Новости за 05.03.2024

Volkswagen зареєстрував майже десяток моделейVolkswagen зареєстрував майже десяток моделей
Volkswagen протягом останніх кількох тижнів подав заявки до різних відомств інтелектуальної власності з метою зареєструвати вісім нових торгових марок та знаків, більшість з яких були подані до Німецького відомства патентів і торгових марок.
Німецький завод Tesla зупинив роботу через підпалНімецький завод Tesla зупинив роботу через підпал
Поліція веде розслідування за підозрою в підпалі опори ЛЕП. У частині Бранденбурга зникла електрика, зокрема на фабриці Tesla. Виробництво на заводі зупинено, співробітників евакуйовано.
У Китаї випустили електричний кросовер у стилі Porsche CayenneУ Китаї випустили електричний кросовер у стилі Porsche Cayenne
Китайська компанія Wuling офіційно повідомила про те, що презентація невеликого кросовера Bingo Plus, який анонсували на початку цього року, відбудеться у середу, 6 березня.
Новий електромобіль Range Rover «Velar» помітили під час тестівНовий електромобіль Range Rover «Velar» помітили під час тестів
На зміну Range Rover Velar прийде стильний електромобіль. Він отримає 500-сильну установку і збереже позашляхові здібності попередника.
Новий потужний електромобіль Porsche Taycan показали на офіційному фотоНовий потужний електромобіль Porsche Taycan показали на офіційному фото
Компанія Porsche офіційно розпочала зворотний відлік до світового дебюту свого найпотужнішого електромобіля Taycan.
У Швеції виписали автомобілям іноземних посольств понад 800 штрафів за неправильне паркуванняУ Швеції виписали автомобілям іноземних посольств понад 800 штрафів за неправильне паркування
Автомобілі різних посольств у Швеції накопичили за останній рік понад 850 тисяч крон штрафів за порушення паркування, при цьому більшість штрафів так і не сплатили.
Виробництво автомобілів у світі зросло на 10 відсотківВиробництво автомобілів у світі зросло на 10 відсотків
За даними всесвітньої організації автовиробників (ОІСА), впродовж 2023 року глобальне виробництво автотранспорту склало 93 546 599 од.
Знаменитий британський виробник повністю припинить випуск бензинових і дизельних автоЗнаменитий британський виробник повністю припинить випуск бензинових і дизельних авто
Уже з літа нинішнього року Jaguar припинить випуск більшості бензинових і дизельних моделей. До 2026 року лінійку британської марки поповнять три нові електромобілі.
Нова Toyota Camry 2024 року не зацікавила покупцівНова Toyota Camry 2024 року не зацікавила покупців
Нову Toyota Camry 2024 скоро повноцінно виведуть на ринок Китаю. Тим часом попередні замовлення на модель почали приймати з початку року. За підсумками двох місяців поки що не можна сказати, що модель зацікавила покупців.
122-річний Mercedes-Simplex 60 HP продали за 11 мільйонів доларів122-річний Mercedes-Simplex 60 HP продали за 11 мільйонів доларів
Нещодавно на аукціоні було продано один з найперших автомобілів марки - модель Simplex 60, за рекордною ціною в 11 мільйонів доларів, що дозволило йому отримати статус найдорожчого антикварного автомобіля у світі.
Tesla Cybertruck втратив колесо під час дивної аваріїTesla Cybertruck втратив колесо під час дивної аварії
У США стався черговий інцидент із футуристичним електричним пікапам Tesla Cybertruck. У мережі користувачі зійшлися на думці, що ДТП стало наслідком зіткнення електрокара майбутнього із суворою реальністю.
Електромобілі шкодять планеті більше, ніж авто на бензиніЕлектромобілі шкодять планеті більше, ніж авто на бензині
Дослідники зробили ще одне неприємне відкриття, електромобілі насправді не такі вже й екологічні, як вважалося раніше.
Електромобіль Renault 5 E-Tech демонструє рекордну популярністьЕлектромобіль Renault 5 E-Tech демонструє рекордну популярність
Французький автовиробник Renault хизується чудовими показниками попередніх замовлень нового електричного хетчбека 5 E-Tech.
Nissan Ariya 2024 подешевшав на 6000 доларівNissan Ariya 2024 подешевшав на 6000 доларів
Nissan взяла участь у грі під назвою «хто сильніше знизить ціни на нові машини». Японська компанія знизила ціни на лінійку Ariya 2024 року в США, причому зниження склало цілих 6000 доларів.
Пікап Tesla Cybertruck поставили на гусениці, але ця витівка провалиласяПікап Tesla Cybertruck поставили на гусениці, але ця витівка провалилася
Майстри HeavyDSparks вирішили обладнати Tesla Cybertruck Foundation Series гусеничним ходом та випробувати його в снігу. Однак, ця ідея завершилася повним провалом.
Компактний кросовер Honda перетворили на будинок на колесахКомпактний кросовер Honda перетворили на будинок на колесах
Автодім Honda Element розрахований на двох дорослих і двох дітей та обладнаний холодильником. Кросовер підготували до серйозного бездоріжжя.
Компанія Chery показала новий логотипКомпанія Chery показала новий логотип
Chery Automobile виповнюється 18 років. З цього приводу компанія вирішила вкотре оновити фірмовий логотип, зробивши його технологічнішим.
Американські інженери розробили інноваційний метод переробки акумуляторів електромобілівАмериканські інженери розробили інноваційний метод переробки акумуляторів електромобілів
Виробник акумуляторів 24M Technologies з Массачусетського технологічного інституту представив новий процес переробки батарей для електромобілів і їх зберігання.
Європейський Союз Єврокомісія запропонувала обмежити «транспортний безвіз» для УкраїниЄвропейський Союз Єврокомісія запропонувала обмежити «транспортний безвіз» для України
Як зазначили в комісії, пропозиції включають оновлення угоди з Україною «з метою покращення її практичної реалізації та правозастосування, зберігаючи при цьому її цілі та сферу дії».
В Європі дебютував новий Toyota YarisВ Європі дебютував новий Toyota Yaris
Компанія Toyota випустила на європейський ринок оновлену версію хетчбека Yaris, створену в Європі спеціально під потреби місцевих покупців. Новинка пропонується з двома гібридними силовими установками на вибір.
Scania досягла рекордних показниківScania досягла рекордних показників
Компанія Scania за підсумками 2023 року збільшила чистий продаж на 28% - до 204,1 млрд шведських крон (у 2022 році - 159,2 млрд).
Представлено нестандартний електроскутер Avvenire TectusПредставлено нестандартний електроскутер Avvenire Tectus
Avvenire Tectus - нестандартний електроскутер із заскленою кабіною. Триколісну модель можна обладнати кондиціонером, камерою та навіть сканером відбитків пальців.
Електрична Porsche Panamera принципово відрізнятиметься від TaycanЕлектрична Porsche Panamera принципово відрізнятиметься від Taycan
Porsche розраховує зберегти свій перший електромобіль - Taycan - у модельному ряду навіть після представлення довгоочікуваної Panamera EV.
Яку малу комерційну техніку купували у лютому?Яку малу комерційну техніку купували у лютому?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у лютому й визначили 20 найпопулярніших моделей малої комерційної техніки у трьох сегментах.
Вже 2 роки мережа ОККО безкоштовно годує військових на своїх прифронтових АЗКВже 2 роки мережа ОККО безкоштовно годує військових на своїх прифронтових АЗК
Від березня 2022 року ОККО безкоштовно пригощає кавою та хотдогами захисників і захисниць на своїх АЗК у прифронтових регіонах.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015