Новости за 08.05.2024

Електрокросовер Exeed випробували в екстремальному тестіЕлектрокросовер Exeed випробували в екстремальному тесті
Китайська преміальна марка Exeed, що входить до складу концерну Chery, провела незвичайний краш-тест електричного кросовера Exlantix ET. Його скинули з висоти 32 метри на бетонну плиту, щоб перевірити на безпеку.
Honda Civic Type R отримала спортивну версію від MugenHonda Civic Type R отримала спортивну версію від Mugen
Нова Honda Civic Type R Mugen отримала обвіс та антикрило, а в салоні встановили спортивні крісла. Заряджений хетчбек здатен розігнатися до 275 км/год.
Audi оголосила нові технічні подробиці Q6 e-tronAudi оголосила нові технічні подробиці Q6 e-tron
Компанія Audi повідомила, що при проєктуванні батареї для платформи PPE, інженери віддавали пріорітет не лише запасу ходу, а й швидкості заряджання.
Електромобіль Porsche Taycan Turbo GT став Safety Car на «Формула E»Електромобіль Porsche Taycan Turbo GT став Safety Car на «Формула E»
У 2024 році «Формула E» отримує новий електромобіль безпеки, і стане Porsche Taycan Turbo GT, вже починаючи з етапу в Берліні, який відбудеться найближчими вихідними.
Ford запатентував прозорі двері-ширми з електроприводомFord запатентував прозорі двері-ширми з електроприводом
Передбачається, що такі екрани встановлять на місце знімних дверей Bronco. Це дозволить пасажирам милуватися навколишніми краєвидами без ризику випасти із салону під час їзди бездоріжжям.
Дебютував новий Rolls-Royce Cullinan Series IIДебютував новий Rolls-Royce Cullinan Series II
Кросовер Rolls-Royce Cullinan змінився зовні й став сучаснішим всередині. Для моделі пропонують оригінальні варіанти внутрішнього оздоблення.
Land Rover Defender оновився, став потужнішим і комфортнішимLand Rover Defender оновився, став потужнішим і комфортнішим
Defender L663, представлений чотири роки тому, освіжили. Зовні позашляховик майже не змінився, але отримав нові опції «для розкішних подорожей», оптимізований набір пакетів додаткового обладнання.
Нове хардкорне купе BMW M4 CS готове до серіїНове хардкорне купе BMW M4 CS готове до серії
Компанія BMW повністю розсекретила довгоочікуване нове хардкорне купе M4 CS. У сімейній лінійці воно посідає місце між Competition та CSL. Фактично це той самий M3 CS, але в дводверному кузові.
Mercedes-AMG CLE 53 Cabriolet представили офіційноMercedes-AMG CLE 53 Cabriolet представили офіційно
Компанія Mercedes-AMG представила CLE 53 4Matic+ у кузові кабріолет, який приєднався до версії Coupe.
Презентовано найдорожчий і найрозкішніший BentleyПрезентовано найдорожчий і найрозкішніший Bentley
Виготовлять усього 16 750 сильних Bentley Batur Convertible вартістю понад 2,5 мільйона доларів. Серед них не буде двох однакових авто, адже власники зможуть персоналізувати свої кабріолети.
Вантажівки понад 3,5 т: на що був попит у квітні?Вантажівки понад 3,5 т: на що був попит у квітні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у квітні та визначили Топ моделей у трьох сегментах вантажівок масою понад 3,5 тонни (окрім сідлових тягачів).
Volkswagen презентував New CaliforniaVolkswagen презентував New California
Volkswagen Commercial Vehicles 7 травня офіційно презентував нове покоління New California. Ця машина повинна перейняти естафету популярності своїх попередників, що розійшлися «тиражом» понад 280 тис. од.
GM розкрив подробиці цілої лінійки секретних електромобілів для містаGM розкрив подробиці цілої лінійки секретних електромобілів для міста
Підрозділ GM Design опублікував інформацію одразу про три компактні електричні концепт-кари, які свого часу було вирішено «покласти на полицю».
У Токіо відкрився перший зарядний центр Audi за межами ЄвропиУ Токіо відкрився перший зарядний центр Audi за межами Європи
Німецька компанія Audi збудувала в Токіо перший за межами Європи потужний центр швидкої зарядки електромобілів, намагаючись стимулювати їх поширення в Японії, де ця технологія впроваджується доволі повільно.
Колишній російський завод Toyota передали AurusКолишній російський завод Toyota передали Aurus
Бувший завод Toyota у Санкт-Петербурзі передали новому власнику. Підприємство, де до 2022 року збирали Toyota Camry та RAV4, належить новій компанії «вже давно»
Toyota Land Cruiser 300 отримав тюнінг-комплект від Liberty WalkToyota Land Cruiser 300 отримав тюнінг-комплект від Liberty Walk
Японське тюнінг-ательє Liberty Walk, яке займається розробкою та виробництвом кузовних обвісів для люксових автомобілів, доопрацювало Toyota Land Cruiser 300.
Опубліковано неофіційний рендер нового KIA SportageОпубліковано неофіційний рендер нового KIA Sportage
Попри те, що офіційних підтверджень цього немає, віртуальні художники вже створюють власні рендери дизайну новинки.
Wayve залучає понад 1 мільярд доларів, щоб запропонувати свою технологію автономного водінняWayve залучає понад 1 мільярд доларів, щоб запропонувати свою технологію автономного водіння
Британський стартап Wayve залучив понад 1 мільярд доларів на чолі з SoftBank на розробку самонавчальної технології автономного водіння, що стало найбільшим фінансуванням ШІ у Великій Британії на сьогоднішній день.
BYD анонсував дебют практично точної копії Ford F-150 LightningBYD анонсував дебют практично точної копії Ford F-150 Lightning
У Мексиці 14 травня відбудеться офіційна презентація першого електричного пікапа BYD Auto - Shark. Анонс супроводили тизером новинки.
Tesla закриває Гігафабрику в Берліні на 4 дніTesla закриває Гігафабрику в Берліні на 4 дні
Tesla оголосила, що закриє Gigafactory Berlin на чотири дні. У минулому кварталі Tesla була змушена закрити та скоротити виробництво на Gigafactory Berlin з дуже серйозних причин.
Hyundai відкладає запуск оновленої трирядної Creta з трьома рядамиHyundai відкладає запуск оновленої трирядної Creta з трьома рядами
Нещодавно на індійський ринок вийшла рестайлінгова Hyundai Creta, яка викликала ажіотаж, проте оновлювати її семимісну версію під назвою Alcazar автовиробник не поспішає.
Genesis вивів на тести компактний електрокросовер GV60Genesis вивів на тести компактний електрокросовер GV60
Розкішний компактний електромобіль Genesis GV60 піддали плановому рестайлінгу. Прототип моделі помітили на тестах.
Електричний гіперкар від Pininfarina отримав лімітовану версію Battista CinquantacinqueЕлектричний гіперкар від Pininfarina отримав лімітовану версію Battista Cinquantacinque
Компанія Automobili Pininfarina представила новий Battista Cinquantacinque на честь Lancia Florida 1955 року, адже Cinquantacinque означає «55» італійською.
Ford знімає з виробництва модель FocusFord знімає з виробництва модель Focus
Компанія продовжить скорочення бензинової лінійки та перехід на електромобілі.
ОККО передала на фронт 8 пікапів і дрониОККО передала на фронт 8 пікапів і дрони
Разом із фондом «Повернись живим» мережа АЗК ОККО передала 8 автівок і цифрову техніку бійцям батальйону РАРОГ 24 ОМБр імені короля Данила
Jeep буде фарбувати пікапи в рожевийJeep буде фарбувати пікапи в рожевий
Марка Jeep почне фарбувати пікапи Gladiator у яскраво-рожевий колір. Йдеться про відтінок Tuscadero Pink, який вперше дебютував на позашляховиках Wrangler та швидко став хітом. Доплата за яскравий кузов складе 895 доларів.
Двомісний компактний електромобіль Eli ZERO показали офіційноДвомісний компактний електромобіль Eli ZERO показали офіційно
Компанія Eli офіційно представила свій оновлений компактний електромобіль ZERO на ринку США. Потенційні покупці повинні внести депозит у розмірі 200 доларів, щоб зарезервувати авто за ціною 11 900 доларів.
МАN виводить розвізні фургони на новий рівеньМАN виводить розвізні фургони на новий рівень
Компанія MAN представляє суттєво модернізовані розвізні фургони - TGE Next Level. Машини 2025 модельного року виходять на новий рівень безпеки та комфорту.
Geely показала недорогий електрокросовер Galaxy E5Geely показала недорогий електрокросовер Galaxy E5
Електромобіль Geely Galaxy E5 - доступний сімейний кросовер. Бюджетна модель оснащена проєкцією на лобове скло, потужною акустикою, вентиляцією та масажем крісел.
Виробництво BMW контролюють роботи-собакиВиробництво BMW контролюють роботи-собаки
Пес-робот сканує та контролює виробниче обладнання на заводі BMW Group Hams Hall.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015