Новости за 09.01.2024

Представлено оновлений Smart #1 для КитаюПредставлено оновлений Smart #1 для Китаю
Mercedes-Benz та Geely представили своє спільне творіння - оновлений Smart #1. Презентація новинки відбулася у Китаї.
Volkswagen знижує ціни на електромобілі в ЄвропіVolkswagen знижує ціни на електромобілі в Європі
Раніше топ-менеджери Volkswagen заявляли, що їх компанія не планує втягуватися в цінову війну з Tesla. Але тепер німецький автовиробник також різко знижує ціни на свою лінійку електромобілів у Європі.
Новий Volkswagen Golf 2024 показали на перших офіційних фотоНовий Volkswagen Golf 2024 показали на перших офіційних фото
Новий Volkswagen Golf зміниться зовні й отримає сучасну мультимедійну систему з ChatGPT. Лінійку поповнять нові гібридні версії хетчбека.
Paccar представляє на СES-2024 інноваційні вантажівкиPaccar представляє на СES-2024 інноваційні вантажівки
На провідній міжнародній виставці електроніки CES-2024, яка проходить у Лас-Вегасі з 9 по 12 січня, на стенді компанії Paccar можна побачити інноваційні вантажівки одразу трьох брендів.
У США спостерігається зростання попиту на компактні кросовериУ США спостерігається зростання попиту на компактні кросовери
У 2023 році десятирічне домінування вантажних авто в США може добігти кінця, оскільки кросовери Toyota починають наздоганяти в продажах лідерів галузі, таких як Ford, Chevy і Ram.
На Київщині відремонтували ще два мости, пошкоджені внаслідок війниНа Київщині відремонтували ще два мости, пошкоджені внаслідок війни
У Київській області капітально відремонтували та ввели в експлуатацію ще два мости: на автомобільній дорозі «Перемога - Баришівка» та на автомобільній дорозі «Корніївка - Недра - Згурівка - Березань».
Презентовано новий «британський» купе-кросовер MG WhaleПрезентовано новий «британський» купе-кросовер MG Whale
Новий MG Whale - 4,7-метровий купе-кросовер з оригінальним дизайном і багатим оснащенням. Модель отримала 231-сильний турбомотор і 8-ступінчастий автомат.
ChatGPT інтегрують в автомобілі VolkswagenChatGPT інтегрують в автомобілі Volkswagen
Volkswagen робить свої автомобілі та електрокари технологічнішими. Німецький виробник додає до їх оснащення ChatGPT.
KIA представила лінійку електричних фургонів зі змінними кузовамиKIA представила лінійку електричних фургонів зі змінними кузовами
На виставці CES 2024 корейський автовиробник офіційно представив три концептуальні електричні фургони під назвами PV1, PV5 і PV7 зі змінними кузовами. Відомо, що першим у серію піде середньорозмірний PV5.
Асоціація автоперевізників пропонує європейським колегам альтернативу поверненню системи дозволівАсоціація автоперевізників пропонує європейським колегам альтернативу поверненню системи дозволів
Асоціація міжнародних автоперевізників (АсМАП) проводить перемовини з європейськими вантажними автоперевізниками та пропонує їм альтернативне рішення замість повернення дозволів на вантажні перевезення для українців.
Виявлено суперкар Ferrari 80-х із пробігом менше 1000 кмВиявлено суперкар Ferrari 80-х із пробігом менше 1000 км
Суперкар Ferrari 328 GTS 25 років зберігався в гаражі і має вигляд як новий. Він оснащений 270-сильним V8 і здатний розвинути 263 км/год.
Geely готує новий електричний мінівенGeely готує новий електричний мінівен
Китайська компанія Geely готується вивести на ринок бюджетний електричний мінівен. Він вийде під маркою Zeekr та отримає індекс 008.
Компанія BMW інтегрувала ігри у свої нові автоКомпанія BMW інтегрувала ігри у свої нові авто
На виставці CES 2024 компанія BMW продемонструвала одразу кілька нових розробок. Найбільш очікуваною опцією стала інтеграція ігр у штатне мультимедіа.
Які сідлові тягачі обирають українські перевізники? Підсумки грудняЯкі сідлові тягачі обирають українські перевізники? Підсумки грудня
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні протягом грудні та визначили топ моделей в трьох сегментах сідлових тягачів.
Продажі електромобілів в Україні зросли майже втричіПродажі електромобілів в Україні зросли майже втричі
Продажі електромобілів в Україні продемонстрували стрімке зростання. Найпопулярнішими є моделі Nissan, Volkswagen, Tesla та Honda.
У Києві запрацювало безкоштовне інклюзивне таксі для ветеранівУ Києві запрацювало безкоштовне інклюзивне таксі для ветеранів
Благодійний фонд «Голуби миру» запустив у Києві послугу таксі у рамках спецпроекту «Безкоштовний інклюзивний транспорт для військових».
Компанія Continental показала прозорий дисплей для автомобілівКомпанія Continental показала прозорий дисплей для автомобілів
Виробник автозапчастин та компонентів для авто Continental продемонстрував інноваційний прозорий дисплей під назвою microLED, у якому використовуються кристали Swarovski.
Іспанія передала Україні два медичні бронемобіліІспанія передала Україні два медичні бронемобілі
Очільник МЗС країни Хосе Мануеля Альбареса наголосив, що машини адаптували під медичні потреби перед відправленням в Україну.
Знайдено покинуту колекцію американських ретроавтоЗнайдено покинуту колекцію американських ретроавто
У колекції зібрані раритетні спортивні Dodge і Plymouth з потужними V8 під капотом. Вартість деяких авто становить 200-500 тисяч доларів.
Isuzu та Honda розпочали дорожні випробування водневої вантажівки GigaIsuzu та Honda розпочали дорожні випробування водневої вантажівки Giga
Після показу перспективної магістральної вантажівки Isuzu Giga Fuel Cell на нещодавній виставці Japan Mobility Show 2023 було оголошено про старт її ходових випробувань дорогами загального користування.
Tesla різко скоротила кількість динаміків аудіосистеми Model YTesla різко скоротила кількість динаміків аудіосистеми Model Y
Американський автовиробник різко зменшив кількість динаміків у аудіосистемі електричного кросовера Tesla Model Y. Раніше модель оснащувалась 13 спікерами, тепер же максимально клієнтам доступно лише 7 динаміків.
Перший автомобіль Sony офіційно презентовано на CES-2024Перший автомобіль Sony офіційно презентовано на CES-2024
Sony Afeela - 4,9-метровий електричний седан Е-класу потужністю 489 сил. Силову установку і шасі електрокара розробляє Honda.
Tatra взялася за випуск вантажівок для евакуації людейTatra взялася за випуск вантажівок для евакуації людей
Схоже, російська агресія змусила європейську спільноту серйозно задуматися над безпекою людей й підштовхнула терміново усувати дефіцит потужних автомобілів для евакуації населення із зони хімічної чи радіаційної небезпеки.
Автомобілі Mercedes-Benz звучатимуть по-новомуАвтомобілі Mercedes-Benz звучатимуть по-новому
Удосконалений голосовий помічник, який використовує більш розвинений штучний інтелект (AI), запропонує власникам нових моделей бренду природнішу взаємодію.
В Україні розпочалися продажі автомобілів KG MOBILITY (SSANGYONG). Оголошено ціниВ Україні розпочалися продажі автомобілів KG MOBILITY (SSANGYONG). Оголошено ціни
В одинадцяти офіційних автосалонах стартували продажі першої моделі бренду.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015