Новости за 06.07.2023

Volkswagen представив компактний кросовер T-CrossVolkswagen представив компактний кросовер T-Cross
Новий Volkswagen T-Cross 2024 став схожим на старшого брата Touareg. Кросовер відтепер доступний виключно в бензинових версіях.
Tesla змінила стандартний колір на «Midnight Silver»Tesla змінила стандартний колір на «Midnight Silver»
Відтепер Model 3 і Model Y без доплати будуть мати колір «Midnight Silver».
Знаменитий Fiat Topolino відродили у форматі мініатюрного електрокараЗнаменитий Fiat Topolino відродили у форматі мініатюрного електрокара
Електромобіль Fiat Topolino виконаний у ретростилістиці й доступний у версії без дверей. Він розвиває 45 км/год і може проїхати 75 км без підзарядки.
Продажі сідлових тягачів продовжили зростання в червніПродажі сідлових тягачів продовжили зростання в червні
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні протягом червня та визначили ТОП моделей в трьох сегментах сідлових тягачів.
У Китаї показали рамний семимісний позашляховик по ціні ДастераУ Китаї показали рамний семимісний позашляховик по ціні Дастера
Початкова ціна Haval H5 становитиме від 16 600 до 20 700 доларів. Позашляховик запропонують із 2,0-літровим бензиновим або дизельним двигуном потужністю до 224 сил.
Amazon починає експлуатацію одразу 300 електричних фургонів Rivian в ЄвропіAmazon починає експлуатацію одразу 300 електричних фургонів Rivian в Європі
Найбільший у світі торговий майданчик Amazon починає розгортати свій парк електричних фургонів Rivian у Європі.
Honda відкликає 124 тисячі автомобілів через проблеми з гальмамиHonda відкликає 124 тисячі автомобілів через проблеми з гальмами
Дефект вперше було виявлено в грудні 2020 року. Відтоді проблему з роботою гальмівної системи помітили одразу на кількох моделях японського бренду.
«Підвищення цін на пальне збільшить надходження до бюджету» - Шмигаль«Підвищення цін на пальне збільшить надходження до бюджету» - Шмигаль
Підвищення цін на пальне приведе до збільшення надходжень до бюджету, що допоможе державі підтримувати Збройні сили України.
Рідкісну Mazda RX-792P виставили на продажРідкісну Mazda RX-792P виставили на продаж
Mazda RX-792P була створена для американських перегонів IMSA. Суперкар здатний розганятися до сотні приблизно за 3 секунди й розвивати швидкість понад 320 км/год.
Літаючий автомобіль АСКА А5 отримав дозвіл на тестові польотиЛітаючий автомобіль АСКА А5 отримав дозвіл на тестові польоти
Компанія ASKA, що стоїть за інноваційним проєктом, отримала спеціальний сертифікат льотної придатності від Федерального управління цивільної авіації США (FAA).
Новий Chery Tiggo 9 вирушив у європейське турнеНовий Chery Tiggo 9 вирушив у європейське турне
Chery Tiggo 9 - 4,8-метровий сімейний кросовер, доступний у версіях на 5 і 7 місць. Поряд із бензиновою модифікацією запропонують гібрид.
У Чернігові відкрили тимчасовий міст через ДеснуУ Чернігові відкрили тимчасовий міст через Десну
У Чернігові в середу відкрили тимчасовий автомобільний міст через Десну на дорозі Чернігів - Київ.
Найшвидший електромобіль Hyundai засвітився під час випробуваньНайшвидший електромобіль Hyundai засвітився під час випробувань
Hyundai IONIQ 5 N стане зарядженою версією популярного електричного хетчбека. Розгін електромобіля від 0 до 100 км/год займатиме менше ніж 4 секунди.
MAN планує у 2024 році розпочати серійне виробництво нової електричної вантажівкиMAN планує у 2024 році розпочати серійне виробництво нової електричної вантажівки
Вантажівки вже випробовують у найжорсткіших випробуваннях на льоду, снігу та в екстремальну спеку, щоб наблизити новий MAN eTruck до серійного виробництва.
Новий Duster 2024 помітили на дорогах під час тестівНовий Duster 2024 помітили на дорогах під час тестів
Dacia Duster стане більшим і виразнішим на вигляд. Кросовер більше не оснащуватимуть дизелем, але зате отримає гібридну версію.
Прикордонники посилять контроль за водіями, які перетинають кордон по системі «Шлях»Прикордонники посилять контроль за водіями, які перетинають кордон по системі «Шлях»
Державна прикордонна служба посилить контроль за підставами для перетину кордону осіб, зареєстрованих у системі «Шлях».
В Індії показали незвичайну електричну вантажівку Tresa Model VВ Індії показали незвичайну електричну вантажівку Tresa Model V
Tresa Model V0.1 оснастять кількома електромоторами сумарною потужністю до 475 сил. Електрична вантажівка може вийти на глобальний ринок вже у 2025 році.
BYD планує інвестувати у промисловий комплекс у БразиліїBYD планує інвестувати у промисловий комплекс у Бразилії
Комплекс із трьох заводів буде побудований в індустріальному парку Камакарі в північно-східному штаті Баїя.
Tesla платитиме водіям за керування електромобілямиTesla платитиме водіям за керування електромобілями
Водіям доведеться активно їздити на електромобілях Tesla протягом трьох місяців. За словами виробника, це допоможе зробити автомобілі безпечнішими та ефективнішими.
Продажі вантажівок в Україні зросли на чвертьПродажі вантажівок в Україні зросли на чверть
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у червні та визначили ТОП моделей в трьох сегментах вантажівок масою понад 3,5 тонни (окрім сідлових тягачів)
Представлено нове спортивне купе Mercedes-Benz CLEПредставлено нове спортивне купе Mercedes-Benz CLE
Купе Mercedes-Benz CLE приваблює динамічним дизайном і високотехнологічним салоном. Спорткару зі старту пропонують бензинові та дизельні двигуни потужністю до 381 к.с.
Електричний фургон IVECO eDaily побив світовий рекорд ГіннесаЕлектричний фургон IVECO eDaily побив світовий рекорд Гіннеса
На буксирний гак фургона у задньому звісі зачепили канати від автопоїзда загальною масою 153,58 тони.
Останній бензиновий Lamborghini в історії розкупили на рік впередОстанній бензиновий Lamborghini в історії розкупили на рік вперед
Новий Lamborghini Urus користується підвищеним попитом. На модернізований кросовер припинили приймати замовлення до презентації нової гібридної версії.
Датчик на АБС: ціна, характеристики, особливості доставкиДатчик на АБС: ціна, характеристики, особливості доставки
Елемент важливий для безпечного руху, тому необхідно стежити за його станом. У разі несправності рекомендовано негайно купити датчик АБС в Україні та виконати заміну деталі.
PEUGEOT представляє Нові PEUGEOT 208 та PEUGEOT Е-208: вражаючі загалом та приємні у керуванніPEUGEOT представляє Нові PEUGEOT 208 та PEUGEOT Е-208: вражаючі загалом та приємні у керуванні
Відтепер PEUGEOT 208 демонструє вражаючу зовнішність та має приголомшливо спортивний вигляд, а також вирізняється новим «світловим підписом» Бренду.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015