Новости за 04.01.2024

Volkswagen анонсував дебют нового ScoutVolkswagen анонсував дебют нового Scout
Volkswagen активно просуває свій план щодо відродження бренду Scout для лінійки нових електромобілів.
Оновлена Skoda Octavia готується до дебютуОновлена Skoda Octavia готується до дебюту
Чеський автовиробник показав перше офіційне фото оновленої Skoda Octavia.
У Німеччині назвали найбільш інтелектуальні автомобілі 2023 рокуУ Німеччині назвали найбільш інтелектуальні автомобілі 2023 року
У Німеччині видання AUTO BILD та COMPUTER BILD, опитавши своїх читачів, назвали переможців премії Connected Car Award 2023. Це найінтелектуальніші автомобілі минулого року.
Suzuki готує одразу два нові позашляховикиSuzuki готує одразу два нові позашляховики
Компанія Suzuki працює над двома новими позашляховиками, про що повідомив генеральний директор автовиробника в Індії, який упевнений, що у лінійці є місце для нових моделей.
Кросовер Audi Q8 E-Tron отримав спецверсію DakarКросовер Audi Q8 E-Tron отримав спецверсію Dakar
Компанія Audi представила спеціальне видання свого електричного кросовера Q8 E-Tron під назвою Dakar. Новинка оцінена у 120 000 євро, і перший час буде доступна лише у Німеччині.
Новий Dacia Duster 2024 виходить на ринокНовий Dacia Duster 2024 виходить на ринок
Dacia Duster у Європі пропонують у бензинових і гібридних версіях, а також із заводським ГБО. Кросовер подорожчав, але його комплектація істотно розширена.
Toyota Tundra наближається до нового рекорду довговічностіToyota Tundra наближається до нового рекорду довговічності
Американець Віктор Шеппард, який у 2016 році прославився завдяки надійності та довговічності свого Toyota Tundra, наближається до чергового рекорду і знову завдяки тому ж пікапу.
Tesla оприлюднила оновлені результати продажів електромобілівTesla оприлюднила оновлені результати продажів електромобілів
Tesla оприлюднила результати поставок за четвертий квартал, і за весь 2023 рік. У компанії зазначили, що американський автовиробник побив черговий рекорд поставок.
Фернандо Алонсо придбав до колекції Aston Martin Vantage DTMФернандо Алонсо придбав до колекції Aston Martin Vantage DTM
Минулої осені Фернандо Алонсо від душі поганяв на спорткарі Aston Martin Vantage DTM зразка 2019 року. Машина так йому сподобалася, що він вирішив її придбати.
Tesla стала найпродаванішим автомобілем у Швеції та НорвегіїTesla стала найпродаванішим автомобілем у Швеції та Норвегії
У 2023 році Норвегія досягла рекордної частки використання електромобілів - 82 відсотки, з яких 20 відсотків припадає на Tesla.
Suzuki показала неординарний концепт позашляховикаSuzuki показала неординарний концепт позашляховика
На Токійському автосалоні Suzuki має намір презентувати концепт міні-позашляховика Super Carry Mountain Trai. Він адресований активним шанувальникам марки, які люблять мандрувати.
Yamaha працює над новою системою заміни акумуляторів у електробайківYamaha працює над новою системою заміни акумуляторів у електробайків
Японська компанія планує впроваджувати систему заміни акумуляторів, як зручну альтернативу зарядці акумуляторів.
Яку малу комерційну техніку купували українці у грудні?Яку малу комерційну техніку купували українці у грудні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів в Україні у грудні й визначили 20 найпопулярніших моделей малої комерційної техніки у трьох сегментах.
Серійний BMW R 1300 GS піднявся на найвищий активний вулканСерійний BMW R 1300 GS піднявся на найвищий активний вулкан
Група з чотирьох стокових BMW R 1300 GS менш ніж за добу піднялася по Охос-дель-Саладо вище позначки 6000 метрів. Правду кажучи, висота не рекордна навіть для двоколісної техніки, що вже говорити про автомобілі.
У 2023 році більша частина міжнародного пасажиропотоку припала на автобусиУ 2023 році більша частина міжнародного пасажиропотоку припала на автобуси
Компанія Gradus Research, яка проводить онлайн-опитування та опитування телефоном по всьому світу, опублікувала дані дослідження українського ринку пасажирських перевезень за 2023 рік.
У GM вирішили «доплачувати» 7500 доларів покупцям електромобілівУ GM вирішили «доплачувати» 7500 доларів покупцям електромобілів
Концерн GM пропонує 7500 доларів заохочення для покупців електромобілів, які втратили право на податковий кредит на електромобілі від уряду США.
Tesla Cybertruck продемонстрував свої позашляхові здібностіTesla Cybertruck продемонстрував свої позашляхові здібності
Пікапи Tesla Cybertruck виїхали на бездоріжжя. Один із електрокарів піднявся на крутий підйом, а потім скотився вниз і продемонстрував діагональне вивішування.
Mitsubishi готує абсолютно новий Pajero SportMitsubishi готує абсолютно новий Pajero Sport
Новий Mitsubishi Pajero Sport конкуруватиме з Toyota Land Cruiser Prado 250, що дебютував минулого року, причому, ймовірно, не тільки у світі, але і в рідній Японії.
Польські пожежники освоюють український всюдихід SHERPПольські пожежники освоюють український всюдихід SHERP
Польське місто Гдиня закупило для однієї зі своїх рятувально-пожежних частин український всюдихід SHERP N 1200.
Hyundai запатентував твердотільні акумуляторні батареї для електромобілівHyundai запатентував твердотільні акумуляторні батареї для електромобілів
Корейський автовиробник зареєстрував патент на твердотільні акумулятори для своїх майбутніх електромобілів.
KIA оновила рекорд продажів авто, який протримався майже десятиліттяKIA оновила рекорд продажів авто, який протримався майже десятиліття
KIA Corp., другий за величиною автовиробник Південної Кореї за обсягом продажів, заявив, що його продажі у 2023 році досягли рекордного рівня - близько 3,08 мільйона одиниць.
Які електромобілі українці купували у грудні?Які електромобілі українці купували у грудні?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій автомобілів з електричними силовими установками й визначили ТОП-20 моделей в трьох сегментах.
Geely почала прийом попередніх замовлень на новий Galaxy L7Geely почала прийом попередніх замовлень на новий Galaxy L7
На днях Geely оголосила прийом попередніх замовлень на нову версію кросовера Galaxy L7. Новинка з приставкою Xinghan Green в назві оцінюється від 19 500 до 22 200 доларів.
Туск переконуватиме польських перевізників не блокувати кордон з УкраїноюТуск переконуватиме польських перевізників не блокувати кордон з Україною
Дональд Туск обіцяє переконувати польських перевізників не використовувати блокаду кордону з Україною як метод захисту своїх інтересів.
ТВО «Гідравліка»: запчастини та сервіс найвищої якостіТВО «Гідравліка»: запчастини та сервіс найвищої якості
Усі компоненти гідросистеми мають обмежений ресурс, а за недотримання правил експлуатації машини - виходять з ладу раніше зазначеного виробником терміну.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015