Новости за 07.02.2024

BMW показала практичну сімейну модель 5 Series TouringBMW показала практичну сімейну модель 5 Series Touring
Універсал BMW 5 Series Touring став більшим і просторішим всередині, а місткість його багажника зросла до 570-1700 л. Модель запропонують у бензинових, дизельних, гібридних та електричних версіях.
У Європі на кросовери припало більше половини всіх продажівУ Європі на кросовери припало більше половини всіх продажів
У 2023 році популярність кросоверів та позашляховиків у європейців зросла на 19 відсотків порівняно з попереднім 2022 роком.
KIA контролюватиме ціни на вживані електромобіліKIA контролюватиме ціни на вживані електромобілі
KIA планує боротися з падінням цін при перепродажу електромобілів за допомогою нової програми гарантованої майбутньої вартості. Нові електричні моделі, включаючи KIA EV6 і KIA EV9, будуть частиною плану.
Водій Cybertruck їхав за кермом у новій гарнітурі AppleВодій Cybertruck їхав за кермом у новій гарнітурі Apple
Після того, як власник гарнітури змішаної реальності Apple Vision Pro був помічений у ній під час руху по шосе на Tesla Cybertruck, міністр транспорту США Піт Буттіджедж закликав не користуватися гарнітурою в дорозі.
Audi змушена пригальмувати виробництво двох електрокросоверівAudi змушена пригальмувати виробництво двох електрокросоверів
Через дефіцит комплектуючих компанія Audi змушена була обмежити виробництво електромобілів на заводі у Брюсселі.
Презентовано найкомпактніший і найдоступніший кросовер FordПрезентовано найкомпактніший і найдоступніший кросовер Ford
У Ford Puma 2024 освіжений дизайн, а салон став сучаснішим. Усі бензинові версії моделі доповнили гібридними установками, а незабаром додадуть і електричний варіант.
У США планують дозволити людям без водійських прав користуватись автономними автоУ США планують дозволити людям без водійських прав користуватись автономними авто
У США підготували новий законопроект, який повинен підтримати людей з особливими можливостями та дозволити їм користуватись автономними машинами.
Honda відкликає понад 750 тисяч автівокHonda відкликає понад 750 тисяч автівок
Honda відкликає понад 750 000 автомобілів, випущених у період з 2020 по 2022 рік, через проблеми з датчиком, що контролює роботу подушок безпеки.
Chrysler готує «революцію» і хоче бути успішнимChrysler готує «революцію» і хоче бути успішним
Компанія Chrysler, чия лінійка поки що обмежена лише седаном 300C і мінівеном Pacifica, має намір повернути втрачені за роки позиції.
Ford готує конкурента Tesla Model 3Ford готує конкурента Tesla Model 3
Генеральний директор Джим Фарлі сказав, що команда skunkworks Ford розробила нову недорогу платформу електромобілів, щоб конкурувати з Tesla та китайськими виробниками.
Електромобіль Porsche Taycan суттєво оновилиЕлектромобіль Porsche Taycan суттєво оновили
Німецький автовиробник представив оновлений Porsche Taycan. Як і очікувалося, основна увага завжди приділялася потужності та розгінній динаміці.
Toyota створила унікальний позашляховий кабріолетToyota створила унікальний позашляховий кабріолет
У седана Toyota Crown зрізали дах разом зі стійками. Автомобіль зберіг позашляховий обвіс і високий кліренс, а от тканинного верху у нього немає.
Tesla у січні продала лише одне авто у Південній КореїTesla у січні продала лише одне авто у Південній Кореї
Tesla продала лише один електроавтомобіль у Південній Кореї в січні, оскільки на попит вплинула низка факторів: від проблем з безпекою до ціни.
Ferrari тестує Tesla Model S Plaid на своєму заводі у МаранеллоFerrari тестує Tesla Model S Plaid на своєму заводі у Маранелло
На сьогодні Ferrari активно досліджує можливості «електричок», і незважаючи на те, що Model S не є найпопулярнішою моделлю Tesla, будь-який електромобіль від Ferrari повинен перевершити його в продуктивності.
Електромобіль Lotus Emeya можна буде відкрити з iPhone або Apple WatchЕлектромобіль Lotus Emeya можна буде відкрити з iPhone або Apple Watch
Компанія Lotus підтвердила, що функція Apple Car Key буде доступна власникам електричних Emeya. Власники iPhone або Apple Watch матимуть кілька функцій доступу через застосунок Wallet.
Компанія Nissan представила новий електричний фургон Interstar-eКомпанія Nissan представила новий електричний фургон Interstar-e
Nissan Interstar, що вже давно зарекомендував себе як надійний та місткий фургон, тепер представлений у повністю оновленому вигляді.
Новий Zeekr 001 став агресивнішим на вигляд і суттєво потужнішимНовий Zeekr 001 став агресивнішим на вигляд і суттєво потужнішим
Опубліковано перші фото Zeekr 001 2024. Спортивний електромобіль від Geely пройшов модернізацію і з весни надійде в продаж у Китаї.
Toyota інвестує 1,3 млрд доларів у виробництво повністю електричного позашляховика в СШАToyota інвестує 1,3 млрд доларів у виробництво повністю електричного позашляховика в США
Японський автовиробник Toyota Motor збільшує вкладення у свій завод у США на суму 1,3 млрд доларів, готуючись до початку виробництва повністю електричного позашляховика з трьома рядами сидінь наступного року.
Китай заявив про перше місце у світі за кількістю авто у населенняКитай заявив про перше місце у світі за кількістю авто у населення
Кількість автомобілів у власності жителів Китаю досягла 340 мільйонів, що є найбільшим показником серед країн світу.
Оновлений Cupra Leon сфотографували під час тестівОновлений Cupra Leon сфотографували під час тестів
На фото показали Cupra Leon, який проходить дорожні випробування у камуфляжі на зимових дорогах.
На аукціон виставили рідкісний лімітований позашляховик Містера БінаНа аукціон виставили рідкісний лімітований позашляховик Містера Біна
Land Rover Defender раніше належав Роуену Аткінсону. Британський актор обрав позашляховик у лімітованій «прощальній» версії Heritage Edition.
Китайські електромобілі можуть шпигувати за власникамиКитайські електромобілі можуть шпигувати за власниками
Торговельна війна між США та Китаєм загострюється. Адміністрація президента США Джо Байдена попередила, що електромобілі з Китаю можуть становити «значний ризик національній безпеці».
Випущено рекордну кількість вантажівок DAFВипущено рекордну кількість вантажівок DAF
Компанія DAF Trucks за підсумками 2023 року виготовила рекордну кількість вантажних автомобілів - 69 800 од.
Якою буде перша електрична Alfa Romeo 33 StradaleЯкою буде перша електрична Alfa Romeo 33 Stradale
З 33 одиниць Alfa Romeo 33 Stradale, запланованих до виробництва, лише деякі будуть електромобілями, оскільки більшість власників вирішили використовувати традиційні V6.
Ювілей CITROEN JUMPER: 30 років на службі професійних перевізниківЮвілей CITROEN JUMPER: 30 років на службі професійних перевізників
Починаючи з 1994 року, різні покоління CITROEN Jumper завжди пропонували високу надійність, інноваційні рішення, сучасні технології, що стало запорукою високоефективної роботи в будь-яких галузях, пов’язаних з перевезенням обладнання або товарів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015