Новости за 07.04.2023

Компанія Hyundai представила «мультяшну» версію електрокара IONIQ 5Компанія Hyundai представила «мультяшну» версію електрокара IONIQ 5
Hyundai Ioniq 5 Disney100 Platinum відсилає до деяких знакових персонажів з мультфільмів Disney. Електрокар отримав унікальний колір кузова, цифрову панель замість фар та незвичайні колісні диски.
«Китайський Suzuki Jimny» буде коштувати дешевше 9 тисяч доларів«Китайський Suzuki Jimny» буде коштувати дешевше 9 тисяч доларів
Ціна на електрокросовер буде починатися з позначки 8700 доларів у Китаї, що зробить його одним із найдоступніших електричних кросоверів на ринку.
Ford скоротить складність лінійки своїх продуктівFord скоротить складність лінійки своїх продуктів
Ford планує значне зниження складності своєї лінійки продуктів, починаючи з 2024 модельного року.
Названо переможців премії «Всесвітній автомобіль року 2023»Названо переможців премії «Всесвітній автомобіль року 2023»
У рамках міжнародного автосалону у Нью-Йорку відбулася церемонія нагородження премії «World Car of the Year 2023». Більшість нагород забрали електромобілі.
Mercedes-Benz назвав дату дебюту нового E-ClassMercedes-Benz назвав дату дебюту нового E-Class
Компанія Mercedes-Benz оголосила точну дату презентації седана E-Class нового покоління та виклала тизер моделі.
Найдоступніший кросовер Ford отримає електричну версіюНайдоступніший кросовер Ford отримає електричну версію
Ford Puma стане повноцінною заміною моделі Fiesta. Електрична версія зможе похвалитися запасом ходу до 370 км.
У Китаї показали електричне чотиримісне купе Neta GTУ Китаї показали електричне чотиримісне купе Neta GT
Представлений 462-сильний Neta GT, здатний на одній зарядці проїхати до 580 км. Це перше електричне чотиримісне купе в Китаї.
Haval готує новий гібридний кросоверHaval готує новий гібридний кросовер
Компанія Great Wall представить на автосалоні у Шанхаї новий гібридний кросовер Haval Xiaolong. Виставка відкриється 18 квітня.
Компанія Hyundai створила «революційні» автомобільні колесаКомпанія Hyundai створила «революційні» автомобільні колеса
У патенті описано принцип роботи революційної технології. Вона заснована на концепції біметалічних смуг та дозволяє індивідуально регулювати тиск у шинах на кожному колесі.
Bugatti випустила карбонове яйце за 200 тисяч доларівBugatti випустила карбонове яйце за 200 тисяч доларів
Bugatti представила особливий аксесуар - карбонове яйце в золотих або срібних гратах, виготовлене ювелірами британської компанії Asprey.
Шведський стартап представив мотоцикл, створений із цільного листа металуШведський стартап представив мотоцикл, створений із цільного листа металу
Stilride 1 створюється методом складання, а не зварювання сталі, завдяки чому процес його виробництва виходить більш екологічним.
Компанія Ford презентувала новий Transit CourierКомпанія Ford презентувала новий Transit Courier
Ford Transit Courier став більшим і просторішим всередині. Комерційній моделі розширили комплектацію і вперше запропонували її електричний варіант.
Компанія Hyundai анонсувала вихід нового електромобіляКомпанія Hyundai анонсувала вихід нового електромобіля
Модель була анонсована концептом Hyundai SEVEN, який передбачає те, що стане справжнім флагманом у пропозиції та «братом» нещодавно представленого KIA EV9.
Рідкісний Lamborghini Countach згорів під час рухуРідкісний Lamborghini Countach згорів під час руху
У раритетного Lamborghini Countach прямо під час руху спалахнув двигун. Задня частина суперкара повністю знищена пожежею.
Перший серійний спорткар Toyota продали за 41 000 доларівПерший серійний спорткар Toyota продали за 41 000 доларів
До наших днів збереглося приблизно три сотні автомобілів Toyota Sports 800.
Компанія BMW представила більш спортивні версії своїх автомобілів для дітейКомпанія BMW представила більш спортивні версії своїх автомобілів для дітей
Заснований на дизайні сучасних моделей BMW, новий BMW Baby Racer - це набагато більше, ніж просто мініатюрна версія, він вміє вражати своїми індивідуальними функціями та пропорціями.
Volkswagen T4 перетворили на «стильний» дім на колесахVolkswagen T4 перетворили на «стильний» дім на колесах
Будинок на колесах збудував британський сантехнік, який вирішив зробити сюрприз своїй родині. Всередині є 3 спальні, ванна кімната, а також кухня та їдальня.
Dongfeng розпочав виробництво надпотужного Mengshi M-HeroDongfeng розпочав виробництво надпотужного Mengshi M-Hero
У Китаї стартувало виробництво унікального електричного позашляховика Dongfeng Mengshi M-Hero.
В Естонії знайшли унікальний ралійний ЗАЗ «Таврія»В Естонії знайшли унікальний ралійний ЗАЗ «Таврія»
Усього існує лише один екземпляр ЗАЗ-1102 ERF-Mobile. Ралійний болід отримав величезну кількість доопрацювань.
Виробник гідроциклів побудував дуже незвичайний «будинок на колесах»Виробник гідроциклів побудував дуже незвичайний «будинок на колесах»
Компанія Dreadnort Boats із Нової Зеландії, яка спеціалізується на виробництві гідроциклів, представила багатофункціональну переносну конструкцію POD (Point Of Difference).
У колишньому офісі Saab виявили невідомі раніше ескізи автомобілівУ колишньому офісі Saab виявили невідомі раніше ескізи автомобілів
У колишньому офісі шведської компанії Saab знайшли документи 30-х років минулого століття.
У США починають масове виробництво джипів ISV для потреб арміїУ США починають масове виробництво джипів ISV для потреб армії
Впродовж останніх трьох років машину доопрацьовували та позбавляли від «дитячих хвороб». Тепер американська армія отримає тисячі ISV.
Компанія KIA розповіла про свої плани на майбутнєКомпанія KIA розповіла про свої плани на майбутнє
Південнокорейська компанія розповіла про свої плани на майбутнє, піднявши тему нового покоління KIA Rio та електромобілів під час Дня інвестора, який нещодавно пройшов у Сеулі.
Subaru Crosstrek отримав екстремальну позашляхову модифікацію WildernessSubaru Crosstrek отримав екстремальну позашляхову модифікацію Wilderness
Subaru Crosstrek Wilderness отримав масивне обважування, а його кліренс збільшений до 240 мм. У трансмісію додали два спеціальні позашляхові режими.
Компанія DANGEL відтепер пропонує покращені позашляхові можливості для електрофургонів PEUGEOT, CITROEN та OPELКомпанія DANGEL відтепер пропонує покращені позашляхові можливості для електрофургонів PEUGEOT, CITROEN та OPEL
Бренд DANGEL чудово відомий в Європі як спеціалізований виробник комерційних автомобілів з покращеними всюдихідними можливостями.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015