Новости за 06.12.2022

На аукціон виставлено перший суперкар PorschеНа аукціон виставлено перший суперкар Porschе
Усього випустили лише 337 ексклюзивних Porsche 959. Саме цей автомобіль - особливий, адже його допрацювали і підняли потужність до 825 к.с.
Нову Audi A6 тестують у суворих зимових умовахНову Audi A6 тестують у суворих зимових умовах
Компанія Audi почала тестувати оновлену Audi A6 у суворих зимових умовах. Фотошпигуни помітили її під час тестів у засніженій Лапландії, Фінляндія.
Ізраїль відправив в Україну першу броньовану швидкуІзраїль відправив в Україну першу броньовану швидку
Перший броньований автомобіль із нової партії прибув до Києва.
У Польщі конфіскуватимуть автомобілі у нетверезих водіївУ Польщі конфіскуватимуть автомобілі у нетверезих водіїв
Зазначається, що водіям, які мають у крові не менше 1,5 проміле алкоголю і сіли за кермо, доведеться розпрощатися з транспортним засобом.
Які моделі нових авто купували українці в листопаді?Які моделі нових авто купували українці в листопаді?
Українці віддають перевагу новим кросоверам. У десятці лідерів ринку одразу 9-ть моделей підвищеної прохідності.
З 14 грудня змінюється процедура реєстрації транспортних засобів в УкраїніЗ 14 грудня змінюється процедура реєстрації транспортних засобів в Україні
Від 14 грудня набувають чинності відразу дві постанови Кабінету міністрів України 1019 та 1299, які вносять зміни в процедуру реєстрації та перереєстрації транспортних засобів.
В Шотландії представили електричний позашляховик з півметровим кліренсомВ Шотландії представили електричний позашляховик з півметровим кліренсом
Електромобіль Munro MK_1 відрізняється простим незграбним дизайном, а в салоні відсутня обробка. Він має запас ходу до 306 км і відрізняється гарною прохідністю.
Volkswagen продаватиме в Європі автомобілі, зроблені в КитаїVolkswagen продаватиме в Європі автомобілі, зроблені в Китаї
Компанія Volkswagen продаватиме в Європі автомобілі, зроблені в Китаї. Йдеться, зокрема, про електричний кросовер Cupra Tavascan.
Lexus оголосив про створення «механіки» для електрокарівLexus оголосив про створення «механіки» для електрокарів
У Lexus МКПП описують як симулятор з педалями та фізичним перемиканням передач, який створює відчуття справжньої, звичної для всіх «механіки».
Mercedes-Benz S-Class отримав заряджену топову версію від AMGMercedes-Benz S-Class отримав заряджену топову версію від AMG
Новий Mercedes-AMG S63 вперше отримав гібридну силову установку. Він не тільки розвиває швидкість до 290 км/год, а й здатний проїхати 33 км в електричному режимі.
Mercedes-Benz вразив економічністю електрофургону eSprinterMercedes-Benz вразив економічністю електрофургону eSprinter
Mercedes-Benz вразив журналістів AMuS економічності електрофургону eSprinter.
У США чекають повернення Toyota Land CruiserУ США чекають повернення Toyota Land Cruiser
Land Cruiser все-таки може повернутися до США - появу «Крузака» допустив віце-президент із продажу американського підрозділу Toyota Джек Холліс.
Chery тестує повнопривідний Omoda C5Chery тестує повнопривідний Omoda C5
За інформацією журналістів, на знімках відображена повнопривідна модифікація моделі. Більше того, судячи з логотипів, шпигуни сфотографували експортний варіант кросовера.
Компанія Acura поділилася першою інформацією про «заряджену» Integra Type SКомпанія Acura поділилася першою інформацією про «заряджену» Integra Type S
На американський ринок ліфтбек з мотором від Civic Type R вийде наступного року, він буде оснащений «механікою» та диференціалом підвищеного тертя.
У додатках Hyundai та інших авто знайшли вразливостіУ додатках Hyundai та інших авто знайшли вразливості
Як мінімум у трьох мобільних додатках, призначених для дистанційного запуску автомобілів та розблокування замків, виявлено вразливості, що дозволяють віддалено виконувати різні команди.
Незалежні дизайнери показали нову Skoda OctaviaНезалежні дизайнери показали нову Skoda Octavia
Дизайнери іспанського видання Motor показали на рендерному зображенні, якою може бути ця новинка.
На Житомирщині відкрили рух відновленим мостом на «Варшавці»На Житомирщині відкрили рух відновленим мостом на «Варшавці»
Досі транспорт рухався тимчасовою переправою поруч із мостом.
Компанія BYD очолила китайський авторинок, вперше випередивши світові автобрендиКомпанія BYD очолила китайський авторинок, вперше випередивши світові автобренди
Volkswagen поступився молодій китайській марці BYD лідерством на автомобільному ринку КНР.
Чого чекати після введення нафтового ембарго?Чого чекати після введення нафтового ембарго?
5 грудня 2022 року почало діяти ембарго Євросоюзу та гранична стеля цін (60 доларів) на російську нафту. Яким чином ці заходи позначаться на українських автомобілістах?
В Японії стартували продажі Subaru CrosstrekВ Японії стартували продажі Subaru Crosstrek
Цінник кросовера третього покоління старує від 20 тисяч доларів
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015