Новости за 09.09.2023

Розкрито нові подробиці електрокара Volkswagen Golf 9Розкрито нові подробиці електрокара Volkswagen Golf 9
Новий Volkswagen Golf 9 збереже знайомий дизайн і за габаритами буде порівнянний з нинішньою моделлю. Розробники стверджують, що ціна електромобіля залишиться на рівні бензинових Golf 8.
Маленька хитрість дозволила збільшити запас ходу електрокара Tesla Model 3Маленька хитрість дозволила збільшити запас ходу електрокара Tesla Model 3
Виробник підготував модернізовану модель із збільшеним запасом ходу. Але його можна зробити навіть більше, якщо застосувати невелику хитрість.
Новий Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid показали на автосалоні в МюнхеніНовий Porsche Cayenne Turbo E-Hybrid показали на автосалоні в Мюнхені
Це найпотужніший Cayenne: у нього більше кінських сил, ніж у Lamborghini Urus, Bentley Bentayga Speed ​​і навіть Ferrari Purosangue.
Суперкар Cupra DarkRebel із метавсесвіту показали «вживу»Суперкар Cupra DarkRebel із метавсесвіту показали «вживу»
Іспанський бренд Cupra, виділений в окрему компанію 5-ть років тому, привіз на автосалон IAA Mobility у Мюнхені фізичну версію концепту DarkRebel.
У Японії показали оновлений кросовер Subaru OutbackУ Японії показали оновлений кросовер Subaru Outback
Компанія Subaru офіційно представила у Японії оновлений кросовер Subaru Outback. У продаж він надійде до кінця 2023 року.
Lotus представив електроседан Emeya з активною аеродинамікоюLotus представив електроседан Emeya з активною аеродинамікою
Електромобіль Lotus Emeya здатний розігнатися до 100 км/год за 2,8 с, а його запас ходу сягає 600 км. Седан оснащуватимуть пневмопідвіскою і камерами замість дзеркал заднього виду.
SsangYong змінить назву у 2024 роціSsangYong змінить назву у 2024 році
Глава бренду в Європі вже підтвердив зміну назви автовиробника у 2024 році.
BMW X3 нового покоління помітили на дорогахBMW X3 нового покоління помітили на дорогах
Компанія BMW розпочала дорожні випробування кросовера BMW X3 нового покоління. Шпигунські фото з випробувань опублікувало видання Motor1.
Електромобілі XPeng почнуть продавати ще в трьох країнах ЄвропиЕлектромобілі XPeng почнуть продавати ще в трьох країнах Європи
XPeng Motors планує продовжити експансію на ринки Європи. Наступні у списку - Німеччина, Франція та Велика Британія.
Ford презентував екстремальний електрокросовер для бездоріжжяFord презентував екстремальний електрокросовер для бездоріжжя
Електромобіль Ford Mustang Mach-E Rally оснащений 488-сильною установкою, що дає змогу розганятись до 100 км/год менш ніж за 4 секунди. Кросовер отримав позашляхову гуму, обвіс і захист днища.
Безоплатне забезпечення автомобілем: чи може його отримати особа з інвалідністю внаслідок війниБезоплатне забезпечення автомобілем: чи може його отримати особа з інвалідністю внаслідок війни
В Україні передбачені пільги для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та учасників війни. Особи з інвалідністю внаслідок війни мають право на позачергове безоплатне забезпечення легковими автомобілями.
Підігрів сидінь у автомобілях BMW знову безкоштовнийПідігрів сидінь у автомобілях BMW знову безкоштовний
Минулого року компанія запропонувала щомісячну передплату на активацію підігріву сидінь у деяких моделях, чим викликала хвилю невдоволення.
Mercedes-Benz показав нові фото електромобіля G-ClassMercedes-Benz показав нові фото електромобіля G-Class
Mercedes-Benz поки тримає у секреті технічні характеристики новинки, хоча очікується, що EQG матиме чотиримоторну силову установку та акумуляторну батарею високої щільності з використанням кремнієвих анодів.
Новий Peugeot 3008 2024 повністю розсекретили на фотоНовий Peugeot 3008 2024 повністю розсекретили на фото
Новий Peugeot 3008 2024 року стане стильним купе-кросовером. Лінійка моделі вперше отримає електричні версії.
Кремль відібрав завод шведського автоконцерну Volvo на території РосіїКремль відібрав завод шведського автоконцерну Volvo на території Росії
Російські активи шведського виробника вантажівок Volvo були передані російському «інвестору», який не розголошується.
Daimler Buses покаже супер-безпечні автобусиDaimler Buses покаже супер-безпечні автобуси
На міжнародному салоні Busworld Europe 2023, який проходитиме в Брюсселі з 7 по 12 жовтня, на стенді Daimler Buses будуть представлені новітні автобуси брендів Mercedes-Benz та Setra.
У компанії Toyota назвали причину зупинки заводівУ компанії Toyota назвали причину зупинки заводів
За оцінками експертів, Toyota втратила 356 мільйонів доларів через зупинку.
Китайці представили стильний гібрид з рекордним запасом ходу на електротязіКитайці представили стильний гібрид з рекордним запасом ходу на електротязі
Leap C01 EREV буде доступний у кількох версіях і здатний проїхати до 248 км на електротязі. Седан отримав стильний дизайн з вузькими передніми фарами та задніми ліхтарями.
Dodge Durango SRT Hellcat залишається в лінійці ще на рікDodge Durango SRT Hellcat залишається в лінійці ще на рік
Очікується, що топова версія кросовера Dodge Durango залишиться в лінійці й наступного року.
LG та Magna Steyr запускають завод із виробництва двигунів для електромобілів в УгорщиніLG та Magna Steyr запускають завод із виробництва двигунів для електромобілів в Угорщині
LG Magna e-Powertrain, спільне підприємство LG Electronics та австрійського виробника автокомплектуючих Magna Steyr, оголосило на IAA Mobility про будівництво нового заводу, першого європейського майданчика компанії.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015