Новости за 04.12.2023

Toyota показала компактний електрокросовер Urban SUVToyota показала компактний електрокросовер Urban SUV
Toyota Urban SUV отримала брутальний дизайн із сучасною оптикою. Серійна версія моделі стане найдоступнішим електромобілем бренду в Європі.
Nissan Leaf переродиться у витончений позашляховикNissan Leaf переродиться у витончений позашляховик
Розробка Nissan Leaf третього покоління вже розпочалась і, як стало відомо, він значно відрізнятиметься від актуальної моделі. Автомобіль наступної генерації буде кросовером.
Новітній пікап Tesla Cybertruck отримав екстремальну версіюНовітній пікап Tesla Cybertruck отримав екстремальну версію
Електромобіль Tesla Cybertruck підготували до важкого бездоріжжя. Пікапу збільшили кліренс, посилили бампери і встановили величезні шини.
У GM кажуть, що їх електромобілі перестануть бути збитковими з середини 2024 рокуУ GM кажуть, що їх електромобілі перестануть бути збитковими з середини 2024 року
Ні для кого не секрет, що електромобілі залишаються дорожчими у виробництві, ніж традиційні моделі з ДВЗ, але в General Motors вірять, що їхні електромобілі стануть прибутковими вже з другої половини 2024 року.
У США виявлено літій, якого вистачить для 375 млн акумуляторівУ США виявлено літій, якого вистачить для 375 млн акумуляторів
Видобуток літію з геотермальних розсолів може задовольнити попит на десятиліття вперед, але вимагає більш досконалих технологій.
Toyota представила гібридну версію HiluxToyota представила гібридну версію Hilux
Toyota розсекретила характеристики гібридного пікапа Hilux. Новинка була анонсована для європейського ринку ще в середині листопада, але технічні характеристики моделі тоді не розкрили.
Mercedes-AMG представив оновлену колекцію дитячих візочківMercedes-AMG представив оновлену колекцію дитячих візочків
Німецький виробник спортивних авто Mercedes-AMG представив нову лінійку дитячих візочків. Вони отримали колісні диски у фірмовому стилі бренду.
Skoda показала оновлений електричний кросовер EnyaqSkoda показала оновлений електричний кросовер Enyaq
Елктричний кроссовер від Skoda отримав оновлення. Воно торкнулось програмної і технічної частини.
Новий електромобіль Audi e-tron GT 2025 розсекретили під час випробуваньНовий електромобіль Audi e-tron GT 2025 розсекретили під час випробувань
Оновлений Audi e-tron GT отримає безліч поліпшень порівняно з поточною моделлю. Заряджену версію RS оснастять 750-сильною установкою.
Військові медики отримали унікальну «швидку» на базі Volkswagen AmarokВійськові медики отримали унікальну «швидку» на базі Volkswagen Amarok
Сьогодні для потреб ЗСУ передають різні автомобілі швидкої допомоги, які надходять від закордонних волонтерів. Один з них - на базі пікапа Volkswagen Amarok працює у Медичному батальйоні «Госпітальєри».
Ford відкликає десятки тисяч автомобілівFord відкликає десятки тисяч автомобілів
Компанія Ford відкликає 45 173 автомобілі через те, що двері можуть відчинитися під час руху.
На покинутій СТО виявлено колекцію рідкісних ретроавтоНа покинутій СТО виявлено колекцію рідкісних ретроавто
У колекції зібрані рідкісні ретро-авто зі США та Європи. Усіх їх почали реставрувати, але банкрутство майстерні не дало завершити процес відновлення машин.
Які електромобілі купували українці в листопаді?Які електромобілі купували українці в листопаді?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій автомобілів з електричними силовими установками й визначили ТОП-20 моделей в трьох сегментах.
Rolls-Royce хоче продати підрозділ з розробки електричних двигунів для літаківRolls-Royce хоче продати підрозділ з розробки електричних двигунів для літаків
Британська компанія вважає, що синтетичне авіаційне паливо є єдиним шляхом для великих авіалайнерів досягти нульових кліматичних цілей, саме тому й вирішила позбавитись свого підрозділу з розробки електромоторів для авіації.
Mitsubishi Magna 1993 випробували в сучасному краш-тестіMitsubishi Magna 1993 випробували в сучасному краш-тесті
Організація ANCAP вирішила нестандартно відзначити свій 30-річний ювілей. Експерти перевірили безпеку седана Mitsubishi Magna 1993 року в сучасному краш-тесті.
Майбутні автомобілі Hyundai зможуть чути крики та викликати поліціюМайбутні автомобілі Hyundai зможуть чути крики та викликати поліцію
Hyundai Motor Group провела черговий, 14-й Festival IDEA, в рамках якого співробітники компанії представляють власні дослідницькі концепції. Тема цього року - «Душевна технологія, яка змінює світ».
На українських АЗС дешевшає пальнеНа українських АЗС дешевшає пальне
Протягом вихідних (1-4 грудня) середня роздрібна ціна на бензин А-95 в Україні зменшилась на 26 коп./л, до 54,07 грн/л, на А-95+ - на 45 коп./л, до 57,12 грн/л, на дизпальне - на 25 коп./л, до 54,03 грн/л.
Презентовано 1000-сильний суперкар Genesis X Gran BerlinettaПрезентовано 1000-сильний суперкар Genesis X Gran Berlinetta
Суперкар Genesis X Gran Berlinetta оснащений гібридною установкою потужністю 1086 к.с. У купе яскравий обтічний дизайн і високотехнологічний салон.
Компанія CATL показала нову платформу для електромобілівКомпанія CATL показала нову платформу для електромобілів
Китайська компанія CATL, найбільший у світі виробник акумуляторів для електромобілів, працює над новою платформою для авто, яка стане основою для електромобілів інших автовиробників.
Польща й далі домагатиметься відновлення дозволів для перевізників з УкраїниПольща й далі домагатиметься відновлення дозволів для перевізників з України
Матеуш Моравецький повідомив, що його уряд вимагає від Єврокомісії скасувати транспортний безвіз для України. Він вважає, що дозвільна система буде регулювати транспортний ринок «рівноцінним і справедливим чином».
Рідкісний суперкар Ferrari отримав вражаючий тюнінгРідкісний суперкар Ferrari отримав вражаючий тюнінг
Ferrari Monza SP2 став яскравішим на вигляд завдяки карбоновому обважуванню та оригінальному забарвленню. Потужність двигуна суперкара підняли до 830 сил.
Прототип Toyota Land Cruiser 70 виготовили з пінопласту в натуральну величинуПрототип Toyota Land Cruiser 70 виготовили з пінопласту в натуральну величину
Японський скульптор Масумі Ямагуті виготовив повнорозмірну модель оновленого Toyota Land Cruiser 70 2024 року із пінопласту.
Toyota і Lexus відкликають 576 тисяч машин через загрозу пожежіToyota і Lexus відкликають 576 тисяч машин через загрозу пожежі
Китайський регулятор опублікував перелік автомобілів, які відремонтують безкоштовно. У документах сказано, що дефектний паливний насос схильний до пошкоджень - на ньому можуть утворитися тріщини, не виключений витік пального.
Суперкар зірки «Чорної пантери» потрапив в аварію біля студії в Лос-АнджелесіСуперкар зірки «Чорної пантери» потрапив в аварію біля студії в Лос-Анджелесі
Ferrari актора Майкла Б. Джордана за 430 000 доларів розлетівся на шматки, потрапивши в ДТП біля голлівудської студії. Суперкар зірки «Кріда» врізався в припаркований KIA.
Європейські продажі електромобілів зросли на третинуЄвропейські продажі електромобілів зросли на третину
У жовтні продажі електромобілів у Європі знову зросли порівняно з минулим роком, дещо випередивши загальне зростання ринку та отримавши трохи більшу частку ринку.
Криза минула: LPG уроздріб почав дешевшатиКриза минула: LPG уроздріб почав дешевшати
Частина автозаправних мереж за вихідні (1-4 грудня) зменшили ціни на автогаз.
Toyota показала секретні концепт-кариToyota показала секретні концепт-кари
Ці концепт-кари ретельно приховували від публіки, але тепер їх показали в цифровому вигляді. Кожен із 5-ти автомобілів вирізняється незвичайним дизайном і деякими унікальними рішеннями.
Електричний літаючий автомобіль Doroni H1 отримав дозвіл на використання в СШАЕлектричний літаючий автомобіль Doroni H1 отримав дозвіл на використання в США
Компанія Doroni Aerospace з Майамі оголосила, що її повністю електричний літаючий автомобіль Doroni H1 отримав офіційний сертифікат льотної придатності від Федерального управління цивільної авіації США (FAA).
Іржавий маслкар Ford Falcon продали з аукціону за 152 000 доларівІржавий маслкар Ford Falcon продали з аукціону за 152 000 доларів
Знайдений в Австралії в старому гаражі класичний раритетний маскар Ford XY Falcon GT 1970 року випуску продали з аукціону за 152 000 доларів. І це за умови, що автомобіль перебуває у досить непривабливому стані.
Який вигляд має Tesla Model S з пробігом майже 2 млн кмЯкий вигляд має Tesla Model S з пробігом майже 2 млн км
Tesla Model S проїхала понад 1,8 млн кілометрів лише за 9 років. Електромобіль має відмінний стан, але власнику довелося міняти електромотори та акумуляторні блоки.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015