішою моделлю в РФ стала Lada Granta без ABS та подушок безпеки.
Стало відомо, скільки водійських посвідчень було видано в 2022 роціСтало відомо, скільки водійських посвідчень було видано в 2022 році
Сервісні центри МВС підбили підсумки роботи у 2022 році.
Bentley звітує про рекордний продаж автомобілів класу люксBentley звітує про рекордний продаж автомобілів класу люкс
Британський виробник автомобілів класу люкс Bentley продав рекордну кількість авто у 2022 році - 15 174, що на 4% більше, ніж торік.
Розсекречено зовнішність електричного Porsche BoxsterРозсекречено зовнішність електричного Porsche Boxster
Porsche Boxster стане електромобілем уже у 2025 році. Його дизайн суттєво зміниться порівняно з теперішнім поколінням моделі.
У Німеччині кількість електромобілів перетнула мільйонну позначкуУ Німеччині кількість електромобілів перетнула мільйонну позначку
За підрахунками Німецького інституту економічних досліджень (DIW), позначку одного мільйона чисто електричних автомобілів у Німеччині подолано.
Новий стильний та вишуканий DS 3 вже прямує до УкраїниНовий стильний та вишуканий DS 3 вже прямує до України
На початку Паризького тижня моди DS Automobiles представив свій останній витвір - Новий DS 3. І тепер новинка готова розкрити подробиці своїх комплектацій для українського ринку.
Китайці представили конкурента Tesla Model YКитайці представили конкурента Tesla Model Y
Modern In оснащується електромотором, потужністю 163 к.с. Запас ходу становить до 610 км., залежно від ємності акумуляторів.
Calvera Hydrogen відкриє 8 водневих станцій у низці країн ЄвропиCalvera Hydrogen відкриє 8 водневих станцій у низці країн Європи
Компанія Calvera Hydrogen планує побудувати вісім нових водневих станцій в Іспанії та інших країнах Європи.
Mazda повернеться до виробництва автомобілів з роторними двигунами у 2023 роціMazda повернеться до виробництва автомобілів з роторними двигунами у 2023 році
Mazda оснастить кросовер MX-30 гібридною силовою установкою з новим роторним двигуном. Виробництво цієї модифікації стартує навесні 2023 року.
Як повністю розрядити Nissan Leaf, проїхавши всього 35 кілометрів?Як повністю розрядити Nissan Leaf, проїхавши всього 35 кілометрів?
35 кілометрів - це запас ходу електромобіля Nissan при їзді на максимальній швидкості.
Honda готує недорогий компактний кросовер із виразним дизайномHonda готує недорогий компактний кросовер із виразним дизайном
Доступний кросовер Honda досягатиме близько 4,2-4,3 метра завдовжки. Модель запропонують у бензиновій та гібридній модифікаціях.
У Швеції створили «пухнастий» Volkswagen ID.4У Швеції створили «пухнастий» Volkswagen ID.4
Шведський підрозділ компанії Volkswagen вирішив відзначити той факт, що ID.4 знову став бестселером на місцевому ринку.
Як виглядає найдешевший у світі Ferrari?Як виглядає найдешевший у світі Ferrari?
Купе Ferrari 360 Modena випускали у 1999-2004 роках. Суперкар оснащений високооборотним 400-сильним V8 і здатний розвинути 295 км/год.
Опубліковані офіційні зображення Honda Inspire: HEVОпубліковані офіційні зображення Honda Inspire: HEV
У ньому використовуватиметься гібридна технологія Honda i-MMD четвертого покоління.
Інженери хочуть прискорити заряджання батареї до десяти хвилинІнженери хочуть прискорити заряджання батареї до десяти хвилин
Батарея SF від південнокорейської SK On стала справжньою сенсацією на виставці CES 2023 у Лас-Вегасі.
Надійність Tesla Semi викликає побоюванняНадійність Tesla Semi викликає побоювання
Електричну вантажівку Tesla Semi була помітили під час буксирування, що викликає певні побоювання з приводу надійності.
Новий кросовер BMW X6 M помітили під час тестівНовий кросовер BMW X6 M помітили під час тестів
BMW вивела на тести оновлений заряджений кросовер X6 M. Модель отримає модернізовану зовнішність та нову силову установку.
Компанія Rolls-Royce встановла рекорд продажів за підсумками 2022 рокуКомпанія Rolls-Royce встановла рекорд продажів за підсумками 2022 року
Фактично минулий рік став для компанії першим за всю 118-річну історію, коли їй вдалося подолати позначку шість тисяч проданих машин за 12 місяців. Це новий рекорд.
Peugeot випустить сімейство електромобілів різних класівPeugeot випустить сімейство електромобілів різних класів
До 2025 року всі моделі Peugeot отримають електричні версії. Їх оснастять 156-сильним двигуном, а запас ходу досягне 400 км.
Найпопулярніший пікап Toyota отримав екстремальну спортивну версіюНайпопулярніший пікап Toyota отримав екстремальну спортивну версію
Пікап Toyota Hilux доопрацювали у спортивному підрозділі Gazoo Racing. Він отримав потужніший турбодизель на 224 к. с. та посилену підвіску для бездоріжжя.
Volvo створить європейський виробничий «трикутник»Volvo створить європейський виробничий «трикутник»
У 2023 році компанія Volvo Cars приступить до будівництва заводу з виробництва електромобілів за 1,2 млрд євро в словацькому місті Кошице.
Автогаз уроздріб дешевшаєАвтогаз уроздріб дешевшає
Середня ціна на скраплений газ за вихідні (6-9 січня) у мережах АЗС зменшилась на 0,18 грн/л - до 29,16 грн/л.
Новий компактний кросовер Renault показали на перших зображенняхНовий компактний кросовер Renault показали на перших зображеннях
Renault Captur оновлять, і його дизайн зміниться на кшталт старшої моделі Austral. Кросовер буде запропонований у бензинових і гібридних модифікаціях.
Автоконцерн Ford пішов із РосіїАвтоконцерн Ford пішов із Росії
Американський автоконцерн Ford вийшов із капіталу спільного підприємства з російською автомобілебудівною групою «Соллерс» з випуску легких комерційних вантажівок Ford Transit.
BMW продовжить експерименти з «ніздрями» своїх моделейBMW продовжить експерименти з «ніздрями» своїх моделей
Керівник дизайну BMW каже, що для кожної моделі планується більше змін решітки радіатора.
Перший екологічний бензин шокував ціноюПерший екологічний бензин шокував ціною
Паливо можна використовувати як у дизельних, так і бензинових двигунах. Під час його згоряння виділяється вуглекислий газ, але його кількість помітно менша, ніж від звичайного бензину або дизеля.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015