Новости за 05.04.2024

Новий Subaru Forester 2024 надійшов у продажНовий Subaru Forester 2024 надійшов у продаж
Кросовер Subaru Forester 2024 став більшим і просторішим, проте подорожчав. Зі старту пропонують бензинову версію, а згодом лінійку розширить гібрид.
Renault та Volvo випустять лінійку електричних фургонівRenault та Volvo випустять лінійку електричних фургонів
Renault й комерційний підрозділ Volvo Group створили нову компанію Flexis, яка випустить лінійку електричних фургонів.
Продажі величезного електромобіля Hummer EV зросли на тисячі відсотківПродажі величезного електромобіля Hummer EV зросли на тисячі відсотків
Електромобіль GMC Hummer EV був першим легковим автомобілем General Motors на шасі Ultium. Автовиробник зробив все можливе для моделі, наповнивши її неймовірною потужністю та передовими функціями.
Електрокросовер KIA K5 виходить на світовий ринокЕлектрокросовер KIA K5 виходить на світовий ринок
Новий KIA EV5 - 4,6-метровий електрокросовер із рубаним дизайном. Модель запропонують у версіях потужністю 218 та 313 сил.
Експерти назвали ТОП-5 легковиків у приватному та корпоративному секторах авторинкуЕксперти назвали ТОП-5 легковиків у приватному та корпоративному секторах авторинку
Продажі легкових автомобілів в Україні продовжують зростати. У березні первинну реєстрацію пройшли 6700 нових «легковиків». Але розподіл за секторами було рівномірним.
Вантажівки понад 3,5 т: на що був попит у березні?Вантажівки понад 3,5 т: на що був попит у березні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у березні та визначили Топ моделей у трьох сегментах вантажівок масою понад 3,5 тонни (окрім сідлових тягачів).
Позашляховик Toyota 4Runner 2024 показали на новому фотоПозашляховик Toyota 4Runner 2024 показали на новому фото
Новий Toyota 4Runner 2024 збудують на платформі моделі Land Cruiser, але він буде дешевшим. Позашляховик запропонують у бензинових та гібридних версіях.
Rivian R1T отримав нову багатофункціональну надбудову для подорожейRivian R1T отримав нову багатофункціональну надбудову для подорожей
Електромобіль Rivian R1T отримав новий мобільний намет для подорожей GoFast Camper, що був спеціально розроблений для електричного пікапа.
Ford Thunderbird 1967 року з телефоном та телевізором продадуть на аукціоніFord Thunderbird 1967 року з телефоном та телевізором продадуть на аукціоні
Від стандартного Thunderbird 1967 року лімітована версія відрізнялася спеціальним синім металевим кольором Apollo.
У Японії запустили у виробництво недорогий клон Bentley 60-х на базі Toyota CorollaУ Японії запустили у виробництво недорогий клон Bentley 60-х на базі Toyota Corolla
Нова Mitsuoka Riyugi нагадує класичний Bentley S2, проте створена на базі сучасної Toyota Corolla. Модель випускають у бензинових та гібридних версіях.
Ford суттєво відкладає виробництво авто на електротязіFord суттєво відкладає виробництво авто на електротязі
Компанія Ford оголосила, що відкладає запуск електромобілів наступного покоління на складальному заводі в Онтаріо та планує суттєво розширити модельну лінійку гібридів.
Оновлений Toyota Aqua став більш стильнимОновлений Toyota Aqua став більш стильним
Toyota підготувала стайлінг пакет для популярного в Японії гібрида Aqua. Натхненням для дизайнерів, ймовірно, послужили моделі DS, преміального бренду французької PSA Group.
Toyota презентувала незвичайний седан-кросовер для бездоріжжяToyota презентувала незвичайний седан-кросовер для бездоріжжя
Toyota Crown Crossover Landscape відрізняється від стандартної моделі позашляховими шинами, пластиковим обвісом та збільшеним кліренсом. У салоні змінене оздоблення.
Україна отримала від Південної Кореї 70 «швидких»Україна отримала від Південної Кореї 70 «швидких»
Україна отримала від уряду Кореї ще 70 «швидких» для надання невідкладної медичної допомоги.
Stellantis планує зменшити вагу батарей електромобілів вдвічіStellantis планує зменшити вагу батарей електромобілів вдвічі
У Stellantis вважають, що вагу акумуляторних батарей, які використовуються в електромобілях, потрібно значно зменшити, щоб зробити їх більш екологічними та вирішити проблеми дефіциту літію.
Mansory презентував новий заряджений Land Rover DefenderMansory презентував новий заряджений Land Rover Defender
Тюнінг Land Rover Defender від Mansory збільшив потужність двигуна до 650 сил. Позашляховик отримав карбонові обвіс, капот та спойлер, а його салон обшили замшею.
Renault поверне на ринок мінівен Espace з 1980-хRenault поверне на ринок мінівен Espace з 1980-х
Renault планує поповнити електричну лінійку мінівеном Espace у стилістиці оригінальної моделі 1984 року.
CATL запускає нову довговічну батарею для електромобілівCATL запускає нову довговічну батарею для електромобілів
Провідний виробник акумуляторів для електромобілів CATL випустив нову революційну акумуляторну батарею ресурсом у 1,5 мільйони кілометрів і 15-річною гарантією.
OPEL Astra визнано «Легковим автомобілем року в Україні 2024»!OPEL Astra визнано «Легковим автомобілем року в Україні 2024»!
Сучасний німецький дизайн Opel Astra - поєднання стилю та технологій. Передові технології - на варті вашої безпеки.
Вигода до 129 000 грн* на модельний ряд Mitsubishi 2023 року виробництваВигода до 129 000 грн* на модельний ряд Mitsubishi 2023 року виробництва
Станьте власником омріяного японського кросовера та встигніть придбати свій Mitsubishi 2023 року виробництва за привабливішою ціною у порівнянні з моделями 2024 року.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015