Новости за 08.12.2023

Як завести машину, якщо сів акумулятор. Або навіщо потрібен автомобільний павербанк (бустер)Як завести машину, якщо сів акумулятор. Або навіщо потрібен автомобільний павербанк (бустер)
Автомобільний павербанк - це компактний пристрій, здатний запустити двигун, коли акумулятор розряджений. Пусковий бустер подає високий струм, даючи змогу завести машину без сторонньої допомоги.
Названо найкращі автомобілі 2023 року на думку японцівНазвано найкращі автомобілі 2023 року на думку японців
Нова Toyota Prius - найкращий автомобіль 2023 року в Японії. Журі конкурсу відзначило яскравий дизайн автомобіля та його економічність.
Заряджену Toyota Camry 2025 показали на тизерахЗаряджену Toyota Camry 2025 показали на тизерах
Над варіантом зовнішності спортивної моделі Toyota GR Camry попрацював Theottle на своєму YouTube каналі. Таку модифікацію поки що не анонсували офіційно. Проте раніше компанія пропонувала цей варіант.
Tesla запропонувала для пікапа Cybertruck додаткову батареюTesla запропонувала для пікапа Cybertruck додаткову батарею
Інформація, прихована у вихідному коді веб-сайту Tesla, вказує на те, що ця додаткова батарея обійдеться покупцям у приголомшливі 16 000 доларів.
Renault 5 E-Tech повністю розсекретили на патентних зображенняхRenault 5 E-Tech повністю розсекретили на патентних зображеннях
Renault 5 E-Tech буде заснований на платформі CMF-BEV, а його довжина становитиме близько 3920 мм. Топова версія електромобіля зможе проїхати до 400 км на одному заряді.
У США хочуть технічно обмежувати максимальну швидкість автомобілівУ США хочуть технічно обмежувати максимальну швидкість автомобілів
Страховий інститут дорожньої безпеки IIHS з США наполягає на обмеженні швидкості, щоб покласти край «епідемії агресивного водіння».
На рендерах показали новий Duster 2024 у кузові пікапНа рендерах показали новий Duster 2024 у кузові пікап
У Dacia Duster було дві різні версії в кузові пікап, які випускали в Румунії та Бразилії. Дизайнер показав, яким може бути пікап Duster третього покоління.
Honda анонсувала новий електромобільHonda анонсувала новий електромобіль
Японський автовиробник анонсував новий електромобіль. Новинку на електротязі від компанії Honda покажуть у рамках міжнародної виставки CES 2024.
За тиждень пальне на АЗС здешевшало на 1 грн/лЗа тиждень пальне на АЗС здешевшало на 1 грн/л
За тиждень (1-8 грудня) середня ціна в країні бензину А-95 знизилася на 91 коп./л і становить 53,42 грн/л, бензин А-95 преміум здешевшав на 1,05 грн/л - до 56,53 грн/л, а дизельне пальне - на 92 коп./л, до 53,36 грн/л.
Оновлений кросовер Hyundai Tucson отримав спортивну версіюОновлений кросовер Hyundai Tucson отримав спортивну версію
Hyundai Tucson N Line пропонує спортивніший дизайн зовнішності. Новинку можуть оснастити 261-сильною гібридною установкою з низькою витратою палива.
Електромобілі Volkswagen зможуть забезпечувати електроенергією будинокЕлектромобілі Volkswagen зможуть забезпечувати електроенергією будинок
У Volkswagen зазначають, що компанія є одним із перших постачальників послуги двонаправленої зарядки на основі європейського стандарту зарядки постійним струмом CCS (Combined Charging System).
Новий електрокросовер BMW iX3 2025 вкорте помітили на дорогахНовий електрокросовер BMW iX3 2025 вкорте помітили на дорогах
BMW iX3 нового покоління стане технологічнішим і отримає збільшений запас ходу. Електрокросовер запропонують у кількох версіях з одним або двома електромоторами.
«Укрзалізниця» почала переправляти поїздами заблоковані поляками фури«Укрзалізниця» почала переправляти поїздами заблоковані поляками фури
«Укрзалізниця» відправила до Польщі перший контрейлерний поїзд з вантажівками. Над проєктом компанія працювала два тижні. У складі поїзда 23 платформи, на які було завантажено 13 тягачів з напівпричепами.
Покупці Tesla Cybertruck погрожують скасувати замовлення через обманПокупці Tesla Cybertruck погрожують скасувати замовлення через обман
Підсумкові характеристики машини виявилися помітно нижчими, ніж у 2019 році, коли автомобіль був анонсований, а перші покупці внесли за них заставу.
У США виявлено унікальний шестиколісний Buick ElectraУ США виявлено унікальний шестиколісний Buick Electra
Експериментальний Buick Electra оснастили третьою віссю. Так конструктори планували поліпшити зчеплення з дорогою та полегшити буксирування причепа.
Nio може продати підрозділ з виробництва акумуляторівNio може продати підрозділ з виробництва акумуляторів
Неназвані джерела, які володіють інформацією про плани, повідомили, що відокремлення підрозділу може відбутися вже наприкінці цього року та почне шукати зовнішніх інвесторів.
Розкрито назву найдешевшого кросовера Alfa RomeoРозкрито назву найдешевшого кросовера Alfa Romeo
Новий Alfa Romeo Brennero - компактний кросовер В-класу з елегантним дизайном. Модель буде доступна виключно в гібридних та електричних версіях.
Tesla програла суд у Швеції на тлі страйку працівниківTesla програла суд у Швеції на тлі страйку працівників
Суд Стокгольма в четвер відхилив позов виробника електрокарів Tesla Ілона Маска проти поштової компанії PostNord, яку він хотів змусити пересилати номерні знаки для своїх авто на тлі страйку працівників.
Представлено безпілотний пікап Ford F-150 для американських військовихПредставлено безпілотний пікап Ford F-150 для американських військових
Міністерство оборони США зацікавлене у розробці та впровадженні машин з автопілотом. Так, Пентагон отримав для випробувань пікап Ford F-150 з технологією автономного керування від Kodiak Dynamics.
У Новій Зеландії створили 1013-сильний надшвидкий суперкарУ Новій Зеландії створили 1013-сильний надшвидкий суперкар
Rodin FZero може стати найшвидшим автомобілем для гоночного треку. Новинка оснащена 1013-сильною гібридною установкою та здатна розвивати швидкість 360 км/год.
За тиждень автогаз на АЗС здешевшав на 1,5 грн/лЗа тиждень автогаз на АЗС здешевшав на 1,5 грн/л
Протягом тижня з 1 по 8 грудня середня роздрібна ціна на автогаз зменшилася на 1,50 грн, до 35,25 грн/л.
Bugatti представила ексклюзивний гіперкар у ретростиліBugatti представила ексклюзивний гіперкар у ретростилі
Bugatti Chiron Super Sport «57 One of One» має унікальне оформлення зовнішності та салону. Гіперкар здатний розвивати швидкість до 440 км/год.
Porsche тестує гібридну силову установку на суперкарі 911Porsche тестує гібридну силову установку на суперкарі 911
За словами джерела, Porsche випробовує гібрид з V4 на прототипі Porsche 911. Цей двигун є похідним від V4, який з великим успіхом використовувався в гоночному автомобілі Porsche 919 Hybrid.
Попит на причепи для «фур» у листопаді знову зменшивсяПопит на причепи для «фур» у листопаді знову зменшився
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у листопаді й визначили топ марок у трьох сегментах напівпричепів.
Турецький Otokar демонструє колісну бронемашину ARMAТурецький Otokar демонструє колісну бронемашину ARMA
На виставці ExpoDefensa 2023 турецька компанія Otokar презентувала модульну багатоцільову колісну бронемашину ARMA 8x8 з баштою, яка оснащена 105-мм гарматою Cockerill.
Торговельні спілки чотирьох країн ЄС закликали бойкотувати польських перевізниківТорговельні спілки чотирьох країн ЄС закликали бойкотувати польських перевізників
Торговельні асоціації та палати відразу кількох європейських країн, зокрема Бельгії, Австрії, Нідерландів та Італії, закликали до бойкоту польських автоперевізників, які влаштували транспортну блокаду на польсько-українському кордоні.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015