Новости за 05.04.2023

Fiat відродить культову модель у вигляді компактного кросовераFiat відродить культову модель у вигляді компактного кросовера
Новий Fiat 600 стане недорогим компактним кросовером. Модель запропонують у бензиновій, гібридній та електричній версіях.
Компанія Porsche відмовляється від деяких своїх моделейКомпанія Porsche відмовляється від деяких своїх моделей
Компанія Porsche відмовляється від спецверсій Cayman та Boxster. Захід, який зачіпає як Європу, так і Сполучені Штати.
Компанія BYD представила електричний аналог VW GolfКомпанія BYD представила електричний аналог VW Golf
Компанія BYD офіційно представила компактний чисто електричний хетчбек BYD e2 2023 модельного року, побудований на електричній платформі BYD 3.0.
Представлено найекстремальніший позашляховик FordПредставлено найекстремальніший позашляховик Ford
Тюнінг Ford Bronco Raptor підняв потужність двигуна до 500 к.с. Автомобіль також підготували до бездоріжжя – встановили спеціальну гуму та сталеві бампери.
Tesla планує випуск компактного кросовера на новій платформіTesla планує випуск компактного кросовера на новій платформі
Model Y є найбільш продаваним електромобілем Tesla, тому має сенс використовувати платформу наступного покоління для меншої та дешевшої версії.
У Туреччині продовжили перебування автомобілів із українськими номерамиУ Туреччині продовжили перебування автомобілів із українськими номерами
Влада Туреччини продовжила термін перебування автомобілів з українською реєстрацією до 30 червня 2023 року.
Maserati показали унікальний спорткар для «Міланського тижня дизайну»Maserati показали унікальний спорткар для «Міланського тижня дизайну»
GranTurismo Luce та Prisma представлять на Міланському тижні дизайну. Спорткари демонструють багатий асортимент персоналізації автомобілів бренду.
Toyota показала нове зображення оновленого пікапа TacomaToyota показала нове зображення оновленого пікапа Tacoma
Компанія Toyota представила черговий тизер нового покоління пікапа Tacoma, дебют якого відбудеться вже у цьому 23 році.
Китай поступово витісняє світових автовиробників зі свого ринкуКитай поступово витісняє світових автовиробників зі свого ринку
Китай повільно, але неухильно витісняє зі свого величезного ринку відомих світових автовиробників: у 4 кварталі 2022 року у них було всього 8% китайського ринку електромобілів.
В Амстердамі почали позбавлятися автомобілів на дорогахВ Амстердамі почали позбавлятися автомобілів на дорогах
Автомобілі заважають розвивати велосипедну інфраструктуру в Амстердамі. Вводиться низка обмежень, покликаних знизити використання авто в місті.
Honda відкликає 580 тисяч нових машин через проблеми з гальмамиHonda відкликає 580 тисяч нових машин через проблеми з гальмами
Фахівці команії Honda визнали, що на моделях Fit/Jazz, Freed, Freed+, Vezel, StepWGN, Shuttle, Odyssey, CR-V, Insight, Grace, Jade, Accord, Honda e та Clarity може бути несправним датчик тиску гальмівної рідини.
Lancia показала чергове зображення нового концептуLancia показала чергове зображення нового концепту
Повністю електричний автомобіль - це «маніфест бренду» майбутнього, презентація якого запланована на 15 квітня.
Старенький Ford пішов із молотка за 118 тисяч доларівСтаренький Ford пішов із молотка за 118 тисяч доларів
Спорткар Ford Mustang SVT Cobra відмінно зберігся та не потребує ремонту. Він належав американському автодилеру, який викупив автомобіль у 2022 році.
Tesla представила зарядний пристрій CyberVaultTesla представила зарядний пристрій CyberVault
Tesla представила CyberVault, коробку в стилі Cybertruck з інтегрованою домашньою зарядкою для електромобілів.
В Україні зростає попит на нові вантажівкиВ Україні зростає попит на нові вантажівки
У березні на українському ринку нових комерційних автомобілів було реалізовано 805 машин. За перший квартал поточного року це кращий результат.
Військову вантажівку перетворили на практичний будинок на колесахВійськову вантажівку перетворили на практичний будинок на колесах
Власник будинку на колесах любить подорожувати, тому йому була потрібна повнопривідна вантажівка. Всередині автобудинку є все необхідне, враховуючи кухню та спальню.
Mitsubishi анонсувала дебют нового ColtMitsubishi анонсувала дебют нового Colt
Новий тизер, опублікований на днях, супроводжується новинами про точну дату презентації.
У Києві паркування стало безкоштовнимУ Києві паркування стало безкоштовним
Кияни та гості столиці можуть тимчасово залишати автомобілі на муніципальних паркінгах безкоштовно.
На аукціон виставлено найшвидший мінівен у світіНа аукціон виставлено найшвидший мінівен у світі
Усього випущено лише 200 Mercedes R63 AMG і вони дуже цінуються колекціонерами. Спортивний мінівен оснащений величезним 6,2-літровим V8 потужністю 510 к.с.
Як відрізняється середня ціна авто в Україні, Європі та СШАЯк відрізняється середня ціна авто в Україні, Європі та США
Середня ціна автомобіля в США скоро перевищить 50 тисяч доларів, вважають у Toyota. При цьому попит знову перевищить пропозицію, незважаючи на відновлення поставок комплектуючих.
Анонсовано нові електричні вантажівки від Hino TrucksАнонсовано нові електричні вантажівки від Hino Trucks
Компанія Hino Trucks розпочне випуск нових електричних вантажівок на своєму заводі в Мінерал Велс (Західна Вірджинія) вже у 2024 році.
Раритетний Chevrolet Corvette розбили під час передавачі власникуРаритетний Chevrolet Corvette розбили під час передавачі власнику
Вінтажний Chevrolet Corvette 1962 року доставили власнику відразу після реставрації. Спорткар почав швидко скочуватися з автовоза, після чого впав униз.
За пів року сервісні центри МВС виготовили понад 35 тисяч посвідчень водія, які були замовлені онлайнЗа пів року сервісні центри МВС виготовили понад 35 тисяч посвідчень водія, які були замовлені онлайн
Пройшло вже пів року, як сервісні центри МВС та ДП «ІНФОТЕХ» почали надавати онлайн-послуги обміну або відновлення посвідчення водія онлайн під час дії воєнного стану в Україні.
Renault тестує оновлений ClioRenault тестує оновлений Clio
Renault Clio був помічений під час тестування, і здається, що до зовнішнього дизайну автомобіля було внесено значні зміни.
25 років легендарному Opel Astra G25 років легендарному Opel Astra G
У 1991 році Opel представив Astra F, як наступника Opel Kadett і ознаменував початок нового розділу в історії успіху компанії в компактному класі.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015