Новости за 07.07.2023

В ОАЕ видали першу у світі ліцензію для безпілотних автоВ ОАЕ видали першу у світі ліцензію для безпілотних авто
ОАЕ стали першою у світі країною, яка видала національну ліцензію на поїздки для безпілотних автомобілів. Її одержала китайська компанія WeRide.
В Естонії почнуть тестувати систему заміру середньої швидкостіВ Естонії почнуть тестувати систему заміру середньої швидкості
Влітку на дорогах Естонії розпочнеться тестування системи заміру середньої швидкості щоб вирішити, чи впроваджувати її у майбутньому для контролю швидкості водіїв.
Близько 20 шляхопроводів столиці потребують капітального ремонтуБлизько 20 шляхопроводів столиці потребують капітального ремонту
До кінця року дорожники завершать роботу із заміни аварійного Дегтярівського шляхопроводу. Проте в черзі на ремонт «стоять» інші шляхово-транспортні споруди.
Довоєнні податки: пальне за тиждень здорожчало на 2-5 грн/лДовоєнні податки: пальне за тиждень здорожчало на 2-5 грн/л
У період із 30 червня по 7 липня середня ціна по країні на бензин А-95 зросла на 3 грн/л і склала 47,89 грн/л, бензин А-95+ здорожчав на 2,77 грн/л - до 49,96 грн/л, а дизельне пальне - на 3,44 грн/л, до 46,84 грн/л.
Виявлено Nissan Skyline GT-R у стані нового автоВиявлено Nissan Skyline GT-R у стані нового авто
Nissan Skyline GT-R належить до рідкісної версії M-Spec, випущеної накладом у 366 екземплярів. Спорткар чудово зберігся, а його сидіння досі запаковані в целофанові чохли.
Німецькі волонтери подарували пожежні автомобілі та автобуси для прифронтових містНімецькі волонтери подарували пожежні автомобілі та автобуси для прифронтових міст
Вже 11-ий гуманітарний конвой німецьких волонтерів із ініціативи Water4Ukraine доставив до Львова 4 автобуси для прифронтових водоканалів, пожежні автомобілі та авто для Львівводоканалу.
В Україні заборонять експлуатувати деякі автомобіліВ Україні заборонять експлуатувати деякі автомобілі
В Україні планують заборонити експлуатувати автомобілі, які не мають сертифікату відповідності. У Верховній Раді вже зареєстрували відповідний законопроект 9460.
У Франції знайшли занедбаний автосалон SaabУ Франції знайшли занедбаний автосалон Saab
На жаль, роки та любителі безкоштовного не пожаліли покинутий «автопарк». Але незважаючи на розбиті вікна та бракуючі деталі всі вони можуть бути відновлені.
В Австралії представили ідеальний дім на колесах для закоханихВ Австралії представили ідеальний дім на колесах для закоханих
Усередині трейлерів розташовані спальня, кухня, душ і їдальня. Вартість будинку на колесах становить від 44 000 до 67 000 доларів.
За півріччя українці витратили на купівлю нових автомобілів більше мільярда євроЗа півріччя українці витратили на купівлю нових автомобілів більше мільярда євро
Тільки на купівлю нових легкових автомобілів було витрачено майже 1 млрд. євро (980 млн. євро). Це на 85% більше, ніж за аналогічний період минулого року у грошовому порівнянні.
Світові продажі Volvo у червні зросли на третинуСвітові продажі Volvo у червні зросли на третину
Такий результат можна пояснити стрімким ростом популярності електромобілів компанії. За рік продажі електричних версій шведських машин зросли в чотири рази.
Brabus доопрацював культовий суперкар Porsche 911Brabus доопрацював культовий суперкар Porsche 911
Brabus оснастили Porsche 911 Turbo S 900-сильним двигуном. Покращений суперкар здатний розганятися від 0 до 100 км/год за 2,5 секунди та розвивати швидкість 340 км/год.
Нові та вживані напівпричепи: що купували у червні?Нові та вживані напівпричепи: що купували у червні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у червні та визначили топ брендів в трьох сегментах напівпричепів.
За тиждень середня ціна на автогаз зросла на 1,43 грн/лЗа тиждень середня ціна на автогаз зросла на 1,43 грн/л
Упродовж тижня, із 30 червня по 7 липня, автогаз у середньому по країні здорожчав на 1,43 грн/л - до 23,36 грн/л.
На продаж виставили рідкісний DeTomaso Guara Barchetta з двигуном від Ford MustangНа продаж виставили рідкісний DeTomaso Guara Barchetta з двигуном від Ford Mustang
Спорткар здатний розганятися від 0 до 100 км/год приблизно за 5 секунд, а максимальна швидкість становить 275 км/год.
Stellantis представив нову платформу STLA для електромобілівStellantis представив нову платформу STLA для електромобілів
Stellantis представив платформу STLA Medium для електромобілів з запасом ходу понад 700 км. Вона розрахована на машини потужністю до 382 к.с.
Hyundai Santa Cruz отримає версію для бездоріжжя XRTHyundai Santa Cruz отримає версію для бездоріжжя XRT
Особлива серія Hyundai відрізняється від стандартних машин лише декором.
Опубліковано перші фото нового Toyota Land Cruiser PradoОпубліковано перші фото нового Toyota Land Cruiser Prado
Новий Toyota Land Cruiser Prado буде орієнтований на ринок США та сильно відрізнятиметься зовні від Land Cruiser 300. Новинка отримає сучасні системи безпеки, а також змінену гаму силових установок.
Єдиний гоночний Koenigsegg виставили на аукціон за 4 мільйони доларівЄдиний гоночний Koenigsegg виставили на аукціон за 4 мільйони доларів
На сайті аукціонного будинку Bonhams виставили на продаж унікальний гоночний автомобіль шведського виробника Koenigsegg. Він існує в єдиному екземплярі.
Toyota може «поділитись» електромобілями нового покоління з Mazda і SubaruToyota може «поділитись» електромобілями нового покоління з Mazda і Subaru
Toyota готова поділитися новою платформою для електромобілів з Subaru та Suzuki, щоб розподілити вартість інноваційної розробки.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015