Новости за 07.03.2024

Найдешевший електрокросовер Skoda показали на першому відеоНайдешевший електрокросовер Skoda показали на першому відео
Кросовер Skoda Elroq буде електричним аналогом моделі Karoq. Компактний 4,5-метровий електрокар почнуть виробляти наприкінці 2024 року.
BYD створить власний флот із семи автовозівBYD створить власний флот із семи автовозів
У січні цього року китайський BYD почав перевозити автомобілі на власному вантажному кораблі. Протягом наступних двох років флот компанії поповнять ще сім ролкерів.
Mitsubishi Outlander PHEV отримав нову топову версію GSRMitsubishi Outlander PHEV отримав нову топову версію GSR
Компанія Mitsubishi розширила перелік комплектацій для моделі Outlander PHEV, додавши версію GSR. Очікується, що автомобілі в комплектації GSR потраплять у автосалони вже цього місяця.
Британці скаржаться на складність ремонту китайських автомобілівБританці скаржаться на складність ремонту китайських автомобілів
Страхові компанії відмовляються їх страхувати, а сервісні центри не знають, як ремонтувати.
У США створили розкішний будинок на колесах Tiffin PhaetonУ США створили розкішний будинок на колесах Tiffin Phaeton
Tiffin Phaeton - автодім преміумкласу із салоном, оздобленим шкірою, деревом і мармуром. Усередині обладнані спальня, велика кухня-вітальня та санвузол.
Рятувальники отримали партію тягачів IVECO S-WayРятувальники отримали партію тягачів IVECO S-Way
Днями автопарк ДСНС поповнився 5-ма новими сідловими тягачами IVECO S-Way. Машини були придбані коштом у рамках глобальної ініціативи United 24.
Stellantis інвестує у розробку нових ДВЗ, що працюватимуть на етаноліStellantis інвестує у розробку нових ДВЗ, що працюватимуть на етанолі
Stellantis не поспішає відмовлятись від ДВЗ. Концерн, що володіє 14 брендами, заявив про інвестиції у розмірі 6 мільярдів доларів на нові двигуни внутрішнього згорання.
Поліція знайшла зниклий 29 років тому суперкар Ferrari зірки «Формули-1»Поліція знайшла зниклий 29 років тому суперкар Ferrari зірки «Формули-1»
Ferrari Testarossa гонщика «Формули-1» Герхарда Бергера викрали під час Гран-прі Сан-Маріно 1995 року. Суперкар вартує понад 400 тисяч доларів.
Tesla більше не входить у десятку найдорожчих компаній СШАTesla більше не входить у десятку найдорожчих компаній США
Компанія Tesla за результатами торгів 6 березня вийшла з десятки найдорожчих компаній на американських біржах. Вона поступилася своїм місцем компанії Visa, як показують дані біржових торгів.
Литва передасть Україні частину закуплених військових вантажівок для розмінуванняЛитва передасть Україні частину закуплених військових вантажівок для розмінування
Міністерство національної оборони Литви закуповує вантажні автомобілі Renault D у французького виробника. Частина з них дістанеться Україні у межах Коаліції з розмінування.
Корейський виробник готує недорогий електропікап із великим запасом ходуКорейський виробник готує недорогий електропікап із великим запасом ходу
Електричний пікап KG Mobility вирізнятиметься брутальним дизайном і сягатиме близько 5 метрів у довжину. Запас ходу автомобіля перевищить 480 км.
Первинний авторинок Великобританії побив 20-річний рекордПервинний авторинок Великобританії побив 20-річний рекорд
Торгова асоціація автомобільної промисловості Великої Британії (SMMT) опублікувала данні продажів нових автомобілів на внутрішньому ринку країни.
BYD представив доступний електромобіль Seagull EV Honor EditionBYD представив доступний електромобіль Seagull EV Honor Edition
Найдешевший електромобіль BYD став ще доступнішим. Ціни на оновлений BYD Seagull EV Honor Edition починається з 9 700 доларів, що на 5 відсотків дешевше, ніж раніше.
Tesla не може відновити виробництво у Берліні після підпалу електромережіTesla не може відновити виробництво у Берліні після підпалу електромережі
Пожежа на високовольтній опорі і трансформаторі під Берліном завдала єдиному в Європі заводу Tesla ймовірні збитки на «9-значну цифру». Виробництво й досі не відновилося. На це піде кілька днів.
Дизайнери вперше показали новий кросовер Toyota bZ2XДизайнери вперше показали новий кросовер Toyota bZ2X
Компанія Toyota планує у 2025 році випустити на ринок новий електричний кросовер Toyota bZ2X, який отримає повний привід та запас ходу у 500 км.
У ДТП розбили рідкісний колекційний суперкар Ferrari EnzoУ ДТП розбили рідкісний колекційний суперкар Ferrari Enzo
Ferrari Enzo - рідкісна модель, створена за участі Міхаеля Шумахера. Виготовлено лише 399 таких купе із 660-сильним V12, і зараз вони дуже цінуються коллекціонерами.
Fiat перетворив Panda на «Пандочку» і продовжив моделі життяFiat перетворив Panda на «Пандочку» і продовжив моделі життя
Фактично це добре відома «Панда», яка отримала неймінг «Пандочка» і продаватиметься паралельно з новим поколінням Fiat Panda.
Китайські компанії масово відмовляються від випробування своїх автономних машин у КаліфорніїКитайські компанії масово відмовляються від випробування своїх автономних машин у Каліфорнії
Незважаючи на те, що на дорогах Каліфорнії все ще тестується багато автономних тестових автомобілів від китайських компаній, дані штату показують, що минулого року вони проїхали набагато менше миль, ніж у 2022 році.
Геймер показав неймовірну рідкісну версію консолі PlayStation 2 у формі автомобіляГеймер показав неймовірну рідкісну версію консолі PlayStation 2 у формі автомобіля
Геймер здивував колекціонерів ретро-консолей, продемонструвавши напрочуд рідкісну версію PlayStation 2, випущену у формі відомого автомобіля спеціально для однієї з кращих частин Need for Speed.
EPA почало розслідування «токсичності» електромобілівEPA почало розслідування «токсичності» електромобілів
Агентство з охорони навколишнього середовища розпочало власне розслідування, щоб перевірити правдивість результатів дослідження.
Audi назвала дату дебюту нового Q6 e-tronAudi назвала дату дебюту нового Q6 e-tron
Електрокросовер Audi Q6 e-tron планували представити у 2023 році, але через проблеми з програмним забезпеченням його дебют посунули.
Tesla представила двомісний комерційний електромобільTesla представила двомісний комерційний електромобіль
Tesla випустила нову конфігурацію електричного кросовера Model Y лише з двома сидіннями, залишаючи багато вільного місця ззаду для транспортування різних речей, або організації персональних комерційних рішень.
Порушники норм транспортної безпеки торік сплатили понад 600 мільйонів гривень штрафівПорушники норм транспортної безпеки торік сплатили понад 600 мільйонів гривень штрафів
Сума сплачених до держбюджету штрафів за порушення у сфері автоперевезень та норм транспортної безпеки торік становила 606 млн грн.
Визначено найліквідніші трирічні автомобілі на ринкуВизначено найліквідніші трирічні автомобілі на ринку
Експерти проаналізували вартість трирічних вживаних автомобілів. Виявилося, що найменше втрачають у ціні ексклюзивні моделі.
У Києві запрацював новий сервіс пошуку місць для парковкиУ Києві запрацював новий сервіс пошуку місць для парковки
У оновленому застосунку «Київ цифровий» водії автомобілів тепер можуть зайти найближчий вільний паркінг. Сервіс поки доступний на 54 майданчиках першої зони паркування.
Розкішний мінівен Denza D9 оновився та подешевшавРозкішний мінівен Denza D9 оновився та подешевшав
У 2023 році D9 став мінівеном, що найбільше продається в Китаї - 117 978 одиниць. Нинішнє оновлення та зниження цінника має зробити модель ще популярнішою.
На Рівненщині відкрито проїзд оновленим мостом через річку СлучНа Рівненщині відкрито проїзд оновленим мостом через річку Случ
У Рівненській області сьогодні, 7 березня, відкрито проїзд мостом через річку Случ поблизу міста Сарни на автомобільній дорозі М-07 Київ-Ковель-Ягодин.
На звалищі знайшли розкішне американське авто 70-хНа звалищі знайшли розкішне американське авто 70-х
Cadillac Fleetwood Sixty Special Brougham - розкішне 5,8-метрове авто зі шкіряним салоном і величезним 7,7-літровим V8. Седан обладнано клімат-контролем, круїз-контролем та електроприводом сидінь.
Оператори Bayraktar TB2 отримали нові пікапиОператори Bayraktar TB2 отримали нові пікапи
Днями благодійний фонд «Повернись живим» передав 383-й бригаді авіаційних безпілотних комплексів Командування Повітряних сил ЗСУ шість нових пікапів Peugeot Landtrek.
Дніпро готує до видачі перші 50 квадроциклів для Сил оборониДніпро готує до видачі перші 50 квадроциклів для Сил оборони
Дніпро продовжує системно забезпечувати Сили оборони необхідною технікою та транспортними засобами. Місто готує до відправлення на передову партію квадроциклів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015