Новости за 05.11.2023

Chelsea Truck Company показала Defender з експериментальним дизайномChelsea Truck Company показала Defender з експериментальним дизайном
Оформлений в експериментальній стилістиці позашляховик Prototype X отримав капот із вуглепластика, стильний подвійний спойлер і ковані колеса діаметром 22 дюйми. До всього цього додається шкіряний салон у фірмовому відтінку Tiffany.
Toyota відкликає майже 2 мільйони автівокToyota відкликає майже 2 мільйони автівок
Кампанія стосується майже 2 млн кросоверів RAV4 для північноамериканського ринку, випущених з 2013 по 2018 роки.
Київ отримав нові пожежно-рятувальні автомобіліКиїв отримав нові пожежно-рятувальні автомобілі
Столичні рятувальники отримали три новенькі пожежні автоцистерни на повнопривідних шасі Renault D14 High (4x4). Документи на них особисто вручав мер Києва Віталій Кличко.
Виявлено Cadillac Escalade 2011 року з пробігом 600 кмВиявлено Cadillac Escalade 2011 року з пробігом 600 км
Cadillac Escalade за 12 років жодного разу не був поставлений на облік. Позашляховик у максимальній комплектації відмінно зберігся.
Кабмін затвердив заходи щодо будівництва та утримання автомобільних прикордонних пунктів пропускуКабмін затвердив заходи щодо будівництва та утримання автомобільних прикордонних пунктів пропуску
Кабінет Міністрів України затвердив перелік заходів щодо розвитку, будівництва, ремонту, облаштування, модернізації та утримання пунктів пропуску через державний кордон.
Mitsubishi закриває виробництво в КитаїMitsubishi закриває виробництво в Китаї
Mitsubishi виходить із спільного підприємства GAC Mitsubishi. Виробничі потужності японської компанії повністю перейдуть китайській Guangzhou Automobile Group (GAC). Завод у Чанші у провінції Хунань зупинено ще з березня цього року.
Прототип електричного кросового байка від Honda виграв першу нагородуПрототип електричного кросового байка від Honda виграв першу нагороду
Honda працює над повністю електричним кросовим мотоциклом, і минулих вихідних заводська команда на його прототипі взяла участь у своїй першій офіційній гонці у класі IA1.
Перший автомобіль Xiaomi вперше показали на якісних фотоПерший автомобіль Xiaomi вперше показали на якісних фото
У Мережі раніше вже публікувалися зображення першого автомобіля Xiaomi, але зараз опубліковано якісніші зображення, які дають змогу розглянути внутрішню структуру.
У сараї знайшли знаменитий американський спорткар Pontiac Firebird Trans AmУ сараї знайшли знаменитий американський спорткар Pontiac Firebird Trans Am
Pontiac Firebird Trans Am був культовою спортивною моделлю 70-х років. Цей екземпляр оснащений потужним двигуном, але потребує ремонту.
Бостонський «Шахрай» повернувся у новому виглядіБостонський «Шахрай» повернувся у новому вигляді
Subaru Legacy шостого покоління на прізвисько «Cheater» («Шахрай») прославився в мережі минулого року.
Ізраїльський електромобільний стартап REE Automotive отримав нові багатомільйонні замовленняІзраїльський електромобільний стартап REE Automotive отримав нові багатомільйонні замовлення
Ізраїльська компанія REE Automotive, яка розробила платформу для електромобілів з безліччю елементів, що змінюються, оголосила про отримання ще одного великого замовлення на електромобілі протягом останнього тижня.
BYD побудує перший європейський завод в УгорщиніBYD побудує перший європейський завод в Угорщині
Китайський гігант електромобілів BYD планує побудувати свій перший європейський автомобільний завод в Угорщині.
Mercedes-Benz W124 завівся і поїхав після 8 років простою на звалищіMercedes-Benz W124 завівся і поїхав після 8 років простою на звалищі
Mercedes-Benz W124 місцями проржавів, а в його салоні пошкоджено оздоблення. Проте, після нескладних маніпуляцій його двигун вдалося завести.
Рятувальникам кількох областей передали пожежні автомобіліРятувальникам кількох областей передали пожежні автомобілі
Обласні підрозділи ДСНС поповнилися пожежними автомобілями, переданими зарубіжними партнерами.
ЄС передав 371 автобус для українських школярівЄС передав 371 автобус для українських школярів
Євросоюз надав допомогу Україні у вигляді 371 автобуса для потреб школярів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015