Новости за 07.10.2023

Nissan Armada нового покоління вперше помічено на дорозіNissan Armada нового покоління вперше помічено на дорозі
До кінця 2023 року або на початку 2024 року Nissan представить Armada нового покоління. Закамуфльований прототип позашляховика помітили під час дорожніх тестів.
Toyota знайшла спосіб покращити свої позашляховикиToyota знайшла спосіб покращити свої позашляховики
У Toyota знайшли спосіб покращити свої автомобілі завдяки модифікації конструкції. Новий винахід показали на прикладі позашляховика Toyota Tacoma.
Представлено найнезвичайніший спорткар від ToyotaПредставлено найнезвичайніший спорткар від Toyota
Daihatsu Copen Vision демонструє зовнішність і технології майбутнього спорткара. Під капотом встановлено потужніший бензиновий двигун збільшеного обєму.
Toyota представила компактний місяцехід у ретростиліToyota представила компактний місяцехід у ретростилі
Каліфорнійська студія дизайну Toyota у рамках святкування свого 50-річчя представила компактний електричний місяцехід під назвою Baby Lunar Cruiser.
Перший гіперкар Laffite Automobili продадуть на благодійному аукціоніПерший гіперкар Laffite Automobili продадуть на благодійному аукціоні
Laffite Automobili - новий бренд гіперкарів із Туріну, офіційно запущений у Майамі у травні 2023 року, візьме участь у благодійному аукціоні One Night for One Drop.
В Індонезії провели незвичайний тюнінг-захід з десятками яскравих автоВ Індонезії провели незвичайний тюнінг-захід з десятками яскравих авто
На виставці помітили яскравий хетчбек Honda Civic, широкий Porsche 911 і електромобіль Hyundai IONIQ 5 з незвичайним тюнінгом. Захід зібрав великий натовп глядачів.
Ціна на Tesla Model 3 впала до історичного мінімумуЦіна на Tesla Model 3 впала до історичного мінімуму
Ціни на Tesla падали цілий рік, і дійшли до того, що Model 3 вже коштує близько 30 тисяч доларів. Але така ціна діє лише з урахуванням субсидій від уряду США.
В Україні хочуть заборонити проїзд автівок по території заповідниківВ Україні хочуть заборонити проїзд автівок по території заповідників
Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів ініціює заборону на проїзд автомобілів по територіях природно-заповідного фонду.
Рідкісний суперкар Porsche покинули просто на вулиціРідкісний суперкар Porsche покинули просто на вулиці
Porsche 959 - перший суперкар в історії німецької марки. Рідкісна лімітована модель оснащена 515-сильним мотором і здатна розвинути 339 км/год.
Які бренди напівпричепів були популярні у вересні?Які бренди напівпричепів були популярні у вересні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у вересні та визначили ТОП брендів в трьох сегментах напівпричепів: імпорті вживаних, внутрішніх перепродажах та купівлі нових.
Легендарне німецьке тюнінг-ательє припинило своє існуванняЛегендарне німецьке тюнінг-ательє припинило своє існування
Компанія Carlsson, яка доробляла автомобілі Mercedes-Benz, більше не займатиметься тюнінгом автомобілів. Власники шукають покупця.
Класичний MINI Cooper перетворили на реалістичний симуляторКласичний MINI Cooper перетворили на реалістичний симулятор
Замість двигуна під капотом знаходиться ігровий пристрій з попередньо встановленими іграми. Сидіння водія навіть вміє імітувати перевантаження під час гри.
Lucid представив свій найдешевший електромобільLucid представив свій найдешевший електромобіль
Виробник електромобілів представив свій самий доступний продукт - седан Lucid Air Pure з приводом на задню вісь.
У Брюсселі відкрилася найбільша виставка автобусів Busworld Europe 2023У Брюсселі відкрилася найбільша виставка автобусів Busworld Europe 2023
На найбільшій Міжнародній виставці автобусів Busworld Europe 2023, що відкрилася у Брюсселі 6 жовтня, представлено чимало цікавих машин.
Старий Mercedes-Benz S-Class 90-х отримав екстравагантний тюнінгСтарий Mercedes-Benz S-Class 90-х отримав екстравагантний тюнінг
Старий Mercedes S-Class 90-х допрацювали оригінальним способом. Седан отримав декор із натурального золота, а його салон оздобили шкірою з візерунком.
З середини жовтня деякі польські компанії можуть припинити продажі LPG в УкраїнуЗ середини жовтня деякі польські компанії можуть припинити продажі LPG в Україну
З середини жовтня ситуація з експортними продажами газу з Польщі може змінитися через зміни у митному кодексі. Учасники ринку припускають, що не всі польські компанії зможуть підтвердити ланцюг постачань продукту.
Працівники-страйкарі автозаводів Ford домоглися свогоПрацівники-страйкарі автозаводів Ford домоглися свого
Страйкарі на заводах Ford у США домоглися своїх вимог: кожен працівник отримає підвищення зарплати на понад 20% і 5-ть тижнів відпустки щороку.
У США помітили седан Ford Maverick 70-х з невеликим пробігомУ США помітили седан Ford Maverick 70-х з невеликим пробігом
Цей Ford Maverick має чудовий стан кузова і ходової, але приховує неприємний сюрприз. Седан виставлений на торги в США і вже отримав кілька ставок.
Колишній топ-менеджер Tesla та Rivian допоможе Volkswagen розробити ПЗ для електромобілівКолишній топ-менеджер Tesla та Rivian допоможе Volkswagen розробити ПЗ для електромобілів
У листопаді цього року центр розробки програмного забезпечення у Cariad очолить Санджай Лалл, колишній менеджер Tesla. Останні два роки він працював віце-президентом із програмної платформи у Rivian.
Suzuki продала 80 мільйонів автомобілів за 68 роківSuzuki продала 80 мільйонів автомобілів за 68 років
Suzuki прозвітувала про досягнення важливої віхи у своїй історії - 80 мільйонів проданих автомобілів по всьому світу.
Новий кросовер Honda CR-V FCEV помітили під час тестівНовий кросовер Honda CR-V FCEV помітили під час тестів
Кросовер Honda CR-V отримає електричну модифікацію. Її оснастять одночасно батареєю і водневими паливними комірками.
Toyota 4Runner 2024 отримав нові кольори та великий набір стандартних технологійToyota 4Runner 2024 отримав нові кольори та великий набір стандартних технологій
Toyota представила оновлений 4Runner. Для моделі 2024 року приготували низку змін, включаючи два нові відтінки в кузовній палітрі та безліч стандартних функцій.
Статистика за тиждень: як змінилися ціни на пальнеСтатистика за тиждень: як змінилися ціни на пальне
За тиждень (30 вересня-6 жовтня) середня ціна по країні на бензин марки А-95 зросла на 0,30 грн/л і склала 55,41 грн/л, бензин А-95+ здорожчав на 0,26 грн/л - до 58,33 грн/л, а дизельне пальне - на 0,41 грн/л, до 55,50 грн/л.
Представлено надшвидкий Mercedes-AMG GT 63 S E PerformanceПредставлено надшвидкий Mercedes-AMG GT 63 S E Performance
Mercedes-AMG GT 63 S E Performance 4-Door Coupe отримав оновлений дизайн і розширений список базового оснащення. Спорткар здатний розганятися до сотні менш ніж за три секунди.
У Сінгапурі подорожчали сертифікати на право купівлі автоУ Сінгапурі подорожчали сертифікати на право купівлі авто
У Сінгапурі дорожчає вартість сертифіката на володіння автомобілями та іншими транспортними засобами - це призвело до того, що авто тут найдорожчі у світі.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015