Новости за 05.02.2024

Став відомий лідер ринку міських електробусів у ЄвропіСтав відомий лідер ринку міських електробусів у Європі
За підсумками 2023 року лідером ринку міських електробусів у Європі (ЄС27+3) стала компанія MAN Truck n Bus - з часткою 13,3 відсотків.
Студенти відродили рідкісний і незвичайний французький спорткарСтуденти відродили рідкісний і незвичайний французький спорткар
Спорткар Hommage 550 створений групою французьких студентів всього за 4 місяці. Автомобіль є наступником тримісного купе Matra Bagheera 1973 року.
Електричний маскл-кар Dodge Charger покажуть через місяцьЕлектричний маскл-кар Dodge Charger покажуть через місяць
Компанія Dodge планує представити електричний маскл-кар Charger Daytona 5 березня. Старший віце-президент компанії Метт МакАлір розкрив подробиці на недавньому саміті J.D. Power Auto Summit у Лас-Вегасі.
Роздрібні ціни на пальне тримаються на низькому попитіРоздрібні ціни на пальне тримаються на низькому попиті
Протягом тижня (з 29 січня по 5 лютого) вартість палива в більшості мереж не зазнала змін. Але там, де зміни все-таки мали місце, вони були різноспрямовані.
Для водіїв туристичних автобусів в ЄС запровадять нові правила режиму праці та відпочинкуДля водіїв туристичних автобусів в ЄС запровадять нові правила режиму праці та відпочинку
У Європейській раді та Європарламенті було досягнуто попередньої домовленості про нові правила режиму праці та відпочинку водіїв туристичних автобусів на території ЄС.
Hyundai готується провести IPO індійського підрозділуHyundai готується провести IPO індійського підрозділу
Hyundai Motor India перебуває на ранній стадії переговорів про первинне публічне розміщення акцій і вже провела переговори з кількома банками.
Податок на розкіш в Україні: за які авто доведеться додатково заплатити у 2024 роціПодаток на розкіш в Україні: за які авто доведеться додатково заплатити у 2024 році
Транспортний податок в Україні залежить від розміру мінімальної зарплати. Але, незважаючи на те, що рівень мінімалки у 2024 році збільшився, список автомобілів, за які громадянам потрібно сплатити податки, скоротився.
Новий Porsche Taycan здивував реальним запасом ходуНовий Porsche Taycan здивував реальним запасом ходу
Під час тест-драйвів прототипи електроседана проїхали 587 км без підзарядки дорогами загального користування між Лос-Анджелесом та Сан-Дієго.
Стала відома країна, яка першою заборонить авто з ДВЗСтала відома країна, яка першою заборонить авто з ДВЗ
Згідно з новинами парламенту, Алему Сіме, міністр транспорту та логістики Ефіопії, оголосив, що «було прийнято рішення про те, що автомобілі не можуть потрапляти в Ефіопію, якщо вони не електричні».
Інтелектуальний ремінь безпеки визначатиме вагу та статуру пасажираІнтелектуальний ремінь безпеки визначатиме вагу та статуру пасажира
Провідний виробник автокомпонентів та аксесуарів розробив нову систему пасків Passive Safety Systems, що мінімізує наслідки аварій.
Rolls-Royce відкликає новітній Spectre через проблеми з проводкоюRolls-Royce відкликає новітній Spectre через проблеми з проводкою
Rolls-Royce відкликає новий Spectre через проблеми з проводкою. Британська марка підтвердила, що у групі ризику 107 купе, тобто дефект може підтвердитись у 90 відсотків Spectre.
У мережу злили зображення нового плагін-гібриду Chery Fengyun T9У мережу злили зображення нового плагін-гібриду Chery Fengyun T9
Китайське міністерство промисловості та інформаційних технологій злило в мережу ескізи нового кросовера Chery Fengyun T9.
Перший електромобіль Range Rover викликав рекордний інтересПерший електромобіль Range Rover викликав рекордний інтерес
Британський автовиробник повідомив, що перший серійний електромобіль Range Rover ще до офіційного початку продажів вже має понад 16 000 покупців у списку очікування.
Skoda оновила компактні Kamiq та ScalaSkoda оновила компактні Kamiq та Scala
Чеський автовиробник представив рестайлінг одних зі своїх найуспішніших моделей. Хетчбек Scala та компактний кросовер Kamiq отримали оновлені бампери та фари.
Geely і Volvo створили недорогого та економічного конкурента Toyota CamryGeely і Volvo створили недорогого та економічного конкурента Toyota Camry
Сімейний седан LynkCo 07 коштуватиме близько $25 000 і вирізняється оригінальним дизайном. Модель дебютує в потужній гібридній версії.
Пікап Cybertruck «знищує» власні шиниПікап Cybertruck «знищує» власні шини
У відеоролику на YouTube-каналі T Sportline докладно розібрали прорахунок, допущений інженерами Tesla щодо колісного ковпака пікапа Cybertruck.
Toyota Camry отримала нову двомоторну версіюToyota Camry отримала нову двомоторну версію
Розробники оснастили автомобіль не лише новою силовою установкою, а й підкоригували зовнішність.
Електромобіль Lucid Air у поліцейській версії вперше показали на фотоЕлектромобіль Lucid Air у поліцейській версії вперше показали на фото
Електричний седан Lucid Air заступив на службу поліції у Саудівській Аравії.
За вихідні LPG здешевшав на станціях великих мережЗа вихідні LPG здешевшав на станціях великих мереж
Скраплений автомобільний газ за вихідні (2-5 лютого) у мережах АЗС здешевшав 17 коп./л, до 27,14 грн/л.
Парижани на референдумі підтримали потрійну плату за паркування позашляховиківПарижани на референдумі підтримали потрійну плату за паркування позашляховиків
У неділю парижани проголосували за підвищення плати за паркування для спортивних позашляховиків, але опозиція поспішила назвати це демократичним, екологічним і соціальним фарсом.
У Китаї розсекречено флагманський електромобіль VolkswagenУ Китаї розсекречено флагманський електромобіль Volkswagen
Новий Volkswagen ID.7 S - великий 5-метровий аналог Tesla Model S. Електрокар оснастять 231-сильним мотором, а його запас ходу перевищить 600 км.
BMW вивів на тести електричний позашляховик з індексом NA5BMW вивів на тести електричний позашляховик з індексом NA5
Продовжуються дорожні тести нового електричного кросовера BMW з індексом NA5. Він стане першим представником сімейства Neue Klasse та замінить у лінійці виробника актуальний iX3.
Китайський електромобіль HiPhi виграв змагання з запасу ходу у екстремальних умовахКитайський електромобіль HiPhi виграв змагання з запасу ходу у екстремальних умовах
Китайський електромобільний стартап зміг перемогти Tesla на цьогорічному конкурсі NAF El Prix, який називають найбільшим у світі тестом електромобілів, і який проводиться зазвичай у екстремальних умовах - за мінусової температури та за наявності снігу.
Представлено «інший» новий Ford ExplorerПредставлено «інший» новий Ford Explorer
Фотографії нового Ford Explorer, який відрізняється від раніше представленого в США кросовера, опублікували на сайті Міністерства промисловості та інформаційних технологій КНР.
Nissan підготував особливу версію пікапа FrontierNissan підготував особливу версію пікапа Frontier
Компанія Nissan запропонує усім охочим спеціальну версію пікапа Frontier. Вантажівка з пакетом Forsberg Edition нагадує машину для пустельних перегонів. У неї інша підвіска та випускна система - і те й те з каталогу Nismo.
Старий Nissan 2000 року продали за 325 000 доларівСтарий Nissan 2000 року продали за 325 000 доларів
У 2000 році випущено тільки 38 купе Nissan Skyline GT-R у версії V-Spec N1. Спорткар використовували як основу для створення гоночних авто.
Повнорозмірну копію Volvo V70 зібрали із конструктора LegoПовнорозмірну копію Volvo V70 зібрали із конструктора Lego
Повнорозмірну копію автомобіля побудував Девід Густафссон, мега-фанат Lego зі Швеції.
Сервісні центри отримали авто обладнані «ручним» керуваннямСервісні центри отримали авто обладнані «ручним» керуванням
5-ть сервісних центрів МВС в Україні отримали нові автомобілі обладнані ручним керуванням. На них особи з інвалідністю складатимуть практичні іспити для отримання посвідчення водія.
Знаковий седан Hyundai SONATA повертається!Знаковий седан Hyundai SONATA повертається!
Нова SONATA буде доступна для придбання вже у лютому цього року, і буде оснащена бензиновим мотором 2,5 GDI потужністю 194 к.с.
Отримуйте грант у розмірі 20% від ЄБРР на придбання вантажних автомобілів PEUGEOT, CITROEN, OPELОтримуйте грант у розмірі 20% від ЄБРР на придбання вантажних автомобілів PEUGEOT, CITROEN, OPEL
Клієнти юридичні особи можуть придбати вантажні автомобілі з гами моделей Концерну Stellantis з фінансуванням від «ОТП Лізинг».
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015