Новости за 08.01.2024

Представлено Volkswagen Polo 2024-го модельного рокуПредставлено Volkswagen Polo 2024-го модельного року
На австралійському ринку Volkswagen представив Polo 2024-го модельного року Замовлення вже приймають, при цьому перша партія моделей буде доставлена ​​покупцям у лютому.
В інтернеті показали знаменитий спорткар Dodge без пробігуВ інтернеті показали знаменитий спорткар Dodge без пробігу
Dodge Viper GTS 1997 року не експлуатувався і чудово зберігся. Спортивна модель із 8,0-літровим 450-сильним V10 здатна розвинути 298 км/год.
Єврокомісія звернулась до уряду Польщі щодо блокади кордону з УкраїноюЄврокомісія звернулась до уряду Польщі щодо блокади кордону з Україною
Європейська комісарка з питань транспорту Адіна Велян написала лист міністру інфраструктури Польщі Даріушу Климчаку, в якому висловила стурбованість подальшим блокуванням перевізниками пунктів перетину кордону з Україною.
Нові авто від Rimac зможуть працювати на дизелі та пропан-бутаніНові авто від Rimac зможуть працювати на дизелі та пропан-бутані
Компанія Rimac створила собі репутацію виробника гіперкарів, які мають електричну силову установку. Однак хорватський автовиробник повідомив, що прагне перейти на інші джерела енергії.
Новий позашляховик BYD з адаптивною підвіскою показали на живих фотоНовий позашляховик BYD з адаптивною підвіскою показали на живих фото
Очікується, що гібридна версія пікапа буде запущена на світовому ринку у 2024 році, а суто електрична версія буде випущена у 2025 році.
Старий 40-річний Audi виставили на аукціон за 700 000 доларівСтарий 40-річний Audi виставили на аукціон за 700 000 доларів
Випущено лише 214 Audi Sport Quattro з 306-сильним турбомотором. Спорткар є серійною версією прославленого ралійного авто.
Більше половини проданих BMW M2 були з «механікою»Більше половини проданих BMW M2 були з «механікою»
BMW є одним із небагатьох автовиробників, які все ще пропонують механічні коробки передач на своїх високопродуктивних моделях. У 2023 році вони виявилися досить популярними в США.
Чи будуть збільшувати акциз на автогаз?Чи будуть збільшувати акциз на автогаз?
Поки акциз на автогаз збільшувати не будуть. Втім, з приводу цього йдуть дискусії.
Електропікап Tesla Cybertruck не впорався із невеликим сугробомЕлектропікап Tesla Cybertruck не впорався із невеликим сугробом
Електричний пікап Tesla Cybertruck не зміг заїхати на невеличку засніжену гірку, та був змушений зупинитись.
Ford Transit перетворили на затишний будинок на колесахFord Transit перетворили на затишний будинок на колесах
У салоні Ford Transit обладнані спальні місця, шафи та невелика кухня. На даху мінівена встановлено сонячні батареї.
В Україні запрацював штаб ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогахВ Україні запрацював штаб ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах
Найближчими днями в Україні збережуться складні погодні умови. У більшості областей оголошено штормове попередження.
Rolls-Royce заявив про рекордні продажі авто у 2023 роціRolls-Royce заявив про рекордні продажі авто у 2023 році
Виробник люксових автівок Rolls-Royce у понеділок звітував про «надзвичайний» 2023 рік із рекордними продажами та зростанням попиту на повністю електричну модель Spectre.
Chery Jetour Shanhai L9 показали офіційноChery Jetour Shanhai L9 показали офіційно
На Міжнародному автосалоні в Хайкоу 2024 року, що відкрився 5 січня, було офіційно представлено Chery Jetour Shanhai L9.
Toyota 2000 GT повернули у виробництвоToyota 2000 GT повернули у виробництво
Toyota 2000 GT 1967 року - перший спорткар в історії японської марки. Елегантна модель прославилася гоночними перемогами і участі у фільмі про пригоди Джеймса Бонда.
У США хочуть ввести штрафи на безпілотні автомобіліУ США хочуть ввести штрафи на безпілотні автомобілі
Сан-Франциско (США) за останні роки став справжнім полігоном для випробувань сотень безпілотних автомобілів і тепер потерпає від безкарності машин-роботів.
На аукціон виставили ексклюзивний Lamborghini Дональда ТрампаНа аукціон виставили ексклюзивний Lamborghini Дональда Трампа
У США відбудеться аукціон, у рамках якого продадуть унікальний родстер Lamborghini Diablo VT 1997 випуску. Він був побудований на індивідуальне замовлення екс-президента США Дональда Трампа.
Honda планує побудувати завод з виробництва електромобілів у КанадіHonda планує побудувати завод з виробництва електромобілів у Канаді
Honda Motor Co розглядає план будівництва заводу з виробництва електромобілів у Канаді з інвестиціями до 14 млрд доларів.
Доступний електрокар Tata Punch EV показали на відеоДоступний електрокар Tata Punch EV показали на відео
Нова Tata Punch EV - компактний 3,8-метровий електрокросовер з оригінальним дизайном і багатим оснащенням. На вибір запропонують дві версії моделі із запасом ходу до 400 км.
Volkswagen показав автомобіль зі штучним інтелектомVolkswagen показав автомобіль зі штучним інтелектом
Компанія Volkswagen опублікувала тизер нового автомобіля, який виробник представить на виставці CES цього тижня.
Tesla зменшила офіційну оцінку запасу ходу Model YTesla зменшила офіційну оцінку запасу ходу Model Y
Компанія Tesla, яку неодноразово звинувачували у завищенні запасу ходу своїх електрокарів, оновила оцінки для модельного ряду Model Y.
Названо найпопулярніші кольори автомобілів в Україні за 2023 рікНазвано найпопулярніші кольори автомобілів в Україні за 2023 рік
Українці у 2023 році надавали перевагу строгим і стриманим кольорам автомобілів. Машин у яскравому забарвленні продали не дуже багато.
У Фінляндії продають унікальний кемпер із двигуном Rolls-RoyceУ Фінляндії продають унікальний кемпер із двигуном Rolls-Royce
Цей незвичайний армійський фургон на чотиривісному шасі (8x2) вантажівки Sisu M-168 сьогодні продають у Фінляндії. Машина 1982 року випуску і такиx зробили лише чотири одиниці.
Hyundai і KIA працюють над водневим авто нового поколінняHyundai і KIA працюють над водневим авто нового покоління
У той час як багато виробників автомобілів роблять ставку на електромобілі, Hyundai і KIA все ще вірять, що у автомобілів на водневих паливних елементах є майбутнє.
Як переробляють броньовані машини Snatch Land Rover для ЗСУЯк переробляють броньовані машини Snatch Land Rover для ЗСУ
Перші 5-ть досить рідкісних у наших військах патрульних автомобілів Snatch Land Rover відправлені у бойові армійські підрозділи.
У Каліфорнії побудували кільцеву турбо-карусельУ Каліфорнії побудували кільцеву турбо-карусель
Вона розташована на перетині двох найбільших автотрас, вона має вдвічі скоротити кількість аварій на цій ділянці.
Volkswagen відклав старт виробництва електричного ID.2Volkswagen відклав старт виробництва електричного ID.2
Компанія Volkswagen вирішила розпочати виробництво доступного за ціною «зеленого» хетчбека ID.2 на рік пізніше, ніж планувалося спочатку, тобто на 2026 рік.
Світові результати продажів BMW свідчать про те, що велика решітка радіатора «працює»Світові результати продажів BMW свідчать про те, що велика решітка радіатора «працює»
Незважаючи на меми, моделі BMW 4 Series та 7 Series з гігантськими ніздрями у минулому році продемонстрували стрімкий ріст продажів. Майже нечуваний в історії бренду.
Пікап Ford F-350 переобладнали в «будинок на колесах» для подорожі АляскоюПікап Ford F-350 переобладнали в «будинок на колесах» для подорожі Аляскою
Цей оригінальний, у всіх відношеннях, «будинок на колесах» належить автору каналу Тіму Джонсону. У ролику він докладно розповів про подорож до невеликого містечка Дедхорс неподалык від берега Північного Льодовитого океану.
Великі мережі скинули ще 50 коп./л на автогазВеликі мережі скинули ще 50 коп./л на автогаз
За вихідні (з 5 по 8 січня) середня роздрібна ціна на автогаз зменшилася на 0,45 грн/л, до 29,06 грн/л.
Aurora і Continental розробляють повністю автономну вантажівкуAurora і Continental розробляють повністю автономну вантажівку
Компанії Aurora та Continental завершили розробку першої в світі магістральної вантажівки з четвертим рівнем автономності.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015