Новости за 07.01.2024

Tesla, Volkswagen, BMW, Audi втратили право на знижку 7500 доларів у СШАTesla, Volkswagen, BMW, Audi втратили право на знижку 7500 доларів у США
Багато електромобілів втратили право на податкові пільги у розмірі до 7500 доларів у США після того, як з початку місяця набули чинності нові правила.
Електричний Nissan GT-R вийде до 2030 рокуЕлектричний Nissan GT-R вийде до 2030 року
Яким буде автомобіль наступної генерації (R36), Nissan натякнув концептом Hyper Force. Його презентація відбулася у жовтні минулого року на Japan Mobility Show у Токіо.
Виявлено культовий Chevrolet Impala 1963 у новому станіВиявлено культовий Chevrolet Impala 1963 у новому стані
Chevrolet Impala 1963 року проїхав лише 38,6 тис. км. Знамените спортивне купе з 340-сильним V8 чудово збереглося і не потребує реставрації.
Американські дилери «загубили» два останні «нові» Toyota Land CruiserАмериканські дилери «загубили» два останні «нові» Toyota Land Cruiser
Toyota не постачає Land Cruiser 300 до США з 2021 року. Всі ці роки американські дилери продавали позашляховики із власних запасів.
Названо найуспішніші моделі BYDНазвано найуспішніші моделі BYD
Компанія BYD, яка звітувала про рекордні продажі за 2023 рік, підтвердила, що на частку BYD Dolphin припало 12%, або 367 419 одиниць, від усіх продажів у 2023 році, що на 79% більше, ніж 205 417 одиниць у 2022 році.
Що являють собою вантажівки MAN для підземних робітЩо являють собою вантажівки MAN для підземних робіт
Німецька компанія Toni Maurer GmbH, яка виконує доопрацювання вантажних автомобілів під виконання спеціальних завдань, показала свої машини для підземних робіт у гірничодобувній промисловості.
Британських водіїв почали штрафувати за очищення авто з працюючим двигуном від снігуБританських водіїв почали штрафувати за очищення авто з працюючим двигуном від снігу
В Британії заборонено довго без потреби стояти з працюючим двигуном. Навіть якщо водій за цей час очищує скло від льоду, його можуть оштрафувати на 80 фунтів стерлінгів, тобто 3855 гривень.
BMW 3 Series E46 Compact переробили у стилі 40-х роківBMW 3 Series E46 Compact переробили у стилі 40-х років
Сайт Carscoops опублікував знімки унікального BMW 3 Series E46 Compact, доопрацьованого українськими майстрами.
На початку року попит на дизпальне не зазнав змінНа початку року попит на дизпальне не зазнав змін
На початку року ситуація на головних напрямках постачань дизельного пального не зазнала суттєвих змін.
Дорожники відновлюють автошлях М-21, що веде до кордону з МолдовоюДорожники відновлюють автошлях М-21, що веде до кордону з Молдовою
На Вінниччині шляховики ремонтують автодорогу М-21. Як повідомили у Державному агентстві відновлення та розвитку інфраструктури України, працюють на одній із найкритичніших ділянок.
Genesis GV60 2024 отримав унікальну функціюGenesis GV60 2024 отримав унікальну функцію
У меню Genesis GV60 виявлено нову для 2024 року технологію під назвою Virtual Gear Shift (VGS). Ця функція не була доступна на GV60 2023 року.
В Одесі жінок навчатимуть водінню пасажирських автобусівВ Одесі жінок навчатимуть водінню пасажирських автобусів
У жовтні минулого року німецьке місто Регенсбур передало Одесі десять низькопідлогових пасажирських автобусів, які планують використати для нового маршруту.
Сезонність і не тільки: реалізація на АЗС обвалилась у грудніСезонність і не тільки: реалізація на АЗС обвалилась у грудні
Обсяги продажів нафтопродуктів на українських АЗК у грудні 2023 р. відчутно зменшились і залишаються такими й на початку січня.
У 2023 році продажі Mazda Miata збільшилися на 50 відсотківУ 2023 році продажі Mazda Miata збільшилися на 50 відсотків
Mazda опублікувала результати продажів за 2023 рік. І якщо популярність кросоверів бренду нікого не дивує, то результати Miata для багатьох виявилися несподіваними.
Після землетрусу Toyota відновить виробництво авто за графікомПісля землетрусу Toyota відновить виробництво авто за графіком
Японська Toyota Motor Corp. відновить на внутрішньому ринку виробництво автомобілів за графіком з понеділка, 8 січня, попри те, що деякі постачальники зазнали перебоїв, спричинених нещодавнім потужним смертельним землетрусом у країні.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015