Новости за 04.03.2024

Електричний Porsche 718 Boxster показали на нових шпигунських фотоЕлектричний Porsche 718 Boxster показали на нових шпигунських фото
Porsche вже не перший рік працює над електричним Boxster. У міру наближення до серії прототипи електрокабріолету все частіше потрапляють у поле зору фотографів.
Volkswagen Polo 2024 отримав недорогу позашляхову версіюVolkswagen Polo 2024 отримав недорогу позашляхову версію
Volkswagen Polo Robust створений для легкого бездоріжжя. Хетчбеку збільшили кліренс і посилили підвіску, а салон оздобили водотривким матеріалом.
Електромобіль Toyota bZ4X отримає вірсії для бездоріжжяЕлектромобіль Toyota bZ4X отримає вірсії для бездоріжжя
Toyota підтвердила, що працює над кількома новими версіями електричного кросовера bZ4X, включаючи модель із маркуванням GR, яка буде орієнтована на бездоріжжя.
Огляд ринку електромобілів у лютому: хто кого?Огляд ринку електромобілів у лютому: хто кого?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій автомобілів з електричними силовими установками й визначили ТОП-20 марок і моделей у трьох сегментах.
McLaren представить новий гіперкар до кінця рокуMcLaren представить новий гіперкар до кінця року
Новий гібридний гіперкар McLaren, що прийде на заміну P1, має кодову назву P18 і може бути випущений цього року.
Ferrari запатентувала водневий двигунFerrari запатентувала водневий двигун
Ferrari подала завку на реєстрацію водневого рядного шестициліндрового двигуна з наддувом. Комусь це може здатися блюзнірством з боку бренду, який пишається своїм безнаддувним V12.
У Китаї презентували новий преміальний седан Hongqi EH7У Китаї презентували новий преміальний седан Hongqi EH7
Новий Hongqi EH7 - великий преміальний седан із обтічним дизайном. Електрокар запропонують у версіях потужністю до 619 к.с. із запасом ходу до 800 км.
Експерти назвали найбільш екологічне авто 2024 рокуЕксперти назвали найбільш екологічне авто 2024 року
У рейтингу GreenerCars, що визначає найбільш екологічний автомобіль, перемогла машина з ДВЗ, а вже з другого по 5-те місця посіли електричні транспортні засоби.
Кріплення дитячих крісел в Porsche 911 виявилось небезпечнимКріплення дитячих крісел в Porsche 911 виявилось небезпечним
Porsche відкликає велику партію 911 через загрозу безпеці дітей. У групі ризику 910 дводверок, випущених навесні та влітку минулого року.
Китайський аналог Tesla Semi виїде на дороги ЄвропиКитайський аналог Tesla Semi виїде на дороги Європи
Магістральний електричний тягач Windrose EV від китайського виробника Windrose Technology активно проходить випробування на місцевих дорогах.
У Китаї створили недорогий і економічний рамний пікапУ Китаї створили недорогий і економічний рамний пікап
Гібридний пікап Changan Hunter доступний у версіях потужністю 177 і 275 к.с. Він здатен проїхати до 180 км на електротязі.
Електричний седан Karma Gyesera представили офіційноЕлектричний седан Karma Gyesera представили офіційно
Компанія Karma Automotive представила електричний седан Gyesera, який повинен розширити модельний ряд каліфорнійського автовиробника якраз до святкування 10-ї річниці компанії.
Що вдалося «пригнати» в Україну у лютому?Що вдалося «пригнати» в Україну у лютому?
Експерти проаналізували статистику перших реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших моделей, які «приганяли» з-за кордону у лютому 2024 року.
Поляки побудували байк у стилістиці спідстера Auburn 852 Boattail 1936 рокуПоляки побудували байк у стилістиці спідстера Auburn 852 Boattail 1936 року
Польська компанія Game Over Cycles, що спеціалізується на виробництві кастомних мотоциклів, показала байк, натхненний автомобілем Джеймса Хетфілда з Metallica.
Презентовано новий Hyundai IONIQ 5 2024-го модельного рокуПрезентовано новий Hyundai IONIQ 5 2024-го модельного року
Електромобіль Hyundai IONIQ 5 змінився ззовні та всередині. Кросовер отримав збільшену батарею, а його підвіску доопрацювали.
Секретна версія електричного пікапа Ford F-150 Lightning готується до змаганьСекретна версія електричного пікапа Ford F-150 Lightning готується до змагань
Під час великої вечірки Ford у Шарлотті з нагоди старту гоночного сезону 2024 року генеральний директор компанії Джим Фарлі повідомив, що новий електромобіль компанії вирушить на змагання підйому в гору у Пайкс-Пік.
Мінфін повернувся до ідеї збільшення акцизів на пальнеМінфін повернувся до ідеї збільшення акцизів на пальне
Мобілізація додаткових доходів державного бюджету України на 2024 рік передбачає заходи зі збільшення надходжень зокрема від акцизів на пальне.
KIA дражнить новим пікапом, який складе конкуренцію Toyota HiluxKIA дражнить новим пікапом, який складе конкуренцію Toyota Hilux
KIA опублікувала рекламний ролик, яким підтвердила випуск нового пікапа. Він складе конкуренцію на ринку Ford Ranger, Toyota Hilux та Isuzu D-Max.
ОККО зібрала 50 млн грн на перший «Пульстрон»ОККО зібрала 50 млн грн на перший «Пульстрон»
У лютому 2024-го мережа АЗК ОККО і Фонд «Повернись живим» оголосили про чергову спільну ініціативу - ОКО ЗА ОКО 3 - з метою придбати 10 бойових комплексів Пульстронів для підрозділів десантно-штурмових військ.
Які новинки Stellantis прибудуть на ринок України у 2024 роціЯкі новинки Stellantis прибудуть на ринок України у 2024 році
Концерн Stellantis активно розширює власний модельний ряд, що також позначається на присутності в Україні: протягом 2024 року у нас буде представлено до 20 нових автомобілів та електромобілів від PEUGEOT, CITROEN, OPEL, DS Automobiles, JEEP.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015