Новости за 04.04.2024

Компанія Renault показала оновлений CapturКомпанія Renault показала оновлений Captur
Кросовер Renault Captur 2024 суттєво змінився зовні та став сучаснішим всередині. Модель запропонують у бензинових, дизельних та газових версіях потужністю до 160 сил.
Новий Volkswagen Transporter розкрив нові деталіНовий Volkswagen Transporter розкрив нові деталі
Німецький автовиробник продовжує публікувати подробиці про новий Volkswagen Transporter, який компанія планує офіційно представити у наступні кілька місяців.
Lexus готує кросовер з двигуном від GR CorollaLexus готує кросовер з двигуном від GR Corolla
Також голова правління Toyota Motor Акіо Тойода наприкінці минулого року натякнув на відродження Celica. Але точних термінів появи новинок поки немає.
Mazda готує конкурента Tesla Model 3Mazda готує конкурента Tesla Model 3
Мережею ширяться шпигунські зображення, на яких, як повідомляється, зображено прототип серійного електромобіля, який буде конкурувати з Tesla Model 3.
У Мережі вперше показали новий кросовер Skoda EpiqУ Мережі вперше показали новий кросовер Skoda Epiq
Дизайнер чеського видання Auto.cz створив рендерні зображення нового електричного кросовера Skoda Epiq. Компанія Skoda почне його продавати у 2025 році.
Мюнхенський суд відновив антимонопольну справу проти виробників вантажівокМюнхенський суд відновив антимонопольну справу проти виробників вантажівок
Регіональний суд у місті Мюнхен відновлює масштабну справу про відшкодування збитків, порушену покупцями вантажівок з усієї Європи після того, як Європейський Союз оштрафував великих виробників за змову в ціноутворення.
Rivian випустив 100-тисячний електромобільRivian випустив 100-тисячний електромобіль
Компанія Rivian відзвітувала про чергове досягнення. З конвеєра її заводу в Нормалі (штат Іллінойс, США) зійшов 100 тисяч електромобіль.
Стартували продажі електричного пікапа Chevrolet Silverado EVСтартували продажі електричного пікапа Chevrolet Silverado EV
Через два роки після першого анонсу Chevrolet Silverado EV 2024 року, роздрібні покупці нарешті отримали можливість замовити повнорозмірний електричний пікап до літа цього року.
Ford готує плагін-гібридну версію крос-купе EvosFord готує плагін-гібридну версію крос-купе Evos
Ford збирається випустити надекономічну версію крос-купе Evos. Бензин-електричний варіант дебютує за два тижні.
Ferrari розірвало навпіл: українська модель загинула у ДТП в ІталіїFerrari розірвало навпіл: українська модель загинула у ДТП в Італії
Суперкар Ferrari GTC4 Lusso врізався у відбійник на швидкості понад 200 км/год. Від удару авто розлетілося на дві частини та загорілося, а водій і пасажирка загинули.
Названо автомобілі, які найбільше втрачають у цініНазвано автомобілі, які найбільше втрачають у ціні
Аналітики з iSeeCars провели дослідження та склали список моделей, які найбільше втрачають у ціні.
Tesla планує збудувати завод в Індії вартістю 2-3 млрд доларівTesla планує збудувати завод в Індії вартістю 2-3 млрд доларів
Компанія Tesla мільярдера Ілона Маска наприкінці квітня відправить фахівців до Індії для вивчення ділянок для будівництва заводу електромобілів вартістю від 2 до 3 мільярдів доларів.
Hyundai і KIA показали незвичний робот DAL-e для доставкиHyundai і KIA показали незвичний робот DAL-e для доставки
Hyundai і KIA представили оновлений робот для доставки у приміщеннях під назвою DAL-e Delivery.
Яку малу комерційну техніку купували в Україні у березні?Яку малу комерційну техніку купували в Україні у березні?
Експерти Інституту досліджень авторинку проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у березні й визначили 20 найпопулярніших моделей малої комерційної техніки у трьох сегментах.
Опубліковано перші зображення електричного пікапа від BYDОпубліковано перші зображення електричного пікапа від BYD
Компанія планує розширювати свою популярність та впізнаваність на світових ринках, після того, як BYD став лідером з продажів електромобілів у світі в 2023 році, обійшовши Tesla.
Презентовано найдешевший кросовер ToyotaПрезентовано найдешевший кросовер Toyota
Купе-кросовер Toyota Urban Cruiser Taisor вирізняється цікавим дизайном та непоганим оснащенням. Модель пропонують із економічними бензиновими двигунами від Suzuki.
Латвія передасть Україні нову партію конфіскованих автомобілівЛатвія передасть Україні нову партію конфіскованих автомобілів
Латвія передасть Україні ще 12 автомобілів, конфіскованих у нетверезих водіїв. Відповідне рішення ухвалив латвійський уряд у середу.
Українські зенітники отримали пікапи Peugeot LandtrekУкраїнські зенітники отримали пікапи Peugeot Landtrek
Благодійний Фонд Повернись живим передав пікапи Peugeot Landtrek для зенітників, які прикривають українське небо за допомогою зенітних ракетних комплексів західного зразка.
PEUGEOT 408 став абсолютним лідером премії «Автомобіль Року в Україні 2024»PEUGEOT 408 став абсолютним лідером премії «Автомобіль Року в Україні 2024»
У цьому році конкурс «Автомобіль Року в Україні 2024» вирізнявся особливою напруженістю та високим рівнем конкуренції серед представлених моделей.
Mercedes-Benz Actros L отримав футуристичну кабінуMercedes-Benz Actros L отримав футуристичну кабіну
Компанія Mercedes-Benz Trucks представляє суттєво перероблену модель Actros L. Магістральний тягач преміум-класу отримав оригінальну зовнішність, модернізований салон та нові системи допомоги водію.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015