Новости за 07.04.2024

На аукціон виставили непримітний автомобіль легенди ГоллівудуНа аукціон виставили непримітний автомобіль легенди Голлівуду
Позашляховиком Chevrolet K5 Blazer володів зірковий актор Стів Макквін. Автомобіль пройшов реставрацію і останні два десятиліття майже не експлуатувався.
Німець створив найгірший автомобіль в історії автопромуНімець створив найгірший автомобіль в історії автопрому
Hoffmann car називали монстром-вбивцею водіїв, прибульцем з фільмів жахів, пяною каракатицею, найгіршим з найгірших... Втім, він донині на ходу, має офіційну реєстрацію, хоча у вересні святкуватиме 85-річчя з часу розробки.
Продажі електромобілів Hyundai підскочили вдвічіПродажі електромобілів Hyundai підскочили вдвічі
Починають надходити дані про продажі автомобілів за перший квартал 2024 року. Продажі електромобілів Hyundai зросли за перші три місяці року на 62 відсотка і на 100 відсотків за березень.
Scania показала у роботі безшумний 70-тонний лісовозScania показала у роботі безшумний 70-тонний лісовоз
Шведська компанія SCA - один із найбільших у Європі виробник пиломатеріалів та целюлози - щорічно перевозить до 8,5 млн кубометрів деревини.
Секретний BMW 7 Series вперше показали на публіціСекретний BMW 7 Series вперше показали на публіці
Унікальний BMW 750 iL Goldfisch виготовили в одному-єдиному екземплярі та тривалий час ховали від сторонніх очей. Представницький седан оснастили 348-сильним двигуном V16.
Люксовий седан Changan подешевшав у Китаї на 5 тисяч доларівЛюксовий седан Changan подешевшав у Китаї на 5 тисяч доларів
Бренд Avatr, контрольований Changan, вивів на китайський ринок седан Avatr 12 зразка 2024 модельного року. Найголовніше і найцікавіше - машина подешевшала.
Porsche 911 із розширеним кузовом виставили на продаж у СШАPorsche 911 із розширеним кузовом виставили на продаж у США
Porsche 911 Carrera 4 з боді-кітом від відомого Акіри Накаї, засновника ательє Rauh-Welt Begriff (RWB) продають вже не вперше. Обвіси Накаї-сан встановлює самостійно, тому що йому подобається сам процес.
На аукціон виставили кастомний пікап LincolnНа аукціон виставили кастомний пікап Lincoln
У лістингу мало, що сказано про автомобіль. Відомо, що на його модернізацію власник витратив півтора роки. Він не тільки зрізав всю задню частину, встановивши на її місці компактну вантажну платформу, а замінив на унікальне заднє вікно.
BYD продає по 1000 кросоверів Song Pro DM-i Honor Edition на деньBYD продає по 1000 кросоверів Song Pro DM-i Honor Edition на день
Кросовер BYD Song Pro DM-i Honor Edition став справжньою сенсацією: за даними виробника, за місяць машину купили 30 309 разів. Тобто за день продається приблизно по 1000 кросоверів. Це показник великого успіху.
У Мережі показали Bentley Turbo R із «стайні» султана БрунеяУ Мережі показали Bentley Turbo R із «стайні» султана Брунея
Випустили всього 11 універсалів Bentley Turbo R Val-dIsere і всіх їх придбав султан Брунею. У авто розкішний жовто-синій салон та складна система повного приводу.
Автопарк ЄС: основні факти та цифриАвтопарк ЄС: основні факти та цифри
Найбільше автомобілів зареєстровано у Німеччині, але найбільша кількість машин відносно населення є у Польщі. Найгірша ситуація з автомобілізацією склалась у Латвії.
Мобільні вогневі групи ЗСУ отримали 22 нових пікапаМобільні вогневі групи ЗСУ отримали 22 нових пікапа
Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» спільно з компанією «Укрнафта» передали ще 22 нові автівки високої прохідності бійцям зенітного кулеметного батальйону, які прикривають українське небо на північно-східному напрямку.
Rivian готує до випуску тримоторні версії своїх моделейRivian готує до випуску тримоторні версії своїх моделей
У світі електромобілів назрівають зміни: компанія Rivian готує до випуску тримоторні версії своїх моделей R1T та R1S на 2025 рік.
У розкішному помісті виявлено покинуту колекцію старовинних автоУ розкішному помісті виявлено покинуту колекцію старовинних авто
На території помістя раніше була майстерня з реставрації старовинних авто. Будинок покинули, проте машини так і залишилися в гаражі та на дворі.
Електричний Hummer EV вже розбили та продали на аукціоніЕлектричний Hummer EV вже розбили та продали на аукціоні
Електропікап, вартістю понад 120 тисяч доларів встиг подолати лише трохи більше ніж 4000 км, перш ніж потрапив в ДТП, а згодом - на аукціон.
Представлено компактний кросовер Dongfeng Aeolus L7Представлено компактний кросовер Dongfeng Aeolus L7
На китайський ринок вийшов новий цікавий кросовер - Dongfeng Aeolus L7 оснащений гібридною силовою установкою на базі 1,5-літрового турбомотора, що видає 360 к.с.
У США на звалищі виявили цінні старовинні автоУ США на звалищі виявили цінні старовинні авто
Серед тисяч автомобілів на звалищі є цінні колекційні моделі. Під відкритим небом іржавіють рідкісні Cadillac, Porsche та Ford Mustang.
Результати роботи сервісних центрів МВС у цифрах за перші 3 місяці 2024 рокуРезультати роботи сервісних центрів МВС у цифрах за перші 3 місяці 2024 року
Одними з найпопулярніших послуг сервісних центрів МВС серед громадян, є реєстраційні дії з транспортними засобами та видача посвідчення водія.
Опубліковано рейтинг автомобільних LED лампОпубліковано рейтинг автомобільних LED ламп
В Україні провели незалежний тест ЛЕД фар на авто. Мета - визначити не лише кращих виробників світлодіодних ламп для автомобілів, а й зрозуміти, чи завжди бренд гарантує якість і ефективність.
В арсеналі ЗСУ було помічено культову американську вантажівку M939В арсеналі ЗСУ було помічено культову американську вантажівку M939
Автомобілі M939 неодноразово показували в голлівудських фільмах. Незважаючи на свій вік, ці вантажівки продовжують служити в збройних силах США.
На продаж виставили шість універсалів Ford PintosНа продаж виставили шість універсалів Ford Pintos
Вамериканському Гасіенда-Хайтс (штат Каліфорнія) виставили на продаж цілий автовоз із раритетними універсалами Ford Pinto.
Ferrari та Porsche виявились найбільш рентабельними автовиробникамиFerrari та Porsche виявились найбільш рентабельними автовиробниками
Два бренди показали найвищу рентабельність у 2023 році, попри те, що вони опинилися в кінці шкали обсягів за весь рік.
13-річний підліток викрав і розбив суперкар Lamborghini13-річний підліток викрав і розбив суперкар Lamborghini
Підліток викрав Lamborghini Huracan, але не справився з керуванням на мокрій дорозі. Суперкар отримав серйозні пошкодження в ДТП і поки не відомо, чи його відновлять.
BorgWarner розробив зарядну станцію для електромобілів потужністю майже 1000 кВтBorgWarner розробив зарядну станцію для електромобілів потужністю майже 1000 кВт
Компанія BorgWarner запускає у виробництво новий надшвидкісний зарядний пристрій для електромобілів потужністю 960 кВт, який може заряджати електричну вантажівку Windrose приблизно за півгодини.
Рідкісний Ford Model T продадуть на аукціоніРідкісний Ford Model T продадуть на аукціоні
Ford Model T здійснив справжню революцію в автомобільній індустрії, ставши першим масовим автомобілем у світі. Нині вони є бажаною річчю для колекціонерів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015