Новости за 07.08.2023

Land Rover готує доступний позашляховикLand Rover готує доступний позашляховик
Позашляховик Land Rover Defender отримає нову модифікацію. Виробник розкрив перші деталі про автомобіль, який виявиться компактнішим і дешевшим від відомого повнорозмірного позашляховика.
Електричний кросовер KIA EV9 помітили на дорогахЕлектричний кросовер KIA EV9 помітили на дорогах
Один з перших серійних екземплярів було помічено у Вілмінгтоні, штат Делавер, США. Цікаво, що ця машина суттєво відрізнялась від екземплярів, що демонструвались на автосалоні.
Великий пікап Nissan Titan знімають із виробництваВеликий пікап Nissan Titan знімають із виробництва
Nissan зніме з виробництва повнорозмірний пікап Titan, представлений на ринку з 2004 року. Випуск моделі завершиться влітку 2024 року.
Volvo XC90 випробували в найекстремальніших краш-тестахVolvo XC90 випробували в найекстремальніших краш-тестах
Під час випробувань Volvo XC90 навіть перевертали на дах, щоб перевірити просунуті системи безпеки. Кросовер продемонстрував зразковий рівень безпеки.
Китайський автопром витісняє німецьких виробниківКитайський автопром витісняє німецьких виробників
Високі витрати, падіння попиту, гостра конкуренція: німецька автопромисловість відчуває дедалі більший тиск. Особливо тривожною є ситуація на китайському ринку.
PepsiСo показала електричні вантажівки Tesla Semi у роботіPepsiСo показала електричні вантажівки Tesla Semi у роботі
У новому відео, підготовленому Північноамериканською радою з ефективності вантажних перевезень (NACFE), PepsiСo докладно пояснила використання вантажівок Tesla Semi.
Представлено перший автомобіль Huawei і CheryПредставлено перший автомобіль Huawei і Chery
Luxeed EH3 буде офіційно представлений у Китаї вже в серпні. Електромобіль отримає багате оснащення із системою автопілота і стартову ціну 27 810 доларів.
Hispano Suiza показала оновлений електромобіль Carmen BoulogneHispano Suiza показала оновлений електромобіль Carmen Boulogne
Carmen Boulogne здатний розганятися з місця до 100 км/год приблизно за 2,6 секунди, а заявлений запас ходу становить приблизно 400 км. Повідомляється, що Carmen Boulogne коштує близько 1,8 мільйона доларів.
На продаж виставили прототип знаменитого спорткара SubaruНа продаж виставили прототип знаменитого спорткара Subaru
Subaru Impreza 22B STI проїхав лише 79 км за 26 років і чудово зберігся. Спорткар оснащений 280-сильним двигуном і може розганятися до сотні за 5,3 секунди.
Компанія GAC представила гібридний мінівен Trumpchi E9 Champion EditionКомпанія GAC представила гібридний мінівен Trumpchi E9 Champion Edition
Компанія GAC вивела на ринок мінівен Trumpchi E9 Champion Edition PHEV. У компанії новинку позиціонують як конкурента Toyota Alphard та BYD Denza D9.
Найперший Land Rover відновили з купи металу і випробували у складному раліНайперший Land Rover відновили з купи металу і випробували у складному ралі
Найперший випущений Land Rover виявили занедбаним на фермі та відреставрували. Позашляховик витримав складний автопробіг через пустелю.
Шпигуни показали оновлений седан Genesis G80Шпигуни показали оновлений седан Genesis G80
Оновлений Genesis G80 тестують у суцільному камуфляжі, тому поки що важко сказати, які зміни відбулися в його дизайні.
В Італії помітили культовий суперкар Ferrari F40 в унікальному кольоріВ Італії помітили культовий суперкар Ferrari F40 в унікальному кольорі
Ferrari F40 став останнім суперкаром, створеним за життя засновника Енцо Феррарі. Цей екземпляр є єдиним, який пофарбований у колір Verde Pallido.
Роздрібні ціни на паливо продовжують зростатиРоздрібні ціни на паливо продовжують зростати
У період із 4 по 7 серпня середня ціна по країні бензину марки А-95 зросла на 0,41 грн/л і склала 50,39 грн/л, бензин А-95+ здорожчав на 0,45 грн/л - до 52,39 грн/л, а дизельне пальне - на 0,43 грн/л, до 49,69 грн/л.
Виявлено культовий BMW M5 E39 з двигуном VolkswagenВиявлено культовий BMW M5 E39 з двигуном Volkswagen
BMW M5 E39 використовували для випробування нового двигуна Volkswagen. Пізніше унікальний седан опинився в гаражі керівника VW Group Фердинанда Пієха.
Cтартували продажі елегантного рестомоду Porsche 911Cтартували продажі елегантного рестомоду Porsche 911
Компанія Edit Automotive оголосила про старт продажів рестомодів на базі Porsche 911 покоління 997. Модель вийде тиражем у 99 екземплярів вартістю від 184 450 доларів кожен.
Tesla Cybertruck в камуфляжі помітили на випробуваннях у Новій ЗеландіїTesla Cybertruck в камуфляжі помітили на випробуваннях у Новій Зеландії
У середині липня Tesla оголосила, що на заводі в Техасі зібрано перший серійний Cybertruck. Але як виявилося, випробування пікапа все ще продовжуються.
На аукціон виставлено знаменитий суперкар із фільму «Вовк з Волл-стріт»На аукціон виставлено знаменитий суперкар із фільму «Вовк з Волл-стріт»
У зйомках фільму «Вовк з Волл-стріт» використовували Lamborghini Countach 1989 року. За сюжетом, суперкар розбили в ДТП.
Культовий спортивний седан Audi RS6 відродиться як електромобільКультовий спортивний седан Audi RS6 відродиться як електромобіль
Виробництво класичного седана Audi RS6 із ДВЗ завершилося у 2010 році. Його місце зайняв стильніший RS 7 Sportback, але як стало відомо, Audi планує повернути популярний спорткар у стрій.
11 фургонів PEUGEOT Boxer були переобладнані на потреби людей з інвалідністю11 фургонів PEUGEOT Boxer були переобладнані на потреби людей з інвалідністю
Навіть у складні часи ми, українці, не стоїмо на місці, а плідно працюємо та допомагаємо нашим рідним містам ставати краще.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015