Новости за 05.08.2023

Lamborghini презентувала унікальний «позашляховий» суперкарLamborghini презентувала унікальний «позашляховий» суперкар
Lamborghini Huracan Sterrato Opera Unica приурочений до 60-річного ювілею бренду. Позашляховий суперкар оснащується 610-сильним двигуном і може розганятися до сотні за 3,4 секунди.
Електромобіль Cadillac Escalade IQ засвітився під час випробуваньЕлектромобіль Cadillac Escalade IQ засвітився під час випробувань
Cadillac готується до офіційної презентації електричного Escalade IQ.
Раді пропонують ввести штрафи для спорткарів та мотоциклівРаді пропонують ввести штрафи для спорткарів та мотоциклів
Верховна Рада отримала законопроект 9564. Він стосується введення штрафів для власників спортивних автомобілів та мотоциклів за надто гучний звук форсованого двигуна.
Стартап від Google запускає роботаксі ще в одному місті у СШАСтартап від Google запускає роботаксі ще в одному місті у США
Waymo, дочірня компанія Alphabet, до якої входить також Google, запустить сервіс роботаксі у техаському Остіні. Перший етап запуску розпочнеться восени 2023 року.
На водневі вантажівки Nikola отримано вже понад 200 замовленьНа водневі вантажівки Nikola отримано вже понад 200 замовлень
Вантажівки на водневих паливних елементах впевнено просуваються на ринку США. Так, Nikola Сorporation через свою дилерську мережу вже отримала від 18 клієнтів замовлення на 202 тягачі FCEV важкого класу 8.
Mazda повертає функцію сенсорного керування мультимедіаMazda повертає функцію сенсорного керування мультимедіа
Компанія Mazda повертає функцію сенсорного керування для дисплею мультимедіа під час руху.
Tesla в липні збільшила постачання електромобілів із заводу в Шанхаї вдвічіTesla в липні збільшила постачання електромобілів із заводу в Шанхаї вдвічі
Американська Tesla в липні поставила з шанхайського заводу 64 285 електромобілів, що майже в 2,3 раза (на 128%) перевищує показник за той самий місяць минулого року.
На український ринок виходить новий китайський автобрендНа український ринок виходить новий китайський автобренд
Основу лінійки Changan в Україні складуть кросовери. Вони будуть оснащені бензиновими турбомоторами і японським автоматом Aisin.
Компанія Li Auto представила новий кросовер L9 ProКомпанія Li Auto представила новий кросовер L9 Pro
Преміальний кросовер Li Auto L9 Pro був випущений у Китаї за рік після появи на ринку моделі Li Auto L9 Max. Нова версія отримала менше датчиків, що дозволило знизити ціну на 6,5 відсотків.
Audi оновила флагманський електромобіль SQ8 e-tronAudi оновила флагманський електромобіль SQ8 e-tron
Компанія Audi оприлюднила офіційні характеристики оновленого електричного кросовера SQ8 e-tron.
Компанія Fisker презентувала нові інноваційні електромобіліКомпанія Fisker презентувала нові інноваційні електромобілі
До модельного ряду Fisker до кінця 2025 року увійдуть кросовери, пікап і спорткар. Нові електромобілі отримали інноваційні технології та кілька унікальних особливостей.
Роберт Дауні-молодший віддасть свої авто безкоштовно випадковим людямРоберт Дауні-молодший віддасть свої авто безкоштовно випадковим людям
Голлівудський актор Роберт Дауні-молодший вирішив віддати свої автомобілі безкоштовно випадковим людям. Він розіграє машини з колекції у лотереї.
Компанія Jaguar відкликає електромобілі I-PaceКомпанія Jaguar відкликає електромобілі I-Pace
Компанія Jaguar оголосила кампанію з відклику 668 електричних кросоверів I-Pace через несправність обдуву вітрового скла.
Jeep Wrangler отримав особливу версію в стилі Jurassic ParkJeep Wrangler отримав особливу версію в стилі Jurassic Park
Jeep Wrangler отримав нові графічні пакети у стилі фільму «Парк юрського періоду». Вони будуть випущені обмеженим тиражем у 200 екземплярів.
Hyundai Santa Fe 2024 у виконанні Black Ink Edition показали наживоHyundai Santa Fe 2024 у виконанні Black Ink Edition показали наживо
yundai Santa Fe у виконанні Black Ink Edition. Більшість кузова покриває яскраво-біла фарба Creamy White Pearl, а деталі виділені чорним кольором.
Хакери розблокували платні функції електромобілів TeslaХакери розблокували платні функції електромобілів Tesla
Це стало можливим завдяки атаці на нові інформаційно-розважальні системи на базі AMD (MCU-Z), що використовуються у всіх останніх моделях бренду.
Suzuki Jimny перетворили на невеличкий автобудинокSuzuki Jimny перетворили на невеличкий автобудинок
Автодім Suzuki Jimny розрахований на двох осіб. На ньому подружжя з Бельгії відвідало Італію і Туреччину, а тепер вирушило в Норвегію.
Новий KIA Rio додасть у розмірах та змінить назвуНовий KIA Rio додасть у розмірах та змінить назву
Наступного тижня KIA представить «абсолютно новий» K3. Напередодні презентації, яка відбудеться 9 серпня у Мехіко, головний офіс бренду опублікував тизер новинки, який навряд можна назвати інформативним.
Електромобіль Nio ES8 потрапив у ДТП на швидкості 174 км/год і згорівЕлектромобіль Nio ES8 потрапив у ДТП на швидкості 174 км/год і згорів
Електромобіль, який рухався на швидкості 174 км/год, врізався в перешкоду на узбіччі та загорівся. 52-річна жінка, яка знаходилася за кермом, не змогла вибратися з салону і загинула на місці.
Haval створив недорогий спортивний кросовер Jolion SportHaval створив недорогий спортивний кросовер Jolion Sport
Новий Haval Jolion Sport став агресивнішим на вигляд. Китайський кросовер оснащують 190-сильною гібридною установкою.
Компанії Hyundai та KIA відкликають понад 91 тисяч автівок у СШАКомпанії Hyundai та KIA відкликають понад 91 тисяч автівок у США
Hyundai Motor Co. та її менша дочірня компанія KIA Corp. заявили, що відкликають понад 91 тис. нещодавно випущених автомобілів у США через ризик загорання.
Hyundai та Qualcomm спільно розроблятимуть нові електромобіліHyundai та Qualcomm спільно розроблятимуть нові електромобілі
Компанії Hyundai і Qualcomm уклали партнерську угоду, в рамках якої компанії спільно працюватимуть над створенням електромобілів.
Опубліковано перші зображення MG 3 нового поколінняОпубліковано перші зображення MG 3 нового покоління
Новий MG 3 2024 стане виразнішим на вигляд. Хетчбек В-класу запропонують не тільки в бензиновій, а й у гібридній версії.
З 1 січня запровадять фейс-контроль для теоретичного іспиту на водійські праваЗ 1 січня запровадять фейс-контроль для теоретичного іспиту на водійські права
З 1 січня 2024 року до класів для теоретичного іспиту на отримання посвідчення водія будуть пускати тільки після автоматичної ідентифікації обличчя кандидата у водії.
Subaru збільшить кількість електричних моделейSubaru збільшить кількість електричних моделей
За рахунок розширеної лінійки з восьми нових електротягових моделей Subaru планує до 2030 року продати по всьому світу 600 000 електромобілів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015