Новости за 04.08.2023

Toyota готує легковий пікап на базі CorollaToyota готує легковий пікап на базі Corolla
Новий пікап Toyota Corolla може надійти в продаж не раніше 2027 року. Також Toyota розробляє більший електричний пікап, який побудують на новій платформі.
Універсал Subaru Levorg перетвориться на кросоверУніверсал Subaru Levorg перетвориться на кросовер
Наразі Subaru анонсувала нову кросоверну версію Levorg Layback, опублікувавши кілька офіційних тизерів.
Cтанції Tesla Supercharger отримають потужні зарядки на 350 кВтCтанції Tesla Supercharger отримають потужні зарядки на 350 кВт
Компанія Tesla починає оснащувати свої Supercharger зарядними терміналами четвертого покоління - V4.
Відроджену Acura ZDX показали на офіційному тизеріВідроджену Acura ZDX показали на офіційному тизері
Відроджена Acura ZDX стане першим серійним електромобілем японського бренду. Преміальний електрокросовер зможе розганятися до 100 км/год менш ніж за 4 секунди, а його запас ходу перевищить 450 км.
Болід Формула Е повністю виготовили з електронних відходівБолід Формула Е повністю виготовили з електронних відходів
Болід, зроблений з електронного сміття, презентували, щоб привернути увагу до кризи відходів.
Новий пікап Ford F-150 зловили під час дорожніх випробуваньНовий пікап Ford F-150 зловили під час дорожніх випробувань
Пікап Ford F-150 зловили у новому дизайні під час дорожніх випробувань. На фото пікап можна розглянути у деталях.
Компанія Subaru презентувала заряджений седан WRX CompetitionКомпанія Subaru презентувала заряджений седан WRX Competition
Subaru WRX Competition дебютує на ралі Ojibwe Forests Rally в Міннесоті 24-25 серпня. Болід отримав безліч зовнішніх і внутрішніх доопрацювань.
На продаж виставили Mazda Miata з кузовом від Aston MartinНа продаж виставили Mazda Miata з кузовом від Aston Martin
На сайтах продажів можна знайти багато тюнінгованих машин, різних років випуску, марок та моделей. Але далеко не всі виглядають чудово. Чого не скажеш про Mazda Miata, яку перетворили на Aston Martin DB7.
Нові електромобілі Subaru можуть отримати батареї нового поколінняНові електромобілі Subaru можуть отримати батареї нового покоління
Subaru веде переговори з Panasonic про партнерство щодо постачання циліндричних літій-іонних акумуляторів нового покоління для своїх майбутніх електромобілів.
Renault Kangoo перетворили на потужний спортивний фургонRenault Kangoo перетворили на потужний спортивний фургон
Renault Kangoo оснастили 200-сильним двигуном від Clio RS і допрацювали його підвіску. Розгін до 100 км/год займає менше 7 секунд.
Польща знижує премії на дизпальне через слабкий попитПольща знижує премії на дизпальне через слабкий попит
Липневе падіння попиту на імпортний ресурс в Україні відчули як західні, так і південні постачальники дизельного пального. Для польських і балтійських трейдерів це обернулося зниженням премій.
GMC показав кемпер на базі джипа Hummer EVGMC показав кемпер на базі джипа Hummer EV
GMC спільно з компанією EarthCruiser розробляють велику надбудову для пікапа Hummer EV. Це буде повноцінна кімната, яка дозволить власникам електромобіля комфортно мандрувати на великі відстані.
У Чехії побудували незвичайний міський електромобільУ Чехії побудували незвичайний міський електромобіль
Katanga VM45 може проїхати до 255 км на одному заряді. Електричний веломобіль призначений для міських поїздок і є екологічним транспортом.
У Європі відкрився великий завод з переробки акумуляторів для електромобілівУ Європі відкрився великий завод з переробки акумуляторів для електромобілів
Канадська Li-Cycle Holdings Corp., найбільша компанія з переробки літій-іонних акумуляторів, відкрила свій перший європейський завод.
Chevrolet Camaro ZL1 вибухнув під час випробуваньChevrolet Camaro ZL1 вибухнув під час випробувань
Власник чорного Chevrolet Camaro ZL1 на власному досвіді побачив, що може піти не так, якщо ви спробуєте вичавити максимум із дуже потужного автомобіля.
Позашляховик Toyota Land Cruiser проїхав 7 км під водоюПозашляховик Toyota Land Cruiser проїхав 7 км під водою
Toyota Land Cruiser перетнув бухту Дарвіна в Австралії. Для цього позашляховик оснастили електромотором, а його шини заповнили водою.
Президент Чехії потрапив у скандал через порушення ПДР на мотоцикліПрезидент Чехії потрапив у скандал через порушення ПДР на мотоциклі
Президент Чехії Петро Павел опинився у центрі скандалу через їзду на мотоциклі без шолома. За помилку йому довелося вибачатися перед громадянами країни.
За тиждень пальне на українських АЗС здорожчало на 1,5 грн/лЗа тиждень пальне на українських АЗС здорожчало на 1,5 грн/л
За тиждень (28 липня - 4 серпня) середня ціна по країні бензину марки А-95 зросла на 1,42 грн/л і склала 49,98 грн/л, бензин А-95+ здорожчав на 1,32 грн/л - до 51,95 грн/л, а дизельне пальне - на 1,49 грн/л, до 49,25 грн/л.
Jeep Wrangler отримав нову екстремальну версіюJeep Wrangler отримав нову екстремальну версію
Jeep Wrangler отримав безліч зовнішніх і внутрішніх доопрацювань. Позашляховик набув набагато брутальнішого вигляду та пофарбований у помаранчевий колір.
BMW готує новий електричний автомобіль Neue KlasseBMW готує новий електричний автомобіль Neue Klasse
Компанія BMW вже 2 вересня на виставці IAA Mobility у Мюнхені покаже концепцію нового електричного седана Neue Klasse, і на передодні офіційної презентації показала кілька фото своєї стильної новинки.
В Україну доставили 26 позашляховиків у рамках ініціативи Jeeps for PeaceВ Україну доставили 26 позашляховиків у рамках ініціативи Jeeps for Peace
Днями український кордон перетнула автоколона з 26 позашляховиків, яка прибула з Великої Британії.
Які електромобілі з Китаю найвигідніше імпортувати в УкраїнуЯкі електромобілі з Китаю найвигідніше імпортувати в Україну
Експерти визначили, які вживані електромобілі з Китаю найвигідніше купувати. До переліку лідерів потрапили як китайські моделі, так і моделі Tesla, Ford і BMW.
У Варшаві оператор MZA зняв з маршрутів останній автобус без кондиціонераУ Варшаві оператор MZA зняв з маршрутів останній автобус без кондиціонера
Найбільший варшавський оператор Miejskich Zakladow Autobusowych більше не має автобусів без кондиціонерів, повідомило Управління громадського транспорту.
Новий Mitsubishi L200 отримає електрифіковану версіюНовий Mitsubishi L200 отримає електрифіковану версію
Компанія Mitsubishi підтвердила випуск електрифікованої версії нещодавно представленого пікапа L200.
Honda показала доступне міське авто N-BoxHonda показала доступне міське авто N-Box
Нова Honda N-Box досягає лише 3,4 м у довжину та в топовій версії оснащена 64-сильним турбомотором. Мінівен запропонований у двох варіантах дизайну.
Новий Toyota Grand Highlander став на конвеєрНовий Toyota Grand Highlander став на конвеєр
Toyota Grand Highlander дебютував на початку 2023 року, але серійне виробництво новинки розпочалося лише 1 серпня.
У США показали новий позашляховик Polaris Ranger XD 1500У США показали новий позашляховик Polaris Ranger XD 1500
У США показали новий позашляховик Polaris для найважчих умов. Це найбільш комфортна та добре оснащена модель виробника, яка підійде широкому колу покупців.
Mercedes Sprinter перетворили на автобудинок для любителів активного відпочинкуMercedes Sprinter перетворили на автобудинок для любителів активного відпочинку
Усередині автобудинку Slim Chance є кухня та спальня. Також передбачено безліч місць для зберігання спортивного обладнання.
Попит на гібридні Ferrari суттєво зростаєПопит на гібридні Ferrari суттєво зростає
Згідно зі статистикою продажів автомобілів Ferrari за перші шість місяців 2023 року, на гібридні моделі італійського автовиробника припадає 43 відсотки від загального обсягу поставок у другому кварталі 2023 року.
PEUGEOT продовжує співпрацю з Київстар - передано 55 автомобілівPEUGEOT продовжує співпрацю з Київстар - передано 55 автомобілів
Гнучкість та відповідність запитам клієнтів, надійність в експлуатації, вигідні умови контракту – на цьому базується співпраця в сегменті корпоративних продажів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015