Новости за 04.05.2024

Презентовано найменший і найдешевший електромобіль від NissanПрезентовано найменший і найдешевший електромобіль від Nissan
Міський електромобіль Silence S04 Nanocar сягає всього 2,28 м завдовжки та важить 450 кг. Двомісне авто пропонують у модифікаціях із запасом ходу 149 і 175 км.
Майстри ABT створили надшвидкий Audi RS3Майстри ABT створили надшвидкий Audi RS3
Відоме тюнінг-ательє представив тюнінговані версії хетчбека та седана RS3. Обидві моделі можуть похизуватися значно збільшеною потужністю та агресивним дизайном.
Найдоступніший електромобіль Tesla показали у мережіНайдоступніший електромобіль Tesla показали у мережі
Найдешевший новий електромобіль Tesla багато покупців очікували за ціною близько 25 000 доларів. Розмови про машину точаться вже кілька років. Один із варіантів дизайну довгоочікуваної машини показали у мережі.
Команда майстрів створила «короткий» Ford F-150 Raptor RКоманда майстрів створила «короткий» Ford F-150 Raptor R
Команда майстрів з Техасу створила коротку версію Ford F-150 Raptor R. Вони скоротили кузов й колісну базу пікапа та залишили лише кабіну водія.
Знаменитий позашляховик Toyota став електромобілемЗнаменитий позашляховик Toyota став електромобілем
Електромобіль Toyota Land Cruiser FJ40 пропонують у версіях потужністю 218 і 324 к.с. Запас ходу позашляховика складає 240 км.
Великодні акції підкосили середні ціни на пальнеВеликодні акції підкосили середні ціни на пальне
3 травня середня ціна на бензин А-95 знизилася на 25 коп./л і становила 55,73 грн/л, бензин А-95+ здешевшав на 50 коп./л - до 59,09 грн/л, а дизельне пальне - на 31 коп./л, до 53,89 грн/л.
Кросовер Ferrari Purosangue отримає 980-сильну версіюКросовер Ferrari Purosangue отримає 980-сильну версію
У 2024 році до доступних варіантів тюнінгу Purosangue додасться проект німецького ательє Keyvani, яке вже показало перші рендери майбутнього суперкросовера.
Змінились позначення навчальних транспортних засобів «У» на «Н»Змінились позначення навчальних транспортних засобів «У» на «Н»
З 4 травня автомобілі, на яких кандидати у водії здійснюють практичну підготовку та складають іспити, позначатимуться по-новому. На цих транспортних засобах зміниться розпізнавальний знак «У» на «Н».
AC Schnitzer показав нові комплекти тюнінгу для BMW 5 СеріїAC Schnitzer показав нові комплекти тюнінгу для BMW 5 Серії
Компанія AC Schnitzer офіційно представила широкий спектр запчастин для BMW 5 Серії G60 і G61.
Tesla подала до суду на індійського виробника акумуляторівTesla подала до суду на індійського виробника акумуляторів
Tesla заявила, що індійська компанія продовжувала використовувати бренд Tesla Power для реклами своєї продукції.
Скільки зарядних станцій потрібно в ЄвропіСкільки зарядних станцій потрібно в Європі
Дослідження Acea аналізує кількість зарядних станцій для електромобілів у Європі: скільки їх є та скільки знадобиться.
Ferrari показала створення двох спеціальних суперкарів 296 GTS на честь СШАFerrari показала створення двох спеціальних суперкарів 296 GTS на честь США
У 2024 році компанія Ferrari відзначає своє 70-річчя офіційної присутності на ринку Північної Америки - на честь круглої дати на одному з найважливіших для італійського бренду ринків компанія підготувала кілька особливих подій.
В Європі впроваджують новий дорожній знакВ Європі впроваджують новий дорожній знак
Цей дорожній знак з символом у формі ромба збиватиме з пантелику навіть досвідчених водіїв. Однак за невиконання його вимог передбачено чималий штраф - 135 євро.
Класичний Range Rover 1971 року з двигуном Aston Martin V12 шукає нового власникаКласичний Range Rover 1971 року з двигуном Aston Martin V12 шукає нового власника
Один з позашляховиків - Range Rover Classic 1971 року - виставлено на продаж. Він піде з молотка 8 травня під час торгів на аеродромі Сайвелл, графство Нортгемптоншир, Велика Британія.
У британському селі знайшли покинуту колекцію ретроавтоУ британському селі знайшли покинуту колекцію ретроавто
У колекції зібрані спортивні Nissan та MG, рідкісна вантажівка Ford та пікап Volkswagen. Старовинні автомобілі покриті іржею і частково розібрані.
Інженери Lamborghini протестували Porsche CayenneІнженери Lamborghini протестували Porsche Cayenne
Нещодавно біля заводу Lamborghini в Італії було помічено преміальний кросовер від Porsche. Як виявилось, команда інженерів з Lamborghini перевіряла флагманське авто власних конкурентів.
Renault Trucks проводить безпрецедентний тур ЄвропоюRenault Trucks проводить безпрецедентний тур Європою
Renault Trucks E-Tech T Diamond Echo став першою повністю електричною вантажівкою, яка здійснює тур Європою. Він стартував у квітні із заводу Бург-ан-Брес, де була виготовлена ця вантажівка, а фінішує у червні.
У ДТП розбили культовий суперкар Porsche Carrera GTУ ДТП розбили культовий суперкар Porsche Carrera GT
Випущено лише 1270 суперкарів Porsche Carrera GT і зараз вони дуже цінуються колекціонерами. Авто із 5,7-літровим 612-сильним V10 здатне розвинути 330 км/год.
Незалежні дизайнери показали тридверний Toyota 4RunnerНезалежні дизайнери показали тридверний Toyota 4Runner
Японський автовиробник має широку лінійку позашляховиків, однак в ній відсутні прямі конкуренти для тридверних Ford Bronco, Jeep Wrangler та Land Rover Defender 90.
Випущено поштову марку з Бертою Бенц та першим автомобілемВипущено поштову марку з Бертою Бенц та першим автомобілем
На честь 175-річного ювілею Берти Бенц Федеральне міністерство фінансів Німеччини випустило спеціальну поштову марку та презентувала її у музеї Mercedes-Benz.
На аукціоні продали розкішний будинок на колесах легендарного боксераНа аукціоні продали розкішний будинок на колесах легендарного боксера
Дім на колесах Featherlite Vantare 45 збудований на шасі 13,7-метрового автобуса. Усередині побудовані кухня, спальня та санвузол, а у оздобленні використані шкіра, дерево і позолота.
Renault створює компанію з відновлення запчастинRenault створює компанію з відновлення запчастин
Новий завод та бренд THE REMAKERS - це результат співпраці Renault та компанії he Future Is NEUTRAL.
На продаж виставили рідкісний Lamborghini Aventador UltimaeНа продаж виставили рідкісний Lamborghini Aventador Ultimae
На аукціоні класичних маслкарів в Індіанаполісі 18 травня продадуть Lamborghini Aventador LP 780-4 Ultimae Roadster 2022 року випуску. Усього було виготовлено 250 таких родстерів.
Ducati 750 Imola Desmo виставили на продаж за 700 тисяч доларівDucati 750 Imola Desmo виставили на продаж за 700 тисяч доларів
Ducati 750 Imola Desmo - один із найдорожчих мотоциклів усіх часів і народів. Рідкісна модель прославилася успіхами в престижних перегонах.
BMW готує до дебюту M5 наступного поколінняBMW готує до дебюту M5 наступного покоління
Німецький автовиробник готується до виробництва нового покоління M5. Прототип новинки вже був помічений шпигунами під час випробувань.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015