Новости за 08.02.2024

Розкрито подробиці нового Renault Duster 2024Розкрито подробиці нового Renault Duster 2024
Кросовер Renault Duster 2024 став виразнішим на вигляд і сучаснішим всередині. Модель буде доступна в бензинових і гібридних версіях.
Toyota GR86 та Subaru BRZ йдуть з ЄвропиToyota GR86 та Subaru BRZ йдуть з Європи
Здійснився страшний сон шанувальників Toyota GR86 та Subaru BRZ - 2024 стане останнім роком продажів цих моделей на європейському ринку. І
У Китаї виявили сотні зібраних седанів Xiaomi SU7У Китаї виявили сотні зібраних седанів Xiaomi SU7
Ресурс CarNewsChina опублікував світлини, на яких зображені сотні зібраних електричних седанів Xiaomi SU7.
Електромобіль Tesla Cybertruck не витримав випробування пустелеюЕлектромобіль Tesla Cybertruck не витримав випробування пустелею
Пошкодження правого заднього колеса електричного пікапа Tesla Cybertruck сталося під час тестування моделі представниками американського тюнінг-ательє Unplugged Performance в пустелі Мохаве.
Презентовано новий MINI Cooper 2024-го модельного рокуПрезентовано новий MINI Cooper 2024-го модельного року
Новий MINI Cooper доступний не тільки з електромоторами, а й із двигунами внутрішнього згоряння. Хетчбек пропонують у версіях потужністю до 204 к.с.
Роботизована платформа «Рись» добре показала себе на полі боюРоботизована платформа «Рись» добре показала себе на полі бою
Один із підрозділів Сил оборони України вже чотири місяці використовує для виконання поставлених завдань роботизовану платформу «Рись».
Tesla вирішила покращити CybertruckTesla вирішила покращити Cybertruck
Оновлення програмного забезпечення, яке представила компанія Tesla, спрямоване на покращення швидкості зарядки та керованості.
Капітальний ремонт мосту через річку Ірпінь завершеноКапітальний ремонт мосту через річку Ірпінь завершено
Дорожні служби завершили капітальний ремонт мосту через річку Ірпінь на міжнародній трасі М-07 «Київ - Ковель - Ягодин».
В Україну привезуть доступний електромобіль KIA NiroВ Україну привезуть доступний електромобіль KIA Niro
Кросовер KIA Niro став більшим і оригінальнішим на вигляд. Електрична версія моделі оснащена 204-сильним мотором і здатна проїхати 460 км без підзарядки.
Honda заявила про зворотний викуп акцій на понад 300 млн доларівHonda заявила про зворотний викуп акцій на понад 300 млн доларів
Японський автовиробник Honda Motor заявив про початок зворотного викупу акцій на 336 мільйонів доларів США після публікації фінансових результатів.
Рідкісний BMW 8 X Jeff Koons потрапив в аваріюРідкісний BMW 8 X Jeff Koons потрапив в аварію
Один із BMW M850i xDrive Gran Coupe спеціальної серії 8 X Jeff Koons нещодавно продали на аукціоні SCA після того, як його під час розвантаження розбила страхова компанія власника.
Новий сімейний кросовер Renault показали на тизерахНовий сімейний кросовер Renault показали на тизерах
Renault Symbioz - 4,41-метровий міський кросовер із просторим салоном і великим багажником. Модель запропонують у 145-сильному гібридному виконанні.
Електромобіль YangWang U7 розкрив свої характеристикиЕлектромобіль YangWang U7 розкрив свої характеристики
Зазначається, що електричний седан від BYD має на 262 к.с. більше, ніж Tesla Model S Plaid, і живиться від масивної батареї ємністю 135,5 кВт.год, що важить понад 900 кг.
В Україні значно зріс продаж вживаних легковиківВ Україні значно зріс продаж вживаних легковиків
Український автопарк продовжують активно поповнювати старі автомобілі, завезені з-за кордону. Їхня частка в загальній кількості продажів, як і раніше, перевершує нові авто.
У США розбили ексклюзивний суперкар PorscheУ США розбили ексклюзивний суперкар Porsche
Porsche 918 Spyder з гальмами, що відмовили, врізався в Volkswagen. Суперкар серйозно пошкоджений і його ремонт буде недешевим.
Які сідлові тягачі обирали українські перевізники в січні?Які сідлові тягачі обирали українські перевізники в січні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні протягом січня та визначили топ моделей в трьох сегментах сідлових тягачів.
Пікап Geely Radar RD6 отримає повний привідПікап Geely Radar RD6 отримає повний привід
За словами глави бренду Radar Ліна Шицюаня (Ling Shiquan), повнопривідний Radar RD6 вийде на ринок у другому кварталі 2024 року.
На ринок вийшов гібридний кросовер Mazda CX-50 HEVНа ринок вийшов гібридний кросовер Mazda CX-50 HEV
Гібрид Mazda CX-50 HEV отримав силову установку від Toyota RAV4 потужністю понад 200 сил. Він витрачає в середньому від 5,1 л на 100 км.
Відкрито першу АЗС для заправки вантажівок переохолодженим рідким воднемВідкрито першу АЗС для заправки вантажівок переохолодженим рідким воднем
Daimler Truck та Linde Engineering, дві провідні промислові компанії, досягли важливого інфраструктурного прориву на шляху до декарбонізації транспорту за допомогою водню
Новий бюджетний кросовер Hyundai викликав ажіотаж у ІндіїНовий бюджетний кросовер Hyundai викликав ажіотаж у Індії
Компактний бюджетний кросовер Hyundai Creta 2024 зовсім нещодавно представили офіційно після модернізації, а машина вже викликала в Індії ажіотаж у покупців.
На аукціон виставлено найнеймовірніший мотоцикл із 48-циліндровим двигуномНа аукціон виставлено найнеймовірніший мотоцикл із 48-циліндровим двигуном
Мотоцикл Whitelock Tinker Toy отримав унікальний 4,2-літровий мотор із 48-циліндрами. Він важить 600 кг, але здатний їздити самостійно.
Спецпризначенці ГУР МОУ отримали 13 пікапів від фонду «Повернись живим»Спецпризначенці ГУР МОУ отримали 13 пікапів від фонду «Повернись живим»
Аеророзвідники Головного управління розвідки Міністерства оборони України одержали 13 нових прохідних пікапів від волонтерів Фонду компетентної допомоги армії «Повернись живим».
Представлено особливий 173-сильний Lexus ES 200Представлено особливий 173-сильний Lexus ES 200
Lexus представив спеціальну версію седана ES 200 - ES 200 Special Edition. Візуально від базової моделі вона відрізняється сріблястою решіткою радіатора та ексклюзивним дизайном ступиць коліс.
Китайські автомобілі в РФ залишилися без запчастинКитайські автомобілі в РФ залишилися без запчастин
Нові китайські автомобілі в Китаї не виходить відремонтувати через відсутність запчастин. Кузовні деталі або коробки передач доводиться чекати по кілька місяців.
Жозеп Боррель передав Державній спеціальній службі транспорту України систему розмінуванняЖозеп Боррель передав Державній спеціальній службі транспорту України систему розмінування
Цим актом допомоги в гуманітарному розмінуванні українських земель Євросоюз завершив попередній пакет підтримки, оголошений у лютому 2023 року, й дав символічний старт новому проєкту, про початок якого буде невдовзі оголошено.
Послуга «єЧерги» для перетину кордону автобусами поширюється на всі пункти пропуску з ЄС та МолдовоюПослуга «єЧерги» для перетину кордону автобусами поширюється на всі пункти пропуску з ЄС та Молдовою
З 12 лютого з 12 години дня всі автобуси зможуть перетинати кордон за попереднім записом в системі «єЧерга».
Розкішний Mercedes 1930 року продають за 3 млн доларівРозкішний Mercedes 1930 року продають за 3 млн доларів
Mercedes 770 K - найдорожча модель німецької марки 30-х років. Випущено тільки 107 таких автомобілів із величезною 7,7-літровою вісімкою на 200 сил.
Новий Jeep Wrangler названо Найкращим позашляховиком 2024 року за версією Cars.comНовий Jeep Wrangler названо Найкращим позашляховиком 2024 року за версією Cars.com
Cars.com зазначив, що переможець у номінації «Найкращий позашляховик 2024 року» представляє неперевершені позашляхові можливості, цінність і універсальність
Нові кришки для олив LIQUI MOLYНові кришки для олив LIQUI MOLY
До зовнішніх ознак якості та оригінальності товару німецька компанія LIQUI MOLY додала ще один - на кришечках усіх каністр з оливами почали наносити індивідуальний QR-код.
ТОП-5 найпоширеніших марок мікроавтобусів за версією AutolineТОП-5 найпоширеніших марок мікроавтобусів за версією Autoline
При пошуку хочеться придбати техніку на перевіреному маркетплейсі та бути впевненим у своєму виборі. Одним з таких є autoline.ua, де надійність виступає головною перевагою маркетплейса.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015