Новости за 04.10.2023

Skoda презентувала нове покоління кросовера KodiaqSkoda презентувала нове покоління кросовера Kodiaq
Компанія Skoda представила новий Kodiaq. Це перша зміна поколінь для кросовера, який вийшов на ринок у 2016 році.
Опубліковано перші зображення найдешевшого електрокросовера ToyotaОпубліковано перші зображення найдешевшого електрокросовера Toyota
Компактний електрокросовер Toyota стане «зеленою» альтернативою моделі Aygo X. Допомагають створити електрокар фахівці Suzuki.
У вересні зафіксована рекордна кількість вживаних електромобілів з-за кордонуУ вересні зафіксована рекордна кількість вживаних електромобілів з-за кордону
Традиційно кожен наступний місяць приносить рекорд продажів електромобілів в Україні. У вересні уклали понад 6 тисяч угод купівлі-продажу «електричок».
Найбільшу у світі колекцію Porsche розпродадуть на аукціоніНайбільшу у світі колекцію Porsche розпродадуть на аукціоні
У колекції зібрано понад 50 раритетних Porsche і практично всі вони пофарбовані в білий колір. Сумарна вартість автомобілів перевищує 25 мільйонів доларів.
На офіційних ресурсах МВС України поновлено можливість сплати штрафівНа офіційних ресурсах МВС України поновлено можливість сплати штрафів
На офіційних ресурсах МВС України знову можна сплачувати за адміністративні порушення правил дорожнього руху зафіксованих комплексами автоматичної фіксації.
Chery готується до будівництва заводів в ЄвропіChery готується до будівництва заводів в Європі
Будівництво заводів в ЄС може звільнити китайського виробника від проблем з імпортом, проти якого виступають європейські чиновники.
Чим примітні бельгійські електромобілі Addax?Чим примітні бельгійські електромобілі Addax?
Бельгій виробник Addax Motors спеціалізується на виготовленні невеликих електромобілів для міської доставки, на так званій останній милі.
В Україні після перемоги над окупантами будуватимуть автобаниВ Україні після перемоги над окупантами будуватимуть автобани
В Україні після перемоги над російськими окупантами будуватимуть автобани. Агентство відновлення вже розробляє 5-річну програму розвитку дорожньої інфраструктури/
Британці представили електропозашляховик у ретростиліБританці представили електропозашляховик у ретростилі
Munro Series-M буде доступний у кількох версіях потужністю від 228 до 381 сили. Електричний позашляховик надійде у виробництво вже наприкінці 2023 року.
Постачання в Україну скрапленого газу у вересні зрослиПостачання в Україну скрапленого газу у вересні зросли
У вересні на український ринок було постачено 88,8 тис. тонн скрапленого газу, що на 5% більше, ніж у серпні.
Опубліковано патентні зображення універсала BMW 5 SeriesОпубліковано патентні зображення універсала BMW 5 Series
Універсал BMW 5 Series підросте в розмірах і стане просторішим усередині. Лінійка отримає спортивну версію M5 і електромобіль i5.
Nikola Motors офіційно представила свою першу водневу вантажівкуNikola Motors офіційно представила свою першу водневу вантажівку
Nikola Motor офіційно представила свою вантажівку на водневих паливних елементах. Презентація відбулася на заводі компанії в Куліджі, штат Арізона.
Geely ліквідувала електричний суббрендGeely ліквідувала електричний суббренд
Незважаючи на загальну тенденцію, навпаки, виділяти електричні моделі в окремі марки, Geely вирішила зробити моделі Geometry частиною основної лінійки.
Каскадер встановив незвичайний світовий рекорд на вантажівціКаскадер встановив незвичайний світовий рекорд на вантажівці
Каскадеру знадобилося три спроби, щоб встановити світовий рекорд. Водієві довелося маневрувати між бар'єрами та одночасно утримувати баланс.
Американець зібрав колекцію із 85-ти седанів Ford CrownАмериканець зібрав колекцію із 85-ти седанів Ford Crown
Житель міста Корнінг, що розташовано в американському штаті Нью-Йорк, зібрав величезну колекцію автомобілів Ford Crown Victoria. Вона налічує 85 цивільних та поліцейських машин, і є найбільшою у світі.
Новий Volkswagen Golf 2024 помітили під час тестівНовий Volkswagen Golf 2024 помітили під час тестів
Новий Volkswagen Golf 8 незначно зміниться зовні та всередині. Заряджена версія GTI збереже 2,0-літровий турбомотор.
Які вживані авто у вересні купували на внутрішньому ринку найбільше?Які вживані авто у вересні купували на внутрішньому ринку найбільше?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших вживаних моделей, які купували в Україні у вересні.
Електричну вантажівку Tesla Semi перевірили на працездатністьЕлектричну вантажівку Tesla Semi перевірили на працездатність
Північноамериканська рада з ефективності вантажних перевезень (NACFE) оцінила можливості Tesla Semi в реальних умовах.
Електропікап Rivian R1T шокував вартістю ремонтуЕлектропікап Rivian R1T шокував вартістю ремонту
Ремонт Rivian R1T після незначної ДТП оцінили в половину вартості авто. У пікапа доволі складна конструкція кузова.
Представлено новий Ford F-150 Lightning FlashПредставлено новий Ford F-150 Lightning Flash
F-150 Lightning Flash - це «технологічне» розширення версії XLT, що додає потрібні технічні можливості та систему Ford BlueCruise 1.2, яка дозволяє водіям змінювати смугу руху простим натисканням.
У США безпілотне таксі збило жінку і зупинилося над неюУ США безпілотне таксі збило жінку і зупинилося над нею
Спершу жінку збив автомобіль, яким керувала людина. Безпілотне таксі спробувало зупинитися, але відстань до постраждалої була занадто короткою.
Mellor презентує у Брюсселі свій найбільший електробусMellor презентує у Брюсселі свій найбільший електробус
Британський виробник Mellor вирішив увійти до класу міських автобусів великого класу.
МВС прозвітувало про відновлення понад 50 тисяч посвідчень водіяМВС прозвітувало про відновлення понад 50 тисяч посвідчень водія
Не варто панікувати, якщо втратили посвідчення водія. Втрачені документи швидко відновлюються як в сервісному центрі МВС, так і онлайн.
Представлено новий сімейний кросовер KIA Carens 2024Представлено новий сімейний кросовер KIA Carens 2024
Бюджетний кросовер KIA Carens у версії X-Line отримав вентиляцію сидінь і монітор для задніх пасажирів. Модель отримала новий 160-сильний турбомотор.
На Житомирщині відкрили міст, відбудований за кошти ЕстоніїНа Житомирщині відкрили міст, відбудований за кошти Естонії
У місті Малин на Житомирщині відкрили відновлений міст, реконструкцію якого здійснили завдяки Естонії.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015