Новости за 06.01.2024

В Україні підбили підсумки продажів нових автомобілів у 2023 роціВ Україні підбили підсумки продажів нових автомобілів у 2023 році
Завдяки зусиллям автомобільних операторів у 2023 році в Україні значно зросли продажі нових легкових автомобілів. Приріст порівняно з 2022-м склав 60 відсотків.
У Китаї стартують продажі нового електричного седана Dongfeng eп 007У Китаї стартують продажі нового електричного седана Dongfeng eп 007
Компанія Dongfeng оголосила, що її седан eп 007 буде доступним для попереднього замовлення з 16 січня, а у дилери модель отримають вже в першому кварталі 2024 року.
На аукціон виставлено спорткар Volvo P1800 короля ШвеціїНа аукціон виставлено спорткар Volvo P1800 короля Швеції
Майбутній король Швеції Карл XVI Густав отримав цей Volvo P1800 у подарунок на 20-річчя. Спорткар не реставрували, і він зберігся в оригінальному стані.
EPA розкриває секрети вимірювання запасу ходу електромобілівEPA розкриває секрети вимірювання запасу ходу електромобілів
Агентство з охорони навколишнього середовища (United States Environmental Protection Agency, EPA) США понад 50 років тестує транспортні засоби на рівень шкідливих викидів та витрату палива.
Фермери і польський уряд підписали домовленість про припинення блокади кордонуФермери і польський уряд підписали домовленість про припинення блокади кордону
У суботу, 6 січня, відбулось підписання угоди між міністром сільського господарства та фермерами, які протестували на ПП «Медика - Шегині».
Skoda готує новий компактний електрокросовер ElroqSkoda готує новий компактний електрокросовер Elroq
Електромобіль презентують наприкінці 2024 року, а на ринок він вийде на початку 2025 року. Новинка займе місце в лінійці виробника нижче за Enyaq і буде електричною альтернативою Karoq.
Cupra впроваджує технологію віртуальної реальності у автоспортіCupra впроваджує технологію віртуальної реальності у автоспорті
Cupra впроваджує нову технологію Exponential Experience, яка дозволяє людям керувати справжнім електричним гоночним автомобілем по цифровому маршруту, який можна побачити за допомогою окулярів віртуальної реальності.
Легендарний спорткар Nissan Skyline GT-R перетворили на «позашляховик»Легендарний спорткар Nissan Skyline GT-R перетворили на «позашляховик»
Спорткару Nissan Skyline GT-R збільшили кліренс і посилили підвіску, а також встановили позашляхові шини і додаткову оптику. Потужність двигуна підняли до 500 сил.
Японія передасть Україні технологію виробництва біопаливаЯпонія передасть Україні технологію виробництва біопалива
Презентація відповідного плану відбудеться 19 лютого у рамках зустрічі представників державного та приватного секторів двох країн.
Італія планує вкласти мільярд доларів у розвиток електромобілівІталія планує вкласти мільярд доларів у розвиток електромобілів
Уряд Італії має на меті інвестувати близько 1 мільярда доларів, щоб заохотити автомобілістів у подальшому відмовитися від своїх авто з ДВЗ та пересісти на електромобілі.
Tesla відкликає ще 1,62 мільйона своїх електромобілівTesla відкликає ще 1,62 мільйона своїх електромобілів
Tesla відкликає 1,62 мільйона автомобілів у Китаї через проблему безпеки автопілота, яка вже змусила її відкликати 2 мільйони електрокарів у США.
Електромобілі Tesla заборонили в автошколах НорвегіїЕлектромобілі Tesla заборонили в автошколах Норвегії
В автошколах Норвегії заборонили використовувати електромобілі американської марки Tesla. Їх визнали небезпечними для водіїв-початківців.
У Польщі стрімко дешевшає LPGУ Польщі стрімко дешевшає LPG
На початку року попит на імпортний скраплений газ в Україні залишається слабким, що продовжує чинити тиск на цінові пропозиції зарубіжних постачальників.
Volvo отримала майже півмільярда доларів на створення нової платформи для електромобілівVolvo отримала майже півмільярда доларів на створення нової платформи для електромобілів
Volvo отримала позику в розмірі 420 мільйонів євро, які будуть витрачені на розробку нової платформи для електромобілів наступного покоління.
Представлено найпотужніший і найрозкішніший седан BMWПредставлено найпотужніший і найрозкішніший седан BMW
Фахівці Manhart збільшили потужність двигуна BMW M5 до 928 к. с. Седан отримав карбоновий обвіс, а його салон став розкішнішим.
Електричний Tesla Cybertruck розчарував реальним запасом ходуЕлектричний Tesla Cybertruck розчарував реальним запасом ходу
Tesla Cybertruck, постачання якого розпочалося близько місяця тому, пройшов незалежний тест на запас ходу. На жаль, результат не потішив.
Volvo продала рекордну кількість автомобілів у 2023 роціVolvo продала рекордну кількість автомобілів у 2023 році
Кількість проданих автомобілів компанії зросла на 15 відсотків і дорівнювала 708 716 одиницям.
Офіційний електромобіль Ford Mustang Mach-E вже приїхав в УкраїнуОфіційний електромобіль Ford Mustang Mach-E вже приїхав в Україну
Перші офіційні електромобілі Ford Mustang Mach-E вже прибули в Україну та наразі проходять сертифікацію перед підготовкою до початку офіційних продажів моделі, також офіційний імпортер перебуває у процесі узгодження цін.
Дешевий електричний кросовер Hyundai готується до виходу в ЄвропіДешевий електричний кросовер Hyundai готується до виходу в Європі
Компанія Hyundai в кінці 2024 року почне продавати в Європі новий субкомпактний електричний кросовер, який умовно можна назвати Hyundai Casper Electrico. Він, з урахуванням фінансових стимулів, коштуватиме близько 15 тисяч євро.
В Україні за хабарництво звільнено 25 керівників СЦ МВСВ Україні за хабарництво звільнено 25 керівників СЦ МВС
Четвертий місяць поспіль в Україні триває реформа сервісних центрів МВС. Вона передбачає максимальну цифровізацію послуг та скорочення бюрократії. У рамках цих заходів своїх посад позбулися 25 керівників центрів.
Американець за рік зібрав колекцію Toyota Land CruiserАмериканець за рік зібрав колекцію Toyota Land Cruiser
Для Чада Насіра Toyota Land Cruiser був нездійсненною дитячою мрією. Тепер він колекціонує японські позашляховики і купує по 1-2 таких авто на місяць.
Stellantis відмовився від участі в автосалонах у Північній АмериціStellantis відмовився від участі в автосалонах у Північній Америці
Компанія Stellantis підтвердила, що припиняє участь у всіх автосалонах у Канаді та США, принаймні в осяжному майбутньому.
Samsung спільно з Tesla та Hyundai розвиватиме проєкт SmartThingsSamsung спільно з Tesla та Hyundai розвиватиме проєкт SmartThings
Компанія Samsung оголосила партнерство з Tesla та Hyundai з метою розширення можливостей SmartThings у сфері домашньої енергетики та автоматизації транспортних засобів/будинків.
Farizon Auto презентує інтелектуальний магістральний тягачFarizon Auto презентує інтелектуальний магістральний тягач
Farizon Auto, дочірня компанія Geely із розробки комерційних автомобілів, показала на нещодавній презентації свій концептуальний магістральний тягач Hometruck.
В 2024 році Hyundai та KIA планують продати майже 8 млн автомобілівВ 2024 році Hyundai та KIA планують продати майже 8 млн автомобілів
Hyundai та KIA досягли високих показників у 2023 році, але їхні цілі на 2024 рік ще сміливіші.
У грудні Україна імпортувала рекордний обсяг американського LPGУ грудні Україна імпортувала рекордний обсяг американського LPG
Блокування пунктів пропуску на польсько-українському кордоні продовжують чинити негативний вплив на динаміку автомобільних постачань скрапленого газу з західного напрямку.
Honda розробить новий бюджетний кросоверHonda розробить новий бюджетний кросовер
Компанія Honda у рамках проекту «ACE» розробить в Індії новий компактний електричний кросовер, який буде глобальною моделлю.
Volkswagen прозвітував про продажі у 2023 роціVolkswagen прозвітував про продажі у 2023 році
Американський підрозділ Volkswagen поділився успіхами моделей брендів на місцевому ринку.
Україна торік відкрила понад 400 міжнародних маршрутів для пасажирських автоперевезеньУкраїна торік відкрила понад 400 міжнародних маршрутів для пасажирських автоперевезень
Україна торік провела верифікацію міжнародних маршрутів із шістьма країнами та відкрила понад 400 нових маршрутів для пасажирських автоперевезень.
Chery планує виробляти електромобілі у ЄвропіChery планує виробляти електромобілі у Європі
Китайська компанія Chery розглядає можливість будівництва двох нових заводів з випуску електромобілів - одного у Великій Британії, а іншого в континентальній Європі, які можуть запрацювати вже до кінця цього десятиліття.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015