Новости за 06.03.2024

ЄС терміново вводить спецмито на китайські електромобіліЄС терміново вводить спецмито на китайські електромобілі
Зростання продажів китайських електричних автомобілів шкодить європейським автовиробникам. Європейські чиновники «захищають своїх».
Підроблений Bugatti виставлений на аукціон за ціною справжнього суперкараПідроблений Bugatti виставлений на аукціон за ціною справжнього суперкара
Bugatti Type 57SC Atlantic вважається одним із найдорожчих авто всіх часів. Елегантне обтічне купе здатне роігнатися до 210 км/год.
Представлено унікальний тягач Ford: він вийде обмеженим тиражемПредставлено унікальний тягач Ford: він вийде обмеженим тиражем
Американський автогігант поділився подробицями про важкі вантажівки F-Max Select. Йдеться про двовісний магістральний тягач, який випустять у кількості 400 штук.
Відкрито перший завод ZF з нульовим рівнем викидівВідкрито перший завод ZF з нульовим рівнем викидів
У чеському місті Клаштерець-над-Огржі днями було відкрито перший завод ZF із нульовими шкідливими викидами. Підприємство, що входить до підрозділу Electrified Powertrain Technology, було реконструйовано менш як за півтора роки.
BMW досі випускає запчастини для автомобілів віком понад 30 роківBMW досі випускає запчастини для автомобілів віком понад 30 років
BMW все ще виробляє запчастини для старих автомобілів. Деякі зберігаються на складі, а інші виготовляються на замовлення. Крім того, досі є оригінальні запчастини, виготовлені в той час.
IVECO S-Way отримав нагороду Design Awards 2024IVECO S-Way отримав нагороду Design Awards 2024
IVECO S-Way отримав престижну нагороду Design Awards 2024, як іноваційний проєкт у сфері промислового дизайну.
Німеччина змінює правила для біженців із автомобілямиНімеччина змінює правила для біженців із автомобілями
За інформацією журналістів, у Німеччині спливає термін перехідних положень, на підставі яких українським біженцям понад рік дозволялося не змінювати українські номери на німецькі.
Електричному Ford Transit збільшили запас ходуЕлектричному Ford Transit збільшили запас ходу
Вцьому році Ford Transit відзначає 10-річчя Van Line на ринку Америки. На честь цієї події компанія презентувала оновлену версію електричного фургона.
Jaguar випускатиме лише кросовериJaguar випускатиме лише кросовери
Jaguar вдвічі скоротить модельний ряд у найближчі місяці. В компанії обіцяють, що клієнти бренду не відчуватимуть дефіциту машин.
Nissan планує вивести на ринок Японії автомобілі з автономним керуваннямNissan планує вивести на ринок Японії автомобілі з автономним керуванням
Компанія Nissan Motor Co., Ltd. оприлюднила дорожню карту щодо просування на ринок Японії власних послуг мобільності з автономним керуванням.
МВС дозволило приватним компаніям виготовляти номерні знаки для автомобілівМВС дозволило приватним компаніям виготовляти номерні знаки для автомобілів
Компанії зможуть виготовляти номерні знаки із серіями ОА, ОВ, ОС, ОЕ, ОН, ОІ, ОК, ОМ, UB, UC, AG, AJ, DB, NA.
Volkswagen ID.7 отримав спеціальну версію MASVolkswagen ID.7 отримав спеціальну версію MAS
Компанія Volkswagen почала продавати в Європі новий Volkswagen ID.7 у спеціальній версії MAS. У такого електричного седана є великий набір обладнання, а запас ходу становить 616 км.
Преміальне шасі Volvo ляже в основу найновішого лайнера SunsundeguiПреміальне шасі Volvo ляже в основу найновішого лайнера Sunsundegui
Відомий іспанський виробник автобусів Sunsundegui вже розпочав виробництво туристичної моделі наступного покоління - SC7NG (New Generation).
У Китаї показали великий сімейний кросовер BAIC BJ30У Китаї показали великий сімейний кросовер BAIC BJ30
Новий BAIC BJ30 вирізняється брутальним дизайном і просторим салоном. Бюджетний кросовер буде доступний у бензиновій та гібридній версіях.
На Київщині відбудували ще один міст, зруйнований росіянамиНа Київщині відбудували ще один міст, зруйнований росіянами
У Київській області відкрили рух відновленим мостом через річку Жерева, який зруйнували росіяни у березні 2022 року.
У столиці продовжують облаштовувати нові велодоріжкиУ столиці продовжують облаштовувати нові велодоріжки
Київ вже має величезну кількість велодоріжок, але самі велосипедисти на них зустрічаються не часто.
У Дії призначили понад 300 тисяч належних користувачівУ Дії призначили понад 300 тисяч належних користувачів
З початку запуску понад 300 тисяч разів водії призначили належного користувача в застосунку Дія. Цей сервіс має популярність серед громадян, адже дозволяє за кілька кліків у гаджеті передати свою автівку в користування іншій особі.
Toyota показала концепт C-HR Plug-in Hybrid 220Toyota показала концепт C-HR Plug-in Hybrid 220
Toyota представила новий гібридний концепт C-HR Plug-in Hybrid 220, який став продовженням популярного в Європі кросовера C-HR.
Презентовано новий Dodge Charger 2024Презентовано новий Dodge Charger 2024
Новий Dodge Charger поєднує дизайн у стилі 60-х із сучасними технологіями. Спорткар запропонують у бензинових і електричних версіях потужністю до 670 сил.
Батарея електромобіля спалила цілий корабель?Батарея електромобіля спалила цілий корабель?
Volkswagen Group звинувачують в тому, що батарея Porsche EV спровокувала пожежу на кораблі.
Розвідники отримали 12 нових пікапів Mitsubishi L200Розвідники отримали 12 нових пікапів Mitsubishi L200
Одне з підрозділів Головного управління розвідки (ГУР) днями поповнилося дюжиною нових пікапів Mitsubishi L200. Кошти для їх купівлі у розмірі 11,13 млн грн було зібрано Благодійним фондом «Повернись живим».
Українці замовили 5 тисяч посвідчень водія з міжнародною доставкою в ЄвропуУкраїнці замовили 5 тисяч посвідчень водія з міжнародною доставкою в Європу
Українці за кордоном обміняли понад 5 тисяч посвідчень водія завдяки нашій послузі міжнародної доставки.
Mercedes-Benz безкоштовно передає покупцям електромобілів нову зарядку WallboxMercedes-Benz безкоштовно передає покупцям електромобілів нову зарядку Wallbox
Mercedes-Benz поділився деталями про домашню станцію Wallbox. Завдяки підключенню до Інтернету користувач зможе контролювати рівень заряду та інші параметри віддалено за допомогою смартфона.
Volkswagen ID.3 згорів дощенту, але батарея не постраждалаVolkswagen ID.3 згорів дощенту, але батарея не постраждала
Загоряння електромобілів не є чимось новим. Однак у Словаччині електромобіль, що згорів цього тижня, відкрив лік подібним випадкам і викликав бурхливу дискусію.
Розкрито характеристики нового Rivian R2Розкрито характеристики нового Rivian R2
Дебют нового електричного позашляховика Rivian R2 заплановано на 7 березня. Однак утримати новинку в секреті компанії не вдалося. У мережу витекли її характеристики.
В Європі знижуватимуть рейтинги безпеки автівок із сенсорними екранами замість кнопокВ Європі знижуватимуть рейтинги безпеки автівок із сенсорними екранами замість кнопок
Європейські регулятори попередили автовиробників: якщо вони хочуть отримати кращий рейтинг безпеки, вони повинні відмовитися від сенсорних екранів і повернути кнопки та ручки.
Українці самостійно обрали понад 8 тисяч номерних знаківУкраїнці самостійно обрали понад 8 тисяч номерних знаків
Електронні послуги дедалі частіше спрощують життя людей. Від 7 серпня 2023 року запрацювала онлайн-послуга з бронювання номерних знаків у Кабінеті водія.
Nissan Leaf першого покоління втратить низку важливих функційNissan Leaf першого покоління втратить низку важливих функцій
Компанія Nissan у Британії позбавляє деякі свої електромобілі ряду зручних функцій. Обмеження функціоналу вступить в дію 1 квітня.
Гуртові ціни на вживані автомобілі в ЄС у лютому виявилися найнижчими за 2 рокиГуртові ціни на вживані автомобілі в ЄС у лютому виявилися найнижчими за 2 роки
Індекс цін, який визначає AUTO1 Group, у лютому вкотре зменшився - на 0,6%, зі 142,0 у січні 2024 р. до 141,2 у лютому 2024 р.
Ритейлери рятують реалізацію палива зменшенням заробіткуРитейлери рятують реалізацію палива зменшенням заробітку
Лютий видався доволі динамічним місяцем, протягом якого ритейлери нижнього й середнього цінових діапазонів намагалися щосили балансувати. З одного боку, підтискали зростаючі закупівельні ціни, з іншого – кволий попит.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015