Новости за 08.09.2023

Представлено розкішний кросовер Lincoln Navigator Black Gold EditionПредставлено розкішний кросовер Lincoln Navigator Black Gold Edition
Lincoln Navigator Black Gold Edition буде значно дорожчим за стандартний кросовер. Новинка оснащена 415-сильним двигуном і доповнена системою повного приводу.
Opel представив публіці електромобіль Corsa ElectricOpel представив публіці електромобіль Corsa Electric
Німецький автовиробник представив світу оновлений компактний електромобіль Opel Corsa Electric в рамках Міжнародного автосалону в Мюнхені.
Хетчбек MG 3 наступного покоління виїхав на тестиХетчбек MG 3 наступного покоління виїхав на тести
Актуальне друге покоління хетчбека MG 3 дебютувало у 2010 році і, незважаючи на два фейсліфтинги, вже застаріло. Тому виробник підготував нову генерацію компактного автомобіля.
Презентовано новий позашляховий універсал Subaru Levorg LaybackПрезентовано новий позашляховий універсал Subaru Levorg Layback
Універсал Subaru Levorg Layback отримав позашляхові шини і пластиковий обвіс, а його кліренс зріс до 200 мм. Модель запропонують з опозитними турбомоторами потужністю до 260 к.с.
Toyota «засвітила» крос-кабріолет CenturyToyota «засвітила» крос-кабріолет Century
Під час презентації нової моделі сімейства Century японська компанія показала зображення кабріолета.
Китайські електромобілі до 2030 року захоплять третину світового ринкуКитайські електромобілі до 2030 року захоплять третину світового ринку
Аналітики UBS Group вважають, що західні автовиробники можуть втратити значну частку на світовому ринку через зростаючу кількість китайських автовиробників, що випускають електромобілі.
У США показали недорогий електричний мопед із великим запасом ходуУ США показали недорогий електричний мопед із великим запасом ходу
Новий Fiesty Scorpion X2 називають електричним мопедом. Він здатен проїхати 88 км без підзарядки та має педальний привід.
У Японії подешевшали автомобілі після заборони постачання до РосіїУ Японії подешевшали автомобілі після заборони постачання до Росії
Заборона на вивіз автомобілів з Японії до Росії спровокувала падіння цін на японському ринку. На думку експертів, ця тенденція продовжиться.
Розсекречено салон серійного седана Geely Galaxy E8Розсекречено салон серійного седана Geely Galaxy E8
Серійний седан Geely Galaxy E8 оснастили екраном завдовжки 1 метр.
Volkswagen Crafter 2024 уперше помітили на дорогахVolkswagen Crafter 2024 уперше помітили на дорогах
Тестовий прототип Volkswagen Crafter 2024 відрізняється сильно зміненим салоном. Усередині встановлена нова панель приладів і великий мультимедійний дисплей.
Розробники безпілотних автомобілів для Ford і VW створили компанію з безпілотних вантажоперевезеньРозробники безпілотних автомобілів для Ford і VW створили компанію з безпілотних вантажоперевезень
Засновники колишнього підрозділу безпілотних автомобілів Ford Motor Co. і Volkswagen AG запускають новий стартап з автономних вантажних перевезень за підтримки японської SoftBank Group Corp. на суму понад 1 млрд доларів.
Відень втричі збільшує штрафи за блокування трамваїв автотранспортомВідень втричі збільшує штрафи за блокування трамваїв автотранспортом
Розмір штрафу дорівнюватиме ціні річного проїзного квитка на всі види транспорту.
Розбитий британський спорткар Aston Martin DB6 продають за 100 тисяч доларівРозбитий британський спорткар Aston Martin DB6 продають за 100 тисяч доларів
Цей Aston Martin DB6 може піти з молотка за шестизначну суму. Спорткар оснащується 286-сильним двигуном і міг розганятися до сотні приблизно за 7 секунд.
Британці створили універсальний водневий автомобіль потужністю 750 силБританці створили універсальний водневий автомобіль потужністю 750 сил
Компанія WAE Technologies створила універсальну платформу водневого автомобіля, яку планує продавати стороннім виробника.
Tesla Shanghai Giga Factory випустила 2-мільйонний автомобільTesla Shanghai Giga Factory випустила 2-мільйонний автомобіль
Другий мільйон випустили втричі швидше, ніж перший...
Експерти назвали найшвидші у світі кросовериЕксперти назвали найшвидші у світі кросовери
Експерти визначили найшвидші кросовери на ринку. До рейтингу потрапили моделі Ferrari, Aston Martin, Bentley та Lamborghini.
Volkswagen ID.3 отримає спортивну версію GTXVolkswagen ID.3 отримає спортивну версію GTX
Сімейство електричного хетчбека Volkswagen ID.3 незабаром поповниться високопродуктивною версією із приставкою GTX у назві.
Opel «наживо» презентував купе-кросовер ExperimentalOpel «наживо» презентував купе-кросовер Experimental
Компанія Opel у рамках заходу IAA Mobility, що проходить у Мюнхені, офіційно представила свій новий концептуальний купе-кросовер Experimental.
Презентовано новий будинок на колесах на базі Ford TransitПрезентовано новий будинок на колесах на базі Ford Transit
У Dethleffs Yoka Go передбачена велика кількість різних відсіків для зберігання речей. Початкова ціна будинку на колесах становить 50 423 долари.
У MINI розкрили плани з розширення лінійки електромобілівУ MINI розкрили плани з розширення лінійки електромобілів
Компанія MINI представила електричні Cooper і Countryman на виставці IAA Mobility 2023 у Мюнхені, але найближчим часом варто очікувати на появу нових електромобілів у родині.
Jeep представив прощальну версію позашляховика GladiatorJeep представив прощальну версію позашляховика Gladiator
Перш ніж европейський Jeep Gladiator буде знято з виробництва в останньому кварталі 2023, автовиробник випустить прощальну версію FarOut Final Edition.
Друг Міхаеля Шумахера пролив світло на його станДруг Міхаеля Шумахера пролив світло на його стан
Міхаель Шумахер уже 10 років проходить лікування та реабілітацію у своєму будинку на Женевському озері.
Електромобіль BMW iX2 спіймали під час тестівЕлектромобіль BMW iX2 спіймали під час тестів
Новий кросовер BMW iX2 2024 модельного року виїхав на дорожні випробування, під час яких потрапив на фото.
GM відкликає понад 10 000 Chevrolet BoltGM відкликає понад 10 000 Chevrolet Bolt
Поєднання апаратного та програмного забезпечення в зарядних шнурах від Webasto, якими комплектуються деякі версії Chevrolet Bolt, погано працюють разом і за певних обставин можуть призвести до ураження електричним струмом.
Volkswagen Golf отримав особливу версію Black EditionVolkswagen Golf отримав особливу версію Black Edition
Volkswagen Golf Black Edition доступний з 5-ма кольорами кузова на вибір. Хетчбек вирізняється унікальним оздобленням зовнішності та салону й новим двигуном.
Нова гібридна версія Ford Kuga вже в УкраїніНова гібридна версія Ford Kuga вже в Україні
Лінійку Ford Kuga в Україні поповнила гібридна версія. Це найпотужніша та найекономніша версія кросовера на нашому ринку.
Audi e-tron в Китаї подешевшав відразу наполовинуAudi e-tron в Китаї подешевшав відразу наполовину
Audi e-tron пропонується за півціни співробітникам спільного підприємства FAW-Audi до 31 грудня цього року.
Перший автомобіль Xiaomi надійшов у виробництвоПерший автомобіль Xiaomi надійшов у виробництво
Xiaomi MS11 - електричний седан D-класу з обтічним дизайном. Найбільш «далекобійна» версія моделі зможе проїхати до 800 км без підзарядки.
У Британії розробляють водневу вантажівку майбутньогоУ Британії розробляють водневу вантажівку майбутнього
Компанії планують підготувати вантажівку до випробувань вже наприкінці 2024 року, а рендер, опублікований групою, передбачає аеродинамічний дизайн новинки.
У Латвії пропонують значно посилити покарання за перевищення швидкостіУ Латвії пропонують значно посилити покарання за перевищення швидкості
Сейм Латвії передав на розгляд комітетам поправки до закону про дорожній рух, що передбачають підвищення штрафів за перевищення швидкості.
У покинутому особняку знайшли дуже рідкісний спорткар AC 3000MEУ покинутому особняку знайшли дуже рідкісний спорткар AC 3000ME
AC 3000ME є спорткаром початкового рівня з легким кузовом і двома посадковими місцями. Він оснащений 140-сильним двигуном і може розвивати швидкість до 193 км/год.
За тиждень автогаз у середньому здорожчав на 34 коп./лЗа тиждень автогаз у середньому здорожчав на 34 коп./л
Упродовж тижня, із 1 по 8 вересня, автогаз у середньому по країні здорожчав на 0,34 грн/л - до 24,33 грн/л.
Новий Volkswagen Passat показали «наживо» в МюнхеніНовий Volkswagen Passat показали «наживо» в Мюнхені
Компанія Volkswagen показала на автосалоні у Мюнхені універсал Volkswagen Passat нового покоління. У продажу він надійде у першій половині 2024 року.
CHERY в Україні представила флагманський повнопривідний кросовер TIGGO 8 PROCHERY в Україні представила флагманський повнопривідний кросовер TIGGO 8 PRO
Автомобілі вже надходять до офіційних дилерів, отже пересвідчитися у вагомих перевагах CHERY TIGGO 8 PRO та купити омріяний позашляховик можна вже зараз.
Jeep продав 5 000 000 автомобілів WranglerJeep продав 5 000 000 автомобілів Wrangler
Перший Jeep Wrangler був представлений у 1986 році, замінивши Jeep CJ і продовживши спадщину оригінального Willys MB 1941 року.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015