Новости за 08.03.2024

Названо переможця премії «Жіночий всесвітній автомобіль 2024 року»Названо переможця премії «Жіночий всесвітній автомобіль 2024 року»
Оголошення переможця премії «Жіночий всесвітній автомобіль 2024 року» приурочили до 8 березня.
Український всюдихід стане героєм нового голлівудського блокбастера з Віллом СмітомУкраїнський всюдихід стане героєм нового голлівудського блокбастера з Віллом Смітом
Компактний 3,4-метровий Sherp має величезні колеса низького тиску. Український всюдихід здатен розвивати 45 км/год по суші і 6 км/год - по воді.
BMW може виробляти бензинові та електричні M3 одночасноBMW може виробляти бензинові та електричні M3 одночасно
У новому звіті говориться, що зниження екологічних правил дозволило німецькому автовиробнику використовувати дві дуже різні трансмісії.
Mercedes-Benz розробляє розкішний електричний мікроавтобус майбутньогоMercedes-Benz розробляє розкішний електричний мікроавтобус майбутнього
Mercedes-Benz працює над створенням розкішного електричного мікроавтобуса. Новинка базуватиметься на платформі Van.EA, виробництво якої заплановано на 2026 рік.
Rivian представив одразу два компактні електрокросовериRivian представив одразу два компактні електрокросовери
Електричний стартап Rivian з Іллінойсу представив два нові кросовери - раніше обіцяний бюджетний R2 та його меншого брата R3.
Дизайнер показав нове покоління Nissan AltimaДизайнер показав нове покоління Nissan Altima
Наразі компанія Nissan ще не підтвердила роботу над сьомим поколінням моделі, але експерти очікують, що воно має принести абсолютно новий стиль, привівши стиль седану у відповідність до сучасної лінійки компанії.
Opel анонсував недорогі електрокросовери із запасом ходу до 700 кмOpel анонсував недорогі електрокросовери із запасом ходу до 700 км
Кросовери Opel Crossland та Grandland отримають електричних наступників. Запас ходу нових електрокарів становитиме від 400 до 700 км.
Audi Q4 e-tron додали потужності та запасу ходуAudi Q4 e-tron додали потужності та запасу ходу
Audi запускає оновлення середньої моделі Q4 e-tron 2024 року з покращеним запасом ходу, потужністю та зарядкою.
Suzuki і SkyDrive запустили виробництво «літаючих автомобілів»Suzuki і SkyDrive запустили виробництво «літаючих автомобілів»
Suzuki Motor Corporation та SkyDrive Inc. почали виробництво «літаючих автомобілів» на заводі Suzuki Group у місті Івата, префектура Сідзуока.
Електричний кросовер Honda Prologue розкрив ціни та комплектаціїЕлектричний кросовер Honda Prologue розкрив ціни та комплектації
Компанія Honda розкрила ціни та комплектації свого нового електричного кросовера Honda Prologue.
Стали відомі нові подробиці про Audi RS5 Avant PHEV 2026Стали відомі нові подробиці про Audi RS5 Avant PHEV 2026
Шпигуни ще раз помітили наступника моделі RS4 Avant, який тепер матиме назву RS5 Avant й, очевидно, буде плагіном, адже на фото чітко видно люк зарядного порту.
На Миколаївщині введено в експлуатацію два мости, зруйновані внаслідок війниНа Миколаївщині введено в експлуатацію два мости, зруйновані внаслідок війни
У Миколаївській області введено в експлуатацію два мости, зруйновані внаслідок повномасштабного російського вторгнення.
Як виглядає новий автомобіль безпеки «Формули-1»Як виглядає новий автомобіль безпеки «Формули-1»
Aston Martin презентувала новий автомобіль безпеки «Формули-1» на сезон 2024 - модель Vantage F1 Safety Car, потужністю 656 кінських сил.
Нова Honda Accord нарешті надійшла у продажНова Honda Accord нарешті надійшла у продаж
Honda Accord нового, одинадцятого покоління дебютувала у листопаді 2022 року. «Японську» версію седана компанія показала у вересні 2023 року, а у продаж вона надійшла тільки зараз.
Літаюче електричне таксі Airbus eVTOL представили офіційноЛітаюче електричне таксі Airbus eVTOL представили офіційно
Європейська аерокосмічна компанія Airbus представила електричне літаюче таксі Airbus eVTOL.
Власники BMW X5M та X6M зможуть самостійно встановити тюнінг-пакет від ManhartВласники BMW X5M та X6M зможуть самостійно встановити тюнінг-пакет від Manhart
Майстри Manhart, які заслужили авторитет майстрів своєї справи, створюючи покращені версії преміальних автомобілів, розробили спеціальний карбоновий обвіс для моделей BMW X5M та X6M, який власники зможуть встановити власноруч.
У США виявлено унікальний електропікап 90-х від General MotorsУ США виявлено унікальний електропікап 90-х від General Motors
Виготовлено лише 492 пікапи Chevrolet S-10 Electric і більшість із них були утилізовані. Електромобіль пропонували у двох версіях із запасом ходу до 209 км.
Acura виводить на ринок свій перший електромобільAcura виводить на ринок свій перший електромобіль
Acura, преміальний суббренд Honda, оголосив характеристики, ціни та комплектації свого першого повністю електричного автомобіля. Йдеться про Acura ZDX та його «заряджену» версію Acura ZDX Type S.
В Південній Африці знайшли покинуту колекцію з 240 раритетних автомобілівВ Південній Африці знайшли покинуту колекцію з 240 раритетних автомобілів
Донедавна вважалось, що вся його колекція була розпродана, проте, за декілька років після смерті власника, нащадки Луїса випадково натрапили на батьківський статок.
Що, звідки, через які митниці та за скільки ввозили торік?Що, звідки, через які митниці та за скільки ввозили торік?
Аналітики вивчили митну статистику 2023 року, й готові поділитися основною інформацією про сектор імпорту вживаного автотранспорту.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015