Новости за 09.03.2024

Nissan презентував заряджений Ariya Nismo для ринку ЯпоніїNissan презентував заряджений Ariya Nismo для ринку Японії
Nissan «запустив» заряджений електромобіль Ariya Nismo. Новинка була представлена у січні на Токійському автосалоні 2024, її початкові продажі планується розпочати в Японії у червні.
Італія припинить розсилку фото з камер контролю швидкості з міркувань конфіденційностіІталія припинить розсилку фото з камер контролю швидкості з міркувань конфіденційності
В Італії планують відмовитись від розсилки фотографій з камер контролю швидкості з міркувань конфіденційності.
Власники Tesla Cybertruck скаржаться на серйозні несправності пікапаВласники Tesla Cybertruck скаржаться на серйозні несправності пікапа
Власники Tesla Cybertruck стикаються із безліччю різних дефектів. Пікап може відключитися під час руху, також у нього виходять з ладу гальма, повнокероване шасі та дисплей.
На Харківщині для розмінування використовують трактор із дистанційним керуваннямНа Харківщині для розмінування використовують трактор із дистанційним керуванням
Сьогодні піротехнічні підрозділи ДСНС гостро потребують спеціалізованої техніки, адже саперам доведеться розмінувати ще тисячі квадратних кілометрів звільненої від російських окупантів території.
Нову Subaru WRX Club Spec Edition 2024 вперше показали офіційноНову Subaru WRX Club Spec Edition 2024 вперше показали офіційно
Club Spec Edition - це нова модифікація спортивного седану Subaru WRX. Від базової моделі новинка відрізняється деякими доопрацюваннями та є ще одним варіантом Subaru WRX TR 2024.
Виявлено покинуту колекцію культових американських автоВиявлено покинуту колекцію культових американських авто
У колекції зібрані вінтажні Dodge і Plymouth 60-х років. Серед них є раритетні заряджені моделі з великими 7,2-літровими V8.
Надпотужний Hennessy Venom F5 продали за 2,2 млн доларівНадпотужний Hennessy Venom F5 продали за 2,2 млн доларів
Нещодавно на аукціоні було продано вражаючий гіперкар Hennessy Venom F5 потужністю 1817 кінських сил з пробігом трохи менше ніж 400 км. Вартість лоту становила 2 205 000 доларів.
Solaris показав електробус із запасом ходу 600 кмSolaris показав електробус із запасом ходу 600 км
На виставці Mobility Movie, що проходила у Берліні 5 - 7 березня, компанія Solaris показала 12-метровий електробус Urbino 12, який може проїхати без підзарядки до 600 км.
Компанія Fiat випустить спецверсію моделі 500Компанія Fiat випустить спецверсію моделі 500
Ця спеціальна серія буде вироблена, сертифікована та продана безпосередньо підрозділом Heritage, про що розповідає у відео нижче Роберто Джоліто, який раніше очолював студію передового дизайну групи Fiat та нині є керівником Stellantis Heritage.
Іржавий 40-річний Mercedes перетворили на просторий позашляховий автодімІржавий 40-річний Mercedes перетворили на просторий позашляховий автодім
Mercedes LA 1113 B обладнали великим житловим модулем. Усередині обладнали спальню, кухню-вітальню, санвузол та багажник для велосипедів.
У країні багато АЗС, які працюють «на папері» без прибуткуУ країні багато АЗС, які працюють «на папері» без прибутку
Кабінет міністрів розглядає можливість запровадження авансових платежів податку на прибуток підприємствами, що здійснюють діяльність із роздрібної торгівлі пальним.
Як відновили унікальний Volkswagen T1 із кузовом AuwarterЯк відновили унікальний Volkswagen T1 із кузовом Auwarter
Auwarter Сarlux помітили поціновувачі і його продали на аукціоні в 2009 році. Що й казати, це був справжній раритет, адже у 1960 - 1962 роках таких виготовили лише 24 штуки.
Рідкісний американський спорткар 60-х знайшли покинутим у гаражіРідкісний американський спорткар 60-х знайшли покинутим у гаражі
Mercury Cougar був розкішним побратимом Ford Mustang. Купе у рідкісній версії XR7 обладнане 6,4-літровим 320-сильним V8.
Nio тестує новий електричний кросоверNio тестує новий електричний кросовер
Електричний кросовер Alps DOM (кодова назва) від Nio був помічений у Китаї з написом «Краще, ніж Tesla Model Y» на задньому склі.
У США Porsche 911 Cabriolet продають за ціною дешевого Ford MustangУ США Porsche 911 Cabriolet продають за ціною дешевого Ford Mustang
Більшість людей хотіли б мати власний Porsche 911, проте не у всіх є можливість віддати понад 100 тисяч доларів за базову версію Carrera. Однак, на ринку вживаних автівок у США є машини, які вражають своєю доступністю.
На аукціон виставили лімузин колишнього президента СШАНа аукціон виставили лімузин колишнього президента США
Ця модель дуже рідкісна. За всю історію було зібрано лише 10 одиниць. Представлений екземпляр 1964 року випуску й у його створенні взяло участь знамените італійське ательє Ghia.
Преміальний підрозділ Geely презентував недорогого конкурента Toyota CamryПреміальний підрозділ Geely презентував недорогого конкурента Toyota Camry
Седан LynknCo 07. запропонують у потужних гібридних версіях на 381 і 593 к.с. Автомобіль здатен проїхати 102 км на електротязі.
У США відкрили найшвидшу зарядну станцію для електромобілівУ США відкрили найшвидшу зарядну станцію для електромобілів
Стартап з інфраструктури електромобілів Gravity Mobility, підтримуваний Google, оголосив про запуск найшвидшого у Сполучених Штатах рішення для зарядки електромобілів, доступного для широкого загалу.
З початку року провели понад 400 тисяч реєстраційних операцій з транспортними засобамиЗ початку року провели понад 400 тисяч реєстраційних операцій з транспортними засобами
В Україні спостерігається попит на користування автомобілем. Адже це зручний спосіб пересування, особливо в умовах воєнного стану.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015