Новости за 09.04.2024

Citroen презентував стильне міське авто за 15 000 євроCitroen презентував стильне міське авто за 15 000 євро
Бензиновий та гібридний Citroen C3 оснащені 1,2-літровим 100-сильним турбомотором. Хетчбек вирізняється «позашляховим» дизайном із високим кліренсом.
Новий Audi S3 виявився потужнішим за Golf RНовий Audi S3 виявився потужнішим за Golf R
До останнього часу Audi S3 поступався потужністю быльш дешевшову та «немолодому» Volkswagen Golf R. Але зараз вони помінялися місцями, хоча, можливо, й ненадовго.
Skoda готує новий електричний кросовер на 7 місцьSkoda готує новий електричний кросовер на 7 місць
Патентні зображення демонструють дизайн нового семимісного кросовера на електротязі.
У Польщі можуть суттєво зрости ціни на таксіУ Польщі можуть суттєво зрости ціни на таксі
Починаючи з 17 червня 2024 року в Польщі кожен водій, який займається перевезенням людей, повинен буде мати польські водійські права.
Новітній Hyundai Tucson L отримає дві версіїНовітній Hyundai Tucson L отримає дві версії
Hyundai Tucson L буде представлено на Пекінському автосалоні, який відбудеться наприкінці місяця.
Новий Nissan Qashqai 2025 розсекретили незадовго до дебютуНовий Nissan Qashqai 2025 розсекретили незадовго до дебюту
Кросовер Nissan Qashqai зміниться зовні та отримає нову мультимедійну систему. У лінійці залишаться бензинові та гібридні модифікації.
Ford презентував спецверсію Bronco RaptorFord презентував спецверсію Bronco Raptor
Рамний позашляховик Ford Bronco Raptor отримав стильну спеціальну версію, яку створили на честь «Великого Американського затемнення».
Smart шукає партнерів для створення нового електромобіля ForTwoSmart шукає партнерів для створення нового електромобіля ForTwo
Останні екземпляри третього покоління Smart ForTwo нещодавно зійшли з конвеєра. Але автовиробник не може розпочати створення електромобіля наступного покоління, доки не знайде надійного партнера.
DS залишить усім моделям лише дві комплектаціїDS залишить усім моделям лише дві комплектації
Бренд DS скоротить число комплектацій до двох на всіх моделях. Французький преміальний бренд DS, який виріс із лінійки моделей Citroen, вирішив кардинально реформувати гаму модифікацій своїх моделей.
Нова Skoda Octavia 2024 надійшла у виробництвоНова Skoda Octavia 2024 надійшла у виробництво
Skoda Octavia 2024 оновилася зовні та всередині. Модель стала на конвеєр у бензинових та дизельних версіях, а пізніше почнуть виробляти плагін-гібриди.
Уряд запустив програму компенсації вартості вітчизняної техніки для агровиробництваУряд запустив програму компенсації вартості вітчизняної техніки для агровиробництва
Цього року на таку компенсацію агровиробникам передбачено 1 млрд. грн. Зараз у переліку техніки - близько 21 виробник і 964 номенклатурні позиції техніки.
Mazda презентувала оновлений BT-50Mazda презентувала оновлений BT-50
Середньорозмірний пікап Mazda BT-50 зазнав планового оновлення. Кардинальних змін немає, його просто привели у відповідність до актуальних тенденцій ринку.
Tesla судитимуть через аварію, в якій загинув інженер AppleTesla судитимуть через аварію, в якій загинув інженер Apple
Судовий процес розпочнеться в суді штату в Сан-Хосе. Він стосується справи Волтера Хуана, інженера Apple, який загинув внаслідок аварії.
Перше серійне авто у світі виїхало на гоночний трекПерше серійне авто у світі виїхало на гоночний трек
Benz Velo - піонер автопрому, адже це перший у світі автомобіль, який виготовляли серійно. Усього з 1894 по 1902 рік і випустили 1200 таких машин.
Збанкрутував один з найбільших виробників автобусів у ЄвропіЗбанкрутував один з найбільших виробників автобусів у Європі
Відомий бельгійський виробник автобусів та причіпної техніки Vah Hool був визнаний банкрутом. Про завершення відповідної процедури повідомила сама фірма 8 квітня.
«Нова пошта» безкоштовно доставлятиме використані шини для ЗСУ«Нова пошта» безкоштовно доставлятиме використані шини для ЗСУ
Зі зміною сезонів автовласники часто переймаються питанням, куди подіти вже використані шини. Нова пошта запрошує водіїв долучитись до соціальної ініціативи «Шини рвуться в бій».
IM Motors розпочинає продажі електричного седана з твердотільною батареєюIM Motors розпочинає продажі електричного седана з твердотільною батареєю
Лише через кілька тижнів після попереднього повідомлення про запуск своєї четвертої електричної моделі та обіцянки вражаючих характеристик, китайська компанія IM Motors офіційно відкрила попередні замовлення на новий седан L6.
Розкрито нові подробиці та дату презентації першого електричного «Гелендвагена»Розкрито нові подробиці та дату презентації першого електричного «Гелендвагена»
Електричний «Гелендваген» назвуть Mercedes G580 with EQ Technology. Позашляховик отримає чотири електромотори і зможе розвертатися на місці.
Range Rover Sport обзавівся новою темною версієюRange Rover Sport обзавівся новою темною версією
У новому Range Rover Sport із додатковим пакетом Stealth безпомилкова спортивна продуктивність авто ще більше увиразнена драматичною темою.
Китайські автівки простоюють у європейських портах, їхні продажі впалиКитайські автівки простоюють у європейських портах, їхні продажі впали
Імпортні автомобілі, особливо китайські, накопичуються в європейських портах, перетворюючи їх на «автомобільні стоянки».
Скільки заробляють на одній машині BYD та TeslaСкільки заробляють на одній машині BYD та Tesla
BYD отримує близько 1250 доларів прибутку з кожної машини, а Tesla - 8250 доларів. Це дані за 2023 рік.
KIA анонсувала одразу кілька нових електричних моделейKIA анонсувала одразу кілька нових електричних моделей
У найближчі роки дебютують кросовери, седан, а також комерційні фургони і мінівени.
BYD незабаром представить друге покоління акумуляторної батареї BladeBYD незабаром представить друге покоління акумуляторної батареї Blade
Китайський автовиробник BYD випустить акумулятор Blade наступного покоління вже цього року. Очікується, що акумулятор забезпечить більший радіус дії за ще нижчу ціну.
Lamborghini показала єдиний особливий RevueltoLamborghini показала єдиний особливий Revuelto
Минулими вихідними на автодромі Енцо та Діно Феррарі в Італії відбувся захід Lamborghini Arena, на який зібралися понад 500 власників автомобілів бренду.
Сотні викрадених машин затримали в порту МонреаляСотні викрадених машин затримали в порту Монреаля
Канадські правоохоронці затримали в порту Монреаля майже 600 автомобілів на суму близько 35 млн. доларів. У спецоперації брали участь різноманітні поліцейські підрозділи, а також співробітники прикордонної служби Канади.
Американський спорткар 70-х простояв 40 років у гаражіАмериканський спорткар 70-х простояв 40 років у гаражі
Усього випустили лише 3124 Buick Gran Sport 455. Кабріолет оснащений величезним 7,5-літровим V8 на 350 сил і здатен розігнатися до 100 км/год за 6 секунд.
На кордоні України та Угорщини запрацює новий пункт пропускуНа кордоні України та Угорщини запрацює новий пункт пропуску
На кордоні України та Угорщини вже невдовзі запрацює новий пункт пропуску. Мовиться про «Велика Паладь - Надьгодош».
Winner передав військовим 10 пікапів MG T60Winner передав військовим 10 пікапів MG T60
Наприкінці березня військові підрозділи отримали від групи компаній Winner 10 нових пікапів для ефективного виконання бойових завдань, що забезпечуватимуть їхню мобільність.
Які автобуси купували у березні? Рейтинг нових та вживаних моделейЯкі автобуси купували у березні? Рейтинг нових та вживаних моделей
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у березні й визначили найпопулярніші моделі у трьох сегментах автобусів.
На продаж виставили унікальний суперкар Vector M12На продаж виставили унікальний суперкар Vector M12
Усього виготовили лише 14 суперкарів Vector M12. Купе з 490-сильним V12 від Lamborghini Diablo здатне розвинути швидкість понад 300 км/год.
«Гаражні» механіки налагодили виробництво військових багі«Гаражні» механіки налагодили виробництво військових багі
У селі Зарванці Якушинецької громади на Вінниччині колишній автоспортсмен налагодив виробництво багі: до захисників відправлено уже вісімнадцять машин цього класу.
Оператори ударних безпілотників отримали пікапи Peugeot LandtrekОператори ударних безпілотників отримали пікапи Peugeot Landtrek
6 новеньких автівок, вартістю 5 153 843,14 гривень, отримали оператори ударних безпілотників у складі Окрема президентська бригада імені гетьмана Богдана Хмельницького.
Висхідний тренд у роздробі пального зберігаєтьсяВисхідний тренд у роздробі пального зберігається
Протягом минулого тижня ціни на світлі нафтопродукти на АЗК продовжують зростати. Бензин марки А-95 здорожчав на 0,37 грн/л, до 54,15 грн/л, А-95+ - на 0,21 грн/л, до 57,50 грн/л, дизельне пальне - на 0,32 грн/л, до 54,45 грн/л.
MAN першим у Європі розпочне випуск вантажівок на водніMAN першим у Європі розпочне випуск вантажівок на водні
Вже 2025 року замовники з Німеччини, Нідерландів Норвегії, Іспанії та низки неєвропейських країн отримають перші 200 автомобілів.
Зустрічайте Новий Opel Frontera - просторий та привабливий кросовер з гібридним двигуном або електромоторомЗустрічайте Новий Opel Frontera - просторий та привабливий кросовер з гібридним двигуном або електромотором
Впевнений вигляд: виразний силует, передня частина Opel Vizor з новим логотипом-блискавкою Blitz, чітко виражені колісні арки.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015