Новости за 06.08.2023

В Австралії ввели суворі обмеження для власників спортивних автоВ Австралії ввели суворі обмеження для власників спортивних авто
Усім власникам спортивних автомобілів доведеться пройти спеціальні курси з водіння. Також вводиться обмеження на відключення допоміжних систем у місті.
Через зростання вартості нафтопродуктів підвищуються оптові ціни на паливоЧерез зростання вартості нафтопродуктів підвищуються оптові ціни на паливо
З 28 липня по 4 серпня вартість оптових партій бензину А-95 і дизельного пального зросла ще на 2,25-2,5 грн/л, до 47 грн/л і 45,75 грн/л відповідно.
Легендарний мандрівник вирушає у навколосвітню подорож на електромобілі TeslaЛегендарний мандрівник вирушає у навколосвітню подорож на електромобілі Tesla
Мета поїздки - пошук потенційних учасників й демонстрація переваг «зелених» технологій та можливості використання електромобілів навіть для найтриваліших та найскладніших маршрутів.
В Україні зробили новий автомобіль для розмінуванняВ Україні зробили новий автомобіль для розмінування
На днях пройшли випробування нового піротехнічного автомобіля важкого типу українського виробництва.
У США виявили секретну колекцію ретроавтоУ США виявили секретну колекцію ретроавто
У старій коморі на звалищі та навколо нього заховані рідкісні ретроавтомобілі. У колекції зібрані раритетні старовинні Ford, Cadillac, Lincoln і Packard.
Toyota і Pony.ai планують серійне виробництво роботаксі в КитаїToyota і Pony.ai планують серійне виробництво роботаксі в Китаї
Японський автовиробник Toyota спільно з партнером - Pony.ai - планують серійне серійне виробництво роботаксі в Китаї.
Електромобіль Tesla Model Y отримав поліцейську версіюЕлектромобіль Tesla Model Y отримав поліцейську версію
Каліфорнійська компанія Unplugged Performance, один з піонерів у галузі модернізації електромобілів, представила поліцейський Tesla Model Y.
Захисникам Харківщини передали спеціалізовану технікуЗахисникам Харківщини передали спеціалізовану техніку
Благодійний фонд «Повернись живим» зібрав понад 15 млн грн на допомогу одній з новостворених механізованих бригад Сил оборони України, що захищає Харківщину від російських окупантів.
На продаж виставили незвичайний позашляховик Volkswagen на базі «Жука»На продаж виставили незвичайний позашляховик Volkswagen на базі «Жука»
Позашляховик має непоганий стан, але на кузові є деякі пошкодження. Під капотом розташований 46-сильний опозитний двигун.
Kramer показав новий трековий байк GP2-890RRKramer показав новий трековий байк GP2-890RR
На нинішньому тижні компанія Kramer Motorcycles показала гоночний мотоцикл GP2-890RR 2024 модельного року, назвала ціну та географію продаж.
Hyundai вперше показав на відео «хардкорний» кросовер CretaHyundai вперше показав на відео «хардкорний» кросовер Creta
На офіційному індійському YouTube-каналі Hyundai опубліковано відео кросовера Creta у виконанні Adventure Edition, який адресований місцевим клієнтам.
Nissan анонсував новий таємничий спорткар від NismoNissan анонсував новий таємничий спорткар від Nismo
На єдиному чорно-білому зображенні видно лише силуєт майбутнього чи то седана, чи хетчбека зі спортивним характером.
У США запустили масове виробництво нових машин AMPV для заміни БТР М113У США запустили масове виробництво нових машин AMPV для заміни БТР М113
M113 - це бронетранспортер 1960-х років, історія якого в американській армії добігає до кінця.
Комісія з цінних паперів США подала до суду на старшого керівника Apple CarКомісія з цінних паперів США подала до суду на старшого керівника Apple Car
Комісія з цінних паперів і бірж (SEC) подала до суду на одного з керівників Apple, який працює над розробкою електромобілів, за нібито порушення правил цінних паперів у його колишній компанії Canoo.
Volkswagen показав кемпер California «завтрашнього дня»Volkswagen показав кемпер California «завтрашнього дня»
Volkswagen опублікував зображення кемпер-вена California наступного покоління.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015